Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Golfo di Lonato in Desenzano Del Garda (ID: 4475348)

[TODO] Price on request   plus 100,00 € cleaning fee
Geniet van een sjiek verblijf aan het Gardameer, in dit moderne appartement met tuin en gemeenschappelijk zwembad! Handig gelegen om met de auto zowel de oever van het meer te bereiken, als Coco Beach en het centrum van Desenzano del Garda...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een sjiek verblijf aan het Gardameer, in dit moderne appartement met tuin en gemeenschappelijk zwembad!

Handig gelegen om met de auto zowel de oever van het meer te bereiken, als Coco Beach en het centrum van Desenzano del Garda, voorziet dit stijlvolle verblijf met tuin in moeiteloze verfijning en zorgeloze nabijheid voor een koppel, kleine groep van 3 volwassenen of een familiegroep van 4 personen die hier wensen te verblijven.

Binnen geniet dit op de begane grond gelegen appartement van een rustige, weldoordachte indeling om te ontspannen en te entertainen. Een stijlvolle woonkamer met wit balkenplafond, eigentijdse houten vloer en toegang tot de tuin is ingericht met een L-vormige bank met flatscreen tv, een modern uitgeruste kitchenette en een uitnodigend eetgedeelte voor 4 personen.
Ontluikende chef-koks en diegenen die van een koffiemoment in de ochtend houden, kunnen zich eenvoudig thuis voelen; met een fornuis, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat en koel-vriescombinatie die in de kitchenette te vinden zijn.

Het koele, kalmerende interieur loopt moeiteloos door in de ruime Master slaapkamer van het appartement. Van hieruit kunt u ook naar buiten, verder beschikt de Master slaapkamer over een mooi tweepersoonsbed, een kledingkast, spiegel aan de muur en een ladekast. Voor extra veelzijdigheid is er in de woonkamer een kleine tweepersoonsslaapbank, waar twee kinderen onder de 18 jaar of 1 extra volwassene kunnen slapen.

Een moderne, praktische badkamer met douchecabine en was-faciliteiten maken de indeling van deze uitnodigende woning compleet, om gedurende het hele jaar te kunnen verblijven.

Gasten kunnen in de privétuin genieten van de zon, waarbij ze deels uitzicht over het meer hebben, of men kan genieten van een klassiek zomermoment in het gedeelde buitenzwembad (wat in totaal door 4 appartementen gebruikt wordt).
Vanuit zijn ligging aan de hoofdweg zijn Coco Beach en de oever van het meer slechts op 400 meter afstand. De faciliteiten in het centrum van het dorp en het treinstation van het mooie Desenzano del Garda liggen op slechts 6 tot 8 minuten rijafstand, terwijl het mooie Sirmione, de familievriendelijke themaparken voor grotere kinderen en het vliegveld van Verona allemaal binnen 26 tot 31 minuten rijden te bereiken zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

• Strak en verfijnd vakantieverblijf
• Toegankelijk op de begane grond gelegen
• Flexibele accommodatie
• Er is voorzien in een mobiele WiFi-ontvanger (meerprijs)
• Privétuin met gedeeltelijk uitzicht over het meer
• Privé alfresco eetgedeelte
• Zonnig gemeenschappelijk zwembad
• Ligging aan de hoofdweg, op slechts 400 meter van de oever van het meer en Coco Beach
• Op makkelijk rijafstand naar het centrum van Desenzano del Garda, de stranden, themaparken en toeristische trekpleisters

Slapen:

Master slaapkamer: Chique en uitnodigende kamer met tweepersoonsbed, een ladekast en toegang tot het buitengedeelte

De woonkamer beschikt over een kleine tweepersoonsslaapbank. Houd er vanwege zijn afmeting rekening mee dat er of 2 kinderen onder de 18 opkunnen slapen of 1 volwassene.

Tevens kunnen er babybedjes gehuurd worden (tegen een extra vergoeding).

Badkamer:

Badkamer 1: een praktische ruimte uitgerust met een douche, wastafel, wc, bidet en wasmachine

Extra:

• Centrale verwarming
• Ventilator aanwezig
• Tweepersoonsslaapbank geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen
• Wasmachine
• Droogrek en strijkfaciliteiten
• Gemeenschappelijk zwembad gedeeld door 4 appartementen
• Het gebruik van een auto wordt aanbevolen
• U kunt wat lawaai van de weg verwachten

Locatie:

Iets van de Via Montecorno gelegen, aan de Via Remato, geniet dit vakantieappartement van een handige ligging aan de hoofdweg dichtbij Coco Beach en de pittoreske oever van het meer. Gasten zitten ook slechts op 6 minuten rijafstand van het centrum van Desenzano. In het mooie centrum van deze badplaats vindt u een geweldig aanbod aan authentieke restaurants, cafés en bars om van te genieten. De tijdloze haven en het populaire familiestrand voorzien in een zorgeloze setting om u tijdens de vakantie te vermaken, terwijl een oud kasteel u van een romantische achtergrond voorziet aan dit zeer pittoreske stadje aan het meer.

Treinverbindingen van Desenzano (op 8 minuten rijden) bieden gemakkelijke toegang tot Verona, Venetië, Milaan en Brescia, terwijl de weg- en veerbootverbindingen nabijheid bieden tot de beroemde kuuroorden van Sirmione (op 31 minuten rijden) en de plaatselijke badplaats hoogtepunten van Manerba del Garda, Salo, Limone sul Garda bieden, Riva del Garda, Bardolino en Garda.

Families die op zoek zijn naar wat klassiek vermaak maken zitten perfect om Gardaland en Movieland te bereiken (op 26 minuten rijden) en Caneva Park (36 minuten rijden). Golfliefhebbers vinden de Arzaga Golfclub dichtbij (op 9 minuten rijden).

De meest dichtbij gelegen vliegvelden zijn Verona Villafranca (op 35 minuten rijden) en Milaan Bergamo (op 57 minuten rijden afstand).

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2019 tot 15 oktober 2019


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Fan
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Badkamer
 Douche
  Bidet
  Toilet

Keuken

 Magnetron
 Koelkast
 Koffiemachine
  Oven
 Haard
  IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar het restaurant
2 km [TODO] meaters to super market
200 m Meter naar het strand
 2 km Meter naar het treinstation
36.6 km Meter naar de luchthaven
200 m [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

20 Oppervlak tuin m²
 50 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode