Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartamento Villa Lina in Riva del Garda (ID: 4475511)

Af  95 € per Object en dag   plus 125,00 € cleaning fee
Gasten kunnen in dit romantische villa appartement genieten van een buitenaards paradijs, op slechts 2 tot 8 minuten lopen van Riva del Garda! Dit flexibele vakantieappartement is gelegen in een unieke villa in liberty-stijl, welke gemeens...
             

1 x
  [TODO] Booking

Gasten kunnen in dit romantische villa appartement genieten van een buitenaards paradijs, op slechts 2 tot 8 minuten lopen van Riva del Garda!

Dit flexibele vakantieappartement is gelegen in een unieke villa in liberty-stijl, welke gemeenschappelijke tuinen en een ontsnapping aan de drukke, hectische wereld biedt.

Het appartement dat op de 1e verdieping van deze elegante en indrukwekkende villa ligt, is eenvoudig te bereiken met een lift.
Het prachtig gerenoveerde appartement beschikt over een lichte, doch sfeervolle open woonkamermet balkenplafond, een comfortabele bank, eenflatscreen-tv en gratis Wifi om te kunnen ontspannen en genieten.

In de lichte en luchtige woonkamer vindt u een moderne woonkeuken uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur om eenvoudig thuis te kunnen koken, waaronder een fornuis, magnetron, oven, waterkoker, Mokka-koffiezetapparaat, broodrooster en koel-vriescombinatie. De kamer met ramen aan twee zijden, komt uit op een eigenzinnig, overdekt, rondvormig balkon welke is voorzien van een kleine bistrotafel voor 2 tot 3 personen. Van hieruit geniet u van het uitzicht op de cypresbomen van de tuin en zal de hele setting romantische herinneringen of u een inspirerende ambiance oproepen, rustgevend gemaakt door de eenheid van de natuur. Gasten kunnen hier genieten van een heerlijk koffiemoment in de ochtend of een gekoeld glas wijn in de namiddag, om simpelweg even helemaal te ”ontsnappen’’ van de moderne wereld.

Aangrenzend aan de opwekkende woonkamer vindt u een charmante Master tweepersoonsslaapkamer met een grote kastenwand. In de woonkamer kan een slaapbank klaargemaakt worden om 1 extra volwassene, of 2 kleine kinderen jonger dan 10 jaar, te huisvesten.

Een modern ingerichte doucheruimte, met wasmachine, maakt de indeling van deze mooie, functionele vakantiewoning compleet.

Deze moderne residentie van 4 verdiepingen ligt binnen haar eigen, stille en prachtig aangelegde tuin. Op het privébalkon en in de gemeenschappelijke tuin kunt u genieten van de sereniteit, terwijl een privé parkeerplaats het perfecte excuus biedt om uw auto mee te brengen en op ontdekkingstocht te gaan! Gasten bevinden zich op 2 tot 8 minuten rijden van de badplaatsvoorzieningen, trekpleisters en Lido’s aan het meer van Riva del Garda.

Belangrijkste Kenmerken:

• Romantisch op de 1e verdieping gelegen vakantieappartement met balkon in torenstijl
• Gemakkelijk toegankelijk met een lift
• Flatscreen-tv + gratis Wifi
• Pittoresk privébalkon
• Gemeenschappelijke aangelegde tuin
• Privé parkeerplaats
• Uitzicht over de stad en het meer
• Op 2 minuten rijden van het centrum van Riva del Garda aan de oever van het meer

Slapen:

Slaapkamer 1: Een mooie,lichteen koppelvriendelijke slaapkamer mettweepersoonsbed en grote kastenwand
Extra: In de woonkamer vindt u een tweepersoonsslaapbank, geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen met een leeftijd van onder de 10 jaar

Badkamer:

Badkamer 1: Een modern ingerichte ruimte met douchecabine, wastafel, wc, bidet en wasmachine

Extra:

• Centrale verwarming
• Haardroger
• Wasmachine
• Droogrek
• Garage

Locatie:

Deze villaresidentie geniet van een rustige, maar gunstige liggingaan de secundaire weg 'Via Bastione'. Het aan het meer gelegen centrum van de badplaats Riva del Gardabevindt zich op slechts 2 tot 8 minuten lopen, voor bruisende nachten uit, authentieke maaltijden, culturele bezienswaardigheden en leuke vakantie-excursies. De populaire Lido’s en stranden aan het meer liggen allemaal op minder dan 8 minuten rijden verwijderd.

U bereikt de spectaculaireVaronewatervallen van ‘Parco Grotta Cascata Varone’, iets ten noorden van de badplaats, in 5 minuten rijden met de auto, evenals het 'Riva del Garda Fiere congressi' tentoonstellings- en congrescentrum.
Voor diegenen die op stap willen gaan, bieden het plaatselijke MAG Museo Alto Garda,Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren van ‘Torre Apponale’ en de barokke schilderingen in de oude kerk van 'Santa Maria Inviolata' geweldige mogelijkheden om te sightseeën.

Sportliefhebbers hebben ook meer dan genoeg te doen inRiva del Garda, wat dankzij de sterke wind een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark Parco dell‘Alto bieden ook tal van mogelijkheden voor wandelen, natuurtochten, fietsen, paragliden en klimmen.

Voor diegenen die met het vliegtuig komen; het vliegveld van Verona Villafrancaligt op 60 minuten rijdenafstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Huisdieren toegestaan
 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Location_central
  Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Parkeerplaats
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Toilet
  Badkamer
 Bidet
  Douche

Keuken

 Koelkast
 Haard
 IJskast
  Broodrooster
 Magnetron
  Oven

Afstanden

300 m [TODO] meaters to super market
200 m Meter naar het restaurant
82 km Meter naar de luchthaven
450 m [TODO] meters to Lake for bathing
 22 km Meter naar het treinstation
800 m Meter naar de tennisbaan
800 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

40 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode