Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartement Les Rocailles 9 in La Tzoumaz (ID: 4475315)

[TODO] Price on request   plus 225,00 € cleaning fee
Geniet van de sereniteit van de bergen van La Tzoumaz, vanuit dit toegankelijke 2 slaapkamers tellende appartement met balkon! Met een verreikend uitzicht over La Tzoumaz, zullen familiegroepen van 6 personen klaar en in staat zijn, om opt...
         

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de sereniteit van de bergen van La Tzoumaz, vanuit dit toegankelijke 2 slaapkamers tellende appartement met balkon!

Met een verreikend uitzicht over La Tzoumaz, zullen familiegroepen van 6 personen klaar en in staat zijn, om optimaal gebruik te maken van de centrale ligging van het resort en het omliggende skigebied, de 4 Vallées.

Het appartement ligt op de 2e verdieping en is gedeeltelijk toegankelijk met een lift.
Binnen verwelkomt een representatieve open woonruimte de gasten. Deze mooie schilderachtige kamer met lichte en luchtige ramen aan twee zijden, waardoor je mooi naar buiten kunt kijken, maakt het mogelijk voor gasten om gedurende het hele jaar van de magische bergketen te genieten. Een rustieke openhaard complementeert het ruime zitgedeelte met koffietafel en flatscreen-tv, terwijl het aangrenzende eetgedeelte in chalet-stijl zorgt voor een gezellige setting tijdens ontspannen maaltijden thuis.

Naast de woonkamer ligt een separate retro-uitgeruste keuken, welke geniet van toegang tot het balkon en wederom een geweldige uitzicht op de bergen. De keuken is perfect voor diegenen die willen genieten van een volledig zelfvoorzienend verblijf, en is uitgerust met een fornuis, magnetron, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, koel- vriescombinatie en vaatwasser.

De slaapvoorzieningen passen perfect bij een familie van 6 personen. Een ruime Master slaapkamer met kingsize tweepersoonsbed en toegang tot het balkon, ligt naast een 2e slaapkamer met balkon en 2 stapelbedden, ideaal voor 4 kinderen of jonge volwassenen.

Een modernenieuwe badkamer, in wet room stijl, met douche en wc wordt vergezeld door een retro uitgeruste familiebadkamer, privé was-faciliteiten en een handig opbergruimte voor ski’s.

Dit op de 2e verdieping gelegen appartement ligt binnen een centraal gelegen residentie van 4 verdiepingen, met lifttoegang en een privégarage. Voor diegenen die hun auto thuis wensen te laten, ligt deze vakantiewoning perfect om de voorzieningen van het resort en de ski shuttlebus te bereiken.

Belangrijkste Kenmerken:

• Ruim en schilderachtig appartement met uitzicht op de bergen
• Openhaard in de open woon- en eetkamer
• Er is voorzien in een flatscreen-tv
• separate keuken
• Privé balkon
• Lift toegang
• Garage
• Centrale ligging in het skioord (een auto is niet nodig)


Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime Master bedroom met kingsize tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot het balkon
Slaapkamer 2: Slaapkamer met balkon ingericht met 2 stapelbedden, perfect voor 4 personen

Badkamers-

Badkamer 1: Een eigentijdse nieuwe badkamer, Wet room stijl, met inloopdouche en wc
Badkamer 2: Een retro ingerichte familiebadkamer met bad, douche, wastafel en wc

Extra-

• Was-faciliteiten
• Opbergruimte voor ski’s
• Op aanvraag kunt u een Wifi-ontvanger huren (tegen een extra vergoeding)
• Op het balkon is geen eettafel met stoelen aanwezig
• 17 traptreden buiten de woning (inclusief toegang via de lift)

Locatie-

Gelegen aan de ‘Ruecentral’ geniet het appartement van een handige setting op 2 tot 9 minuten wandelen van de lokale eettentjes, een supermarkt en het centrum van het schattige La Tzoumaz. Het centrum van het dorp biedt tevens een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants voor memorabele maaltijden, gezellige avondjes buiten de deur en Après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een werkelijk schattig doch groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées), welke bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter verticale afdaling, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel gemiddelde als ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen maken het ook een goede keuze voor beginners. Wintersportliefhebbers kunnen ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, schaatsen, hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De meest dichtbij gelegen vliegveldennaar de residentietoe zijnSion (25 minuten), Geneve (1 uur en 43 minuten), Bern (1 uur en 59 minuten) en Annecy (2 uur en 10 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Stapelbed
 

Badkamer

 Toilet
 Badkamer
  Douche
  Badkuip

Keuken

 Keuken
 IJskast
 Oven
 Magnetron
  Koelkast
 Haard
  Afwasmachine
 Koffiemachine

Afstanden

200 m Meter naar de tennisbaan
300 m [TODO] meaters to super market
14 km Meter naar het treinstation
600 m Meter naar de skipiste
 25 km [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar het restaurant
26 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

80 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode