Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Residence Mediterraneo A4 in Diano Marina (ID: 4475201)

[TODO] Price on request   plus 100,00 € cleaning fee
Zoek uw zomer op vanaf het privé balkon van deze Studio, het grote gemeenschappelijke zwembad en het nabijgelegen strand! Op korte loopafstand van het grote zwembad en het zandstrand op het terrein biedt deze studio op de 1e verdieping ee...
             

1 x
  [TODO] Booking

Zoek uw zomer op vanaf het privé balkon van deze Studio, het grote gemeenschappelijke zwembad en het nabijgelegen strand!

Op korte loopafstand van het grote zwembad en het zandstrand op het terrein biedt deze studio op de 1e verdieping een fantastische uitvalsbasis voor een budgetvriendelijke vakantie aan zee.

De studio op de 1e verdieping is licht en luchtig, en is goed uitgerust met airco, een satelliet-tv en gratis WiFi. Binnen de open woonruimte leiden openslaande deuren naar een eigen zonnig balkon met ligstoelen en een bistrotafel voor 2 personen. Een eenvoudige, praktische kitchenette in de woonruimte is uitgerust met een kookplaat, spoelbak en koelkast met vriesvak; voor het gemak terwijl u weg bent.

Stellen en groepen vinden de woonruimte ingericht met een kleine eethoek binnenshuis, een comfortabel tweepersoonsbed en een tweepersoonsslaapbank.

Een modern ingerichte familiebadkamer met douche, toilet en bidet maakt de indeling van dit uitnodigende verblijf compleet.

Ter plaatse vinden de gasten de gastvrije receptie, een heerlijk buitenzwembad (open van 15 juni - 15 september), een kinderpark en gemakkelijke toegang tot een prachtig openbaar strand. Er is ook een openbare parkeerplaats voor de bewoners.

Belangrijkste kenmerken

- Heldere en uitnodigende studio op de 1e verdieping
- Air-con, SAT TV + gratis WiFi
- Basis Keukenblok
- Privé balkon
- Buitenzwembad ter plaatse, kinderspeelplaats & receptie
- Parkeerplaats voor bewoners
- Loopafstand van het Lidostrand

Slapen -

Woonkamer: Een tweepersoonsbed, een extra tweepersoonsslaapbank en een kledingkast in de open kamer.

Badkamer-

Badkamer 1: Een moderne familiesuite, wastafel, douche, WC & bidet

Extra-

- Openluchtzwembad geopend van 15 juni - 15 september
- 15 appartementen delen het zwembad
- Gemeenschappelijk gebruik van 48 voorziene ligstoelen
- 15 externe stappen
- 1 interne stap

Locatie-

Het vakantieverblijf is gelegen in Diano Marina langs de secundaire weg van de 'Via dei Garofani'; de gasten bevinden zich op 5-10 minuten lopen van de plaatselijke eetgelegenheden, restaurants, de bioscoop, de bruisende jachthaven en het bruisende stadscentrum.
Degenen die van een klassieke stranddag willen genieten, zijn binnen handbereik van het gratis openbare strand van 'Bagni Elena' (6 minuten rijden) en de plaatselijke schoonheidsplek van 'Capo Mele' (20 minuten rijden).

De populaire religieuze site van 'Santuario Nostra Signora della Rovere' in San Bartolomeo Al Mare ligt op slechts 6 minuten rijden, terwijl langs de kust, Imperia en Andora (14-16 minuten rijden) meer kustplezier en bezoekershighlights beloven om van te genieten, waaronder 'Castello di Andora', het 'Palazzo Tagliaferro' Kunstmuseum (beide in Andora) en het prachtige Art Nouveau-tijdperk museum van 'Villa Grock' (gelegen in Imperia).

Voor de liefhebbers van gastronomie die hun smaakpapillen willen prikkelen, bieden de plaatselijke 'Rio Castello Agriturismo' en 'Poggio dei Gorleri' de perfecte gelegenheid (17-20 minuten rijden).
Daarna kunnen bezoekers genieten van een wandeling (of fietstocht) tijdens de lunch in het 'Parco Comunale del Ciapà'; met zijn pijnbomenwandel- en fietspaden, een panoramisch uitzicht op zee en rustgevende picknickplaatsen (op 18 minuten rijden).

Natuurliefhebbers zijn ook goed geplaatst om het regionale natuurreservaat 'Rio Torsero' en het prachtige kustnatuurreservaat 'Isola Gallinara' te verkennen, dat perfect is om te zeilen (beide op 34-37 minuten rijden).
In het nabijgelegen Garlenda kunnen bezoekers genieten van een bezoek aan het Fiat 500 museum, voor een partijtje golf op de Garlenda Golfbaan (33-35 minuten rijden).
Diano Marina is ook goed geplaatst voor lokale uitstapjes naar de klassieke kustplaatsen Alassio en Ceriale, het lokale erfgoed van 'Castello di Zuccarello' en het 'Silvio Lai Paleoethology' museum en het gezinsvriendelijke 'Le Cravelle Aquatic Park' (allemaal op 30-37 minuten rijden).

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn de luchthaven van Riviera (31 minuten rijden), de luchthaven van Cristoforo Colombo in Genua (79 minuten rijden) en de luchthaven van Cote D'Azur in Nice (83 minuten rijden).

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 15 juni 2020 tot 15 september 2020


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Toilet
  Bidet
  Badkamer

Keuken

 Kleine keuken
 IJskast
  Koelkast
  Haard

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het restaurant
300 km [TODO] meters to Lake for bathing
100 km Meter naar de luchthaven
100 m [TODO] meaters to super market
 1.6 km Meter naar de tennisbaan
200 m Meter naar het strand
800 m Meter naar het treinstation
189 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

25 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

0 Aantal slaapkamers
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode