Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Residence Mediterraneo B4 in Diano Marina (ID: 4475200)

[TODO] Price on request   plus 100,00 € cleaning fee
Geniet van een klassieke familievakantie in Ligurië, met dit flexibele balkonretraite met zwembad en toegang tot het strand! Deze moderne gezinsvriendelijke residentie biedt een groot zwembad op het terrein en toegang tot het strand, en z...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een klassieke familievakantie in Ligurië, met dit flexibele balkonretraite met zwembad en toegang tot het strand!

Deze moderne gezinsvriendelijke residentie biedt een groot zwembad op het terrein en toegang tot het strand, en zet de toon voor een zorgeloos verblijf.

Het appartement met 1 slaapkamer op de 1e verdieping is geschikt voor groepen van 4 personen en biedt airconditioning, een satelliet-tv en gratis WiFi. De rustige en gastvrije woonkamer biedt een bank, een TV, een kleine eethoek en een ingerichte kitchenette, uitgerust met een gootsteen, een kookplaat en een koelkast met vriesvak. De toegang leidt ook naar een zonnig privébalkon dat is ingericht met een eethoek.

In de ruime hoofdslaapkamer kunt u heerlijk liggend genieten van een comfortabel tweepersoonsbed met een inbouwkast, nachtkastjes en toegang tot het privébalkon.

Een modern ingerichte badkamer met douchecabine, wastafel, wc en bidet maakt de indeling van dit relaxte en goed gepresenteerde vakantieverblijf compleet.

Ter plaatse vindt u een gezellige receptie, een parkeerplaats, een mooi buitenzwembad (open van 15 juni tot 15 september), een kinderpark en een gemakkelijke toegang tot het plaatselijke strand.

Belangrijkste kenmerken

- Flexibel appartement op de 1e verdieping voor 4 personen
- Air-con, SAT TV + gratis WiFi
- Basiskeukentje voorzien
- Privé balkon
- Buitenzwembad ter plaatse, kinderspeelplaats & receptie
- Parkeerplaats voor bewoners
- Loopafstand van het strand

Slapen -

Slaapkamer 1: Een ruime balkonkamer ingericht met een tweepersoonsbed, nachtkastjes en een inbouwkast.
Woonkamer: Een tweepersoonsslaapbank kan ook worden gebruikt (op verzoek)

Badkamer-

Badkamer 1: Een moderne familiesuite, wastafel, douche, WC & bidet

Extra-

- Veiligheidskluis
- Openluchtzwembad geopend van 15 juni - 15 september
- 15 appartementen delen het zwembad
- Gemeenschappelijk gebruik van 48 voorziene ligstoelen
- 15 externe stappen
- 1 interne stap

Locatie-

Het vakantieverblijf is gelegen in Diano Marina langs de secundaire weg van de 'Via dei Garofani'; de gasten bevinden zich op 5-10 minuten lopen van de plaatselijke eetgelegenheden, restaurants, de bioscoop, de bruisende jachthaven en het bruisende stadscentrum.
Degenen die van een klassieke stranddag willen genieten, zijn binnen handbereik van het gratis openbare strand van 'Bagni Elena' (6 minuten rijden) en de plaatselijke schoonheidsplek van 'Capo Mele' (20 minuten rijden).

De populaire religieuze site van 'Santuario Nostra Signora della Rovere' in San Bartolomeo Al Mare ligt op slechts 6 minuten rijden, terwijl langs de kust, Imperia en Andora (14-16 minuten rijden) meer kustplezier en bezoekershighlights beloven om van te genieten, waaronder 'Castello di Andora', het 'Palazzo Tagliaferro' Kunstmuseum (beide in Andora) en het prachtige Art Nouveau-tijdperk museum van 'Villa Grock' (gelegen in Imperia).
Voor de liefhebbers van gastronomie die hun smaakpapillen willen prikkelen, bieden de plaatselijke 'Rio Castello Agriturismo' en 'Poggio dei Gorleri' de perfecte gelegenheid (17-20 minuten rijden).
Daarna kunnen bezoekers genieten van een wandeling (of fietstocht) tijdens de lunch in het 'Parco Comunale del Ciapà'; met zijn pijnbomenwandel- en fietspaden, een panoramisch uitzicht op zee en rustgevende picknickplaatsen (op 18 minuten rijden).

Natuurliefhebbers zijn ook goed geplaatst om het regionale natuurreservaat 'Rio Torsero' en het prachtige kustnatuurreservaat 'Isola Gallinara' te verkennen, dat perfect is om te zeilen (beide op 34-37 minuten rijden).
In het nabijgelegen Garlenda kunnen bezoekers genieten van een bezoek aan het Fiat 500 museum, voor een partijtje golf op de Garlenda Golfbaan (33-35 minuten rijden).
Diano Marina is ook goed geplaatst voor lokale uitstapjes naar de klassieke kustplaatsen Alassio en Ceriale, het lokale erfgoed van 'Castello di Zuccarello' en het 'Silvio Lai Paleoethology' museum en het gezinsvriendelijke 'Le Cravelle Aquatic Park' (allemaal op 30-37 minuten rijden).

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de luchthaven van Riviera (31 minuten rijden), de luchthaven van Cristoforo Colombo in Genua (79 minuten rijden) en de luchthaven van Cote D'Azur in Nice (83 minuten rijden).

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 15 juni 2020 tot 15 september 2020


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Badkamer
  Toilet
  Bidet

Keuken

 Kleine keuken
 IJskast
  Haard
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het restaurant
300 km [TODO] meters to Lake for bathing
100 m [TODO] meaters to super market
100 km Meter naar de luchthaven
 800 m Meter naar het treinstation
200 m Meter naar het strand
189 km Meter naar de skipiste
1.6 km Meter naar de tennisbaan

Aantal kamers en afmetingen

35 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode