Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Inverna Apartment 1 Minute From The Beach in Germignaga (ID: 4475882)

Af  97 € per Object en dag   plus 170,00 € cleaning fee
Dit pas gerenoveerde villa-appartement ligt op de eerste verdieping van een mooie klassieke residentie; er is uitzicht op de rustige gemeenschappelijke tuin en het biedt een mooie vakantieplek in elk seizoen aan het Lago Maggiore aan stelle...
           

1 x
  [TODO] Booking

Dit pas gerenoveerde villa-appartement ligt op de eerste verdieping van een mooie klassieke residentie; er is uitzicht op de rustige gemeenschappelijke tuin en het biedt een mooie vakantieplek in elk seizoen aan het Lago Maggiore aan stellen en gezinnen.

Er kunnen tot 4 personen slapen, het appartement is compleet ingericht voor een onbezorgde vakantie; een heerlijke ambiance als u op zoek bent naar een 21e-eeuwse vakantie in een tijdloze omgeving. Er is een keur aan voorzieningen aanwezig om uw vakantie te veraangenamen, waaronder gratis wifi, eigen balkons, een gemeenschappelijke tuin, parkeergelegenheid en een aanlegsteiger.

De residentie ligt op loopafstand van de charmante voorzieningen van Germignaga en de activiteiten op en aan het meer; op 7 minuten rijden bent u bij de transportverbindingen en de ontspanningsmogelijkheden van het aantrekkelijke resort Luino. Alles om te genieten van de noordelijke oever en het ontdekken van de rest van het Lago Maggiore begint hier!

Ontspannen

De open woonkamer is een aantrekkelijke ambiance om in te relaxen en gasten te ontvangen. In deze trendy woonkamer zult u zich snel thuis voelen. De kamer is stijlvol gemeubileerd met hanglampen, wit meubilair en rustieke kale vloerplanken.
• De open woonkamer heeft een stijlvolle grijze sofa, een eethoek voor 4 personen en een moderne uitgeruste eetkeuken
• Er is een aan de muur gemonteerde satelliet tv, gratis wifi en toegang tot een balkon

Eten

De moderne eetkeuken voor 4 personen is uitstekend geschikt om te genieten van een etentje met gasten of van een tijdloze maaltijd met het gezin. Daarnaast zijn er mogelijkheden om buiten te eten of een van de vele authentieke eetgelegenheden vlakbij te ontdekken: er is voor elk wat wils!

• Er is een chique compleet uitgeruste keuken bij de open woonkamer, perfect geschikt om uw gasten te ontvangen
• De keuken is uitgerust met nieuwe apparatuur, waaronder een oven, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een afwasmachine
• Er is een complete set kookgerei, serviesgoed en een stijlvolle eethoek voor 4 personen
• Gelegenheid om op het balkon te eten aan de bistro eettafel
• U kunt ook eten in de schaduw van het met wijnranken overdekte terras in de gemeenschappelijke tuin van de villa

Slapen

Het ruime appartement heeft 2 slaapkamers en is een rustgevende en flexibele omgeving om van een goede nachtrust te genieten. Het appartement kan zowel dienen als een romantische retraite voor 2 of als een onbezorgde kindvriendelijke keus voor gezinnen tot 4 personen.

Ouderslaapkamer

• Een lichte en luchtige slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed
• Parketvloeren, een garderobekast, ladekast en een eigen balkon met een bistro eet set


Slaapkamer 2

• Een kindvriendelijke tweede slaapkamer met een moderne set stapelbedden
• Heeft een nachtkastje, een garderobekast en vergezichten over het meer

Wassen

Een smaakvol betegelde moderne gezinsbadkamer.

• Er is een douche
• Er is een wastafel, een spiegel, een haardroger, een wc en een bidet

Daarnaast nog

Er zijn 2 ligstoelen beschikbaar, er is toegang tot het gemeenschappelijke terrein van de villa en tot de eigen parkeergelegenheid. U kunt gebruik maken van de aanlegsteiger en u kunt zeilen (de boot van de eigenaar kunt u per dag huren, ligt op maar 80 meter).

Buiten

Met een totaal van 17 traptreden bent u buiten op de begane grond. De aangelegde zonnige tuin van de villa van 2 verdiepingen is een idyllische omgeving om de benen te strekken, te relaxen, te spelen of te eten buiten op het met druiventrossen overdekte terras.

Parkeren

Het appartement heeft een eigen parkeerplek. Een openbare parkeergelegenheid voor extra auto’s is ook dichtbij. Aanlegsteigers voor boten vindt u op 80 meter afstand.

Omgeving

U bent op loopafstand van de tijdloze voorzieningen van Germignaga. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vakantie: van supermarkten, een kruidenierswinkel, een heerlijke “gelateria” en authentieke restaurants tot een fietsen- en windsurfwinkel, de “Acquarya” zeilschool en een strand, uitstekend geschikt om van de zon te genieten of om een verfrissende duik in het water te nemen.

U kunt nog meer moderne voorzieningen vinden in het naburige levendige resort Luino op 7 minuten rijden. Behalve haar beroemde weekmarkt, elke woensdag, heeft Luino een overvloed aan restaurants, een tennisclub met Lido, een halte van de veerboot en treinverbindingen naar Milaan en naar Zwitserland.
Minuten afstand ( 15 km ) van de stad Laveno biedt de veerboot boottocht ( 10 min ) naar de Piedmont bank ; Intra / Stresa .
Uit deze stad een volledige waaier van entraitemnt is availeble gasten : Dienen als de perfecte locatie ook te genieten van de boeiende cultuur en de botanische schoonheid van het Lago Maggiore , kunt u genieten van een aantal klassieke Lago Maggiore bezienswaardigheden momenten in het nabijgelegen Villa Taranto , Villa Pallavicini en cursus met een lokale trip naar de Romaanse kerk in Belgirate en de spectaculaire Borromeon eilanden .

Voor de perfecte manier om te genieten van meer adembenemende landschap , de Stresa - Alpino - Mattarone Kabelbaan biedt een verheffende reis met de kabelbaan , terwijl de 100 Valleien Toeristische trein van Locarno en biedt een adembenemend Alpine tour langs de Vigezzo en Ticino , naar Stresa en Domodossola .

Natuurliefhebbers van alle leeftijden zullen genieten van een klassieke familie dagje uit in het Safari Park en The Bog Wildlife Park

Andere ontspanningsmogelijkheden aan en op het meer zijn onder andere watersporten, golf spelen, terreinrijden met quads, wandelen, kanoën en paardrijden.

De goed voorziene noordelijke oever is een mooie uitvalsbasis om de resorts in de omgeving en de attracties van het Lago Maggiore te verkennen evenals de vlakbij gelegen skiresorts in de Zwitserse Alpen en de hoogtepunten van de steden Milaan en Lugano.

De dichtstbij gelegen luchthavens zijn die van Lugano (35 minuten) en Milaan Malpensa (70 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Stapelbed
 

Badkamer

 Toilet
 Bidet
  Badkamer
 Douche
  Föhn

Keuken

 Oven
 Broodrooster
 IJskast
  Koffiemachine
 Koelkast
  Afwasmachine

Afstanden

5 km Meter naar de tennisbaan
80 m Meter naar het strand
500 m Meter naar het restaurant
80 m [TODO] meters to Lake for bathing
 2.7 km Meter naar het treinstation
300 m Meter naar de luchthaven
500 m [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

65 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode