Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Romantic House in Paradiso (Lugano) (ID: 4475196)

[TODO] Price on request   plus 135,00 € cleaning fee
Geniet van een romantisch uitzicht over het meer en een ontspannen sfeer, vanuit dit strakke moderne 1 slaapkamer verblijf in Paradiso-Lugano! Uitgerust met comfortabele vloerverwarming en alle benodigde gemakken van thuis, voorziet dit op...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een romantisch uitzicht over het meer en een ontspannen sfeer, vanuit dit strakke moderne 1 slaapkamer verblijf in Paradiso-Lugano!

Uitgerust met comfortabele vloerverwarming en alle benodigde gemakken van thuis, voorziet dit op de 3e verdieping gelegen appartement in Paradiso Lugano, in een chique en fantastische vakantiebasis voor 2 tot 4 personen.

De hedendaagse woonkamer met open indeling zet de toon voor memorabele eetmomenten en relaxte avonden thuis. Een chique zitgedeelte, met flatscreen satelliet-tv, ligt naast een nieuw ingerichte geïntegreerde woonkeuken, uitgerust met een oven, inductiekookplaat, vaatwasser, koel-vriescombinatie en Nespresso machine. Vanuit de luchtige woonruimte bereiken gasten een fantastische extra ruimte om zich in te vermaken; in de vorm van een groot overdekt terras met uitzicht op het meer en een glazen balkon, om zo het meeste te halen uit het verreikende uitzicht. Of het nu regent of de zon schijnt, gasten kunnen hier in stijl genieten van memorabele etentjes.

Een koppel wat hier verblijft zal zien dat de ruime Master tweepersoonsslaapkamer, met uitzicht over het meer, ideaal is om tijdens de vakantie verleidelijk lang in bed te blijven liggen. Van hieruit hebben de gasten tevens toegang tot het terras, welke zeker een welkome bonus is voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannen zomerse flow. Extra gasten kunnen daarnaast eenvoudig gehuisvest worden op de moderne tweepersoonsslaapbank in de woonkamer.

Een modern ingerichte badkamer met bad en douche, voorziet in de perfecte plek om de dag te beginnen of te eindigen: met een rivaliserende douche of een lekker lang bad. Privé was-faciliteiten bieden dat extra gemak terwijl u weg bent. Het vakantieappartement geniet verder ook nog van een privé parkeerplaats.

Vanuit deze 6 verdiepingen tellende residentie, liggen de benijdenswaardige voorzieningen van Paradiso op makkelijke loopafstand. Deze mooie residentiele enclave ligt goed om de trekpleisters van de stad, in het centrum van Lugano, te kunnen bereiken.

Belangrijkste Kenmerken:

* Geniet van een overdekt terras met uitzicht op het meer met een echte ‘wow factor’
* Moderne open inrichting
* Comfortabele vloerverwarming
* satelliet-tv
* Toegang tot een lift
* Privé parkeerplaats
* Dichtbij van het centrum van Lugano

Slapen:

Slaapkamer 1: Een tweepersoonsslaapkamer van ruime afmeting met kledingkast, uitzicht over het meer en toegang tot het terras
Extra: Op verzoek kan in de open woonkamer gebruik gemaakt worden van een moderne tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een eigentijdse badkamer uitgerust met een bad, douche, wastafel en wc

Extra:

* Appartement op de 3e verdieping
* Centrale verwarming
* Wasmachine
* Droogtrommel
* Strijkfaciliteiten
* Haardroger

Locatie:

Gelegen aan de ‘Via Calprino’ zitten gasten in het hart van Paradiso, een benijdenswaardige residentiele enclave in Lugano. Het vakantieverblijf ligt op 6 tot 12 minuten wandelen van een authentiek restaurant, de Paradiso kabelbaan en de Lugano-Paradiso veerhalte.

Deze moderne residentie geniet tevens van de nabijheid tot de Lido van Paradiso, het LAC Kunst & Cultuurcentrum, de tennisclub, een Lido en kosmopolitische winkels, eettentjes, stijlvolle bars en met cafés omgeven pleinen langs de oever van het meer van Lugano (allemaal op minder dan 10 minuten rijden afstand).

Het mooie Lugano is de thuisbasis voor een aantal werkelijk tijdloze toeristische attracties, zoals het schilderachtige Parco Civico aan het meer, het Museo d’Arte en de nabijgelegen adembenemende wandelpaden van Monte Bre, het Olijven wandelpad en Monte San Salvatore. De populaire Golfclub van Lugano ligt eveneens binnen makkelijk bereik, op slechts 14 minuten rijden.

Het appartement ligt op 10 minuten rijden van het vliegveld van Lugano en op 61 minuten rijden van Milaan Malpensa, wat het makkelijk toegankelijk maakt om gedurende het hele jaar vakantie te vieren.

Het omliggende gebied is zeer populair voor wandelen, fietsen, de outlet winkels, watersporten, motorboot verhuur, kajak verhuur, dagen in het Aqua themapark, luxe kuuroordbehandelingen en extreme buitensporten.
De Italiaanse bestemming van wereldklasse, het Comomeer, is eveneens makkelijk bereikbaar met de auto, in ongeveer 40 tot 50 minuten.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Fan

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Douche
 Bidet
  Toilet
 Badkuip
  Badkamer

Keuken

 Koffiemachine
 Afwasmachine
 Broodrooster
  Oven
 IJskast
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

800 m Meter naar het strand
800 m [TODO] meters to Lake for bathing
500 m [TODO] meaters to super market
1 km Meter naar het treinstation
 5 km Meter naar de luchthaven
1 km Meter naar de tennisbaan
500 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

65 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode