Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement City Center Lugano in Lugano (ID: 4475664)

Af  91 € per Object en dag   plus 105,00 € cleaning fee
Geniet gedurende het hele jaar van de hoogtepunten van de stad Lugano, vanuit deze betaalbare, zelfvoorzienende studio, voor 2 personen! Dit kleine, doch perfecte, verblijf, voorziet in budgetvriendelijk geluk voor 1 tot 2 gasten en ligt p...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet gedurende het hele jaar van de hoogtepunten van de stad Lugano, vanuit deze betaalbare, zelfvoorzienende studio, voor 2 personen!

Dit kleine, doch perfecte, verblijf, voorziet in budgetvriendelijk geluk voor 1 tot 2 gasten en ligt perfect om de hoogtepunten van de stad te voet te bereiken.

Deze op de 1e verdieping gelegen Studio is makkelijk bereikbaar met de lift en biedt binnen een eenvoudig interieur, zonder te veel poespas; bestaande uit een mooie open woonkamer, een separate keuken en moderne badkamer. Het uitzicht op de stad en een gedeeltelijk uitzicht op het meer en de bergen, bieden een verleidelijke achtergrond voor diegenen die erop uit willen trekken om de omgeving te verkennen. Comfortabele vloerverwarming en een nieuwe tv bieden extra thuiscomfort tijdens de koudere maanden.

De separate, volledig uitgeruste keuken, nodigt gasten uit om hun budgetbewuste verblijf compleet te maken met een zelfbereide maaltijd. Alle noodzakelijke apparatuur is voorhanden, waaronder een fornuis, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel-vriescombinatie. De open woonkamer is voorzien van een bistro eetgedeelte voor 2 personen.

Een koppel of zakenreiziger die alleen reist, zullen eenvoudig genieten van een goede nachtrust op de comfortabele tweepersoonsslaapbank in de woonkamer.

Deze 6 verdiepingen tellende residentie geniet tevens van een wasruimte en de nabijheid tot een betaalbare openbare parkeergelegenheid. Buiten vindt u het mooie openbare park ‘Parco del Tassino’ gelijk aan de overzijde, terwijl de bruisende oever van het meer met haar cafés, designerwinkels en kosmopolitische voorzieningen op een makkelijke wandelafstand van 7 minuten liggen.

Het hedendaagse Kunst & Cultuurcentrum LAC en de Santa Maria degli Angioli kerk van Lugano liggen op slechts 5 minuten wandelen.

Belangrijkste Kenmerken:

* Moderne studio
* Flatscreen-tv
* Volledig uitgeruste keuken
* Comfortabele vloerverwarming
* Toegang tot een lift
* Handige ligging in de stad
* Een openbare parkeergelegenheid ligt op 300 meter afstand.

Slapen:

Woonkamer: In de goed verzorgde woonruimte vindt u een moderne tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een ruime hedendaagse ruimte met bad, douche, wastafel, wc en bidet

Extra:

* Gratis wifi
* Centrale verwarming
* Haardroger
* Strijkfaciliteiten
* Huisdieren zijn eventueel op aanvraag toegestaan
* Ter plaatse is een wasruimte
* Openbare parkeerbeperkingen zijn van toepassing - (maximaal 2 uur per dag gratis, de hele nacht gratis)

Locatie:

Gelegen op een stille centrale locatie aan de ‘Via Clemente Maraini’, vinden gasten het mooie openbare park ‘Parco del Tassino’ om de hoek en de bruisende oever van het meer vol met winkels, het moderne Kunst & Cultuurcentrum LAC en de Santa Maria degli Angiolo kerk van Lugano op 5 tot 7 minuten wandelen.

Een reeks aan kosmopolitische cafés, stijlvolle bars en restaurants met wereldgerechten zijn eveneens voorhanden om de smaakpapillen te verleiden.
De studio bevindt zich op minder dan 12 minuten rijden/26 minuten lopen van het prachtige Parco Civico aan het meer, het Natuur Historisch museum, de populaire familievriendelijke Lido, de Lugano tennisclub en een modern Zwitsers casino. De stad staat bekend om zijn uitstekende restaurants, het nachtleven en de culturele kalender, die het hele jaar vol staat met evenementen, evenals de designerboetieks en kunst- en antiekzaken.

U kunt ook gaan genieten van andere plaatselijke toeristische activiteiten in de omgeving. Denk hierbij aan het schilderachtige uitzicht vanaf de Monte Bre, het volgen van het historische Olijven wandelpad naar het mooie Gandria of een aangename veertocht rond het meer maken.

De stad Lugano is makkelijk bereikbaar met de trein, veerdienst, bus, vliegtuig en auto. Het vliegveld van Lugano, ligt binnen eenvoudig bereik (op 10 minuten rijden). Een regelmatige busdienst en makkelijke wegverbindingen leiden eveneens naar het naburige Comomeer (via Porlezza), wat het binnen eenvoudig bereik maakt voor memorabele dagtrips en romantische avondjes uit (op 47 minuten rijden afstand).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  

Badkamer

 Badkuip
 Badkamer
 Toilet
  Föhn
 Bidet
  Douche

Keuken

 Koelkast
 Keuken
 Haard
  IJskast
 Koffiemachine
  Broodrooster
 Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

70 km Meter naar de luchthaven
500 m Meter naar het restaurant
3 km [TODO] meters to Lake for bathing
 500 m Meter naar het treinstation
500 m [TODO] meaters to super market
3 km Meter naar de tennisbaan

Aantal kamers en afmetingen

30 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

0 Aantal slaapkamers
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 2
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode