Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Chalet Mar'mot in La Tzoumaz (ID: 4475379)

[TODO] Price on request   plus 295,00 € cleaning fee
Wordt betoverd door deze familievriendelijke chalet in de rego Verbier - 4 Vallées! Dit chalet met authentiek gevoel en gratis WiFi, ligt in een rustige natuurlijke omgeving en biedt een heerlijke vakantie voor het hele jaar door. Het fle...
       

1 x
8
  [TODO] Booking

Wordt betoverd door deze familievriendelijke chalet in de rego Verbier - 4 Vallées!

Dit chalet met authentiek gevoel en gratis WiFi, ligt in een rustige natuurlijke omgeving en biedt een heerlijke vakantie voor het hele jaar door. Het flexibele chalet ligt op een zorgeloze locatie, op slechts 5 minuten rijden van de voorzieningen van het dorp en de Gondala-lift van La Tzoumaz, en op slechts 100 meter afstand van de gratis skibus.

Binnen is de toon gezet om samen van zorgeloze vakantiemomenten te genieten. De prachtige woonkamer met grenenwanden en een openhaard is voorzien van een moderne, grote L-vormige bank. Zo ontstaat er in de woonkamer een heerlijke plek,welke u het perfecte excuus geeft, om te ontspannen voor de tv na een dag vol actie buiten. De aangrenzende eettafel en modern ingerichte open keuken voorzien in een relaxte en ontspannen ambiance om samen van gezellige, sociale etentjes te genieten. Op de 1e verdieping is een 2e open woonkamer ingericht met 2 comfortabele banken en een tv.

Aangrenzend aan de uitnodigende woonkamer vindt u een Master slaapkamer welke ingericht is met een tweepersoonsbed en complete familiebadkamer. Een opentrap brengt u naar de slaapvoorzieningen op de 1e verdieping, welke al net zo tijdloos en sfeervol zijn. Deze bestaan uit een tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden, een 3e slaapkamer ook met twee aparte eenpersoonsbedden, een 4e slaapkamer met tweepersoonsbed en een volledig ingerichte doucheruimte. De privé was- en strijkfaciliteiten voorzien in extra comfort terwijl u op vakantie bent. Buiten beschikt dit familievriendelijke chalet tevens over een zonnige privétuin met alfresco eetgedeelte en een privé parkeerplaats.

Dit sfeervolle, 2 verdiepingen tellende chalet, biedt een rustgevende vakantiesetting in La Tzoumaz, op slechts 5 minuten rijden van de Gondala lift en het goed voorziene centrum van La Tzoumaz. Ook de gratis skibus is op slechts 100 mt afstand.

Slapen:

Begane grond -

Slaapkamer 1: Een sfeervolle Master slaapkamer met grenenwanden en tweepersoonsbed

1e verdieping-

Slaapkamer 2: Een charmante kamer met twee eenpersoonsbedden en kledingkast
Slaapkamer 3: Een sfeervolle slaapkamer twee eenpersoonsbedden
Slaapkamer 4: Een gezellige logeerkamer met een tweepersoonsbed

Badkamers:

1e verdieping-

Badkamer 1: Een volledige familiebadkamer met bad, douche, wastafel en wc

Begane grond-

Badkamer 2: Een moderne badkamer met douchecabine, wastafel en wc

Extra-

• Veelzijdig skichalet met 2 verdiepingen voor 8 personen • Rustige maar toch toegankelijke omgeving • Flatscreen-tv + dvd-speler • Privétuin • Dinerset in openlucht • Elektrische radiatoren • Open haard (hout kan worden gekocht bij het plaatselijke kantoor) • Wasmachine + droger • 13 interne treden (open traptreden) • 14 externe treden • 2 föhns, strijkijzer en skischoenenopslag

Locatie-

Gelegen aan de ‘Rue de la Biole’, geniet het chalet van een rustige vakantiesetting in La Tzoumaz, op 5 minuten rijden van de Gondala lift en de voorzieningen van La Tzoumaz. Het dorpscentrum van La Tzoumaz geniet van een moderne en goed gevulde supermarkt en u heeft er een ruime keuze aan sportwinkels, wijnbars en restaurants om te genieten van memorabele etentjes, gezellige avonden uit en de Après-ski. Van midden december tot april rijdt er vanuit het resort een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées), die samen de skigebieden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon omvatten.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoelliften, 6 oppervlakteliften), 12 pisten (van wel 29 km!) en 634 meter aan verticale afdaling, heeft La Tzoumaz genoeg keuze voor gemiddelde skiërs en snowboarders, evenals voor de meer gevorderde skiërs. De vele ski- en snowboardscholen maken La Tzoumaz ook een goede optie voor beginners. Wintersportfans vinden hier ook een selectie aan langlaufpaden om van te genieten, naast mogelijkheden om te sleeën, nachtskiën, schaatsen, hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Een verblijf tijdens de zomer is al net zo aantrekkelijk, met genoeg om van te genieten zoals thermale baden, binnenzwemmen, wandelen, vissen, scooterrijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en dezelfde mogelijkheden tot paragliden en skydiven.

De meest dichtbij gelegen vliegvelden van het chalet zijn Geneve (op 1 uur en 58 minuten rijden), Bern (op 1 uur en 57 minuten rijden),Annecy (op 2 uur en 14 minuten rijden) en Sion (op 30 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 Barbeque
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Toilet
  Badkamer
 Douche
  Badkuip

Keuken

 Oven
 Magnetron
 Koelkast
  Haard
 Afwasmachine
  Broodrooster

Afstanden

3 km Meter naar de tennisbaan
2.5 km [TODO] meaters to super market
14 km Meter naar het treinstation
500 m Meter naar de skipiste
 25 km [TODO] meters to Lake for bathing
2.5 km Meter naar het restaurant
26 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

110 Oppervlak tuin m²
 115 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 2 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode