Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartamento Vittorio in Salò (ID: 4475422)

[TODO] Price on request   plus 90,00 € cleaning fee
Vanuit dit budgetvriendelijke verblijf met 2 slaapkamers, kunnen groepen van relaxte retro avonturen aan het meer genieten! Gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van Salò, biedt dit ruime en betaalbare verblijf met 2 slaapkamers een ...
       

1 x
  [TODO] Booking

Vanuit dit budgetvriendelijke verblijf met 2 slaapkamers, kunnen groepen van relaxte retro avonturen aan het meer genieten!

Gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van Salò, biedt dit ruime en betaalbare verblijf met 2 slaapkamers een geweldige uitvalsbasis om de westelijke oever van het Gardameer te ontdekken, evenals om op de plaatselijke veerboot te stappen om te gaan sightseeën.

Dit budgetvriendelijke appartement in retrostijl is gemakkelijk bereikbaar met een lift. Binnen wordt een ruime open woonkamer met bank, leunstoel en flatscreen-tv vergezeld door een eettafel voor 4 personen.

Gasten die thuis willen eten, zullen zien dat de aparte keuken is uitgerust met alle basisapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, oven, magnetron, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. De ronde eettafel in de woonkamer wordt hier vergezeld door een ontbijttafel.

Een ruime Master tweepersoonsslaapkamer met bespiegelde kledingkast wordt gecomplementeerd door een flexibele 2e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Het betaalbare appartement heeft tevens een retro-ingerichte familiebadkamer met bad en douche. Een privé wasmachine zorgt voor extra comfort.

Het appartement op de 3e verdieping is gevestigd in een gebouw met 4 verdiepingen. Er is een privégarage op het terrein voor de gasten.

De gasten zijn ideaal gelegen om de voorzieningen van het resort, de veerboot, restaurants, bars, bezienswaardigheden en de schilderachtige oever van het meer van Salò te bereiken (2 minuten).

Belangrijkste Kenmerken:

• Budgetvriendelijk appartement aan het Gardameer
• Retro interieur met veelzijdige slaapvoorzieningen voor 4 personen
• Flatscreen-tv
• Aparte keuken
• Toegang via een lift
• Eigen garage
• Op 2 tot 3 minuten lopen van de badplaatsvoorzieningen en de oever van het meer

Slapen:

Slaapkamer 1: Tweepersoonsslaapkamer ingericht met nachtkastjes, nachtlampjes en een grote kastenwand
Slaapkamer 2: Een flexibele logeerkamer met twee eenpersoonsbedden eneen kledingkast

Badkamer:

Badkamer 1: Retro-ingerichte ruimte met bad, douche, wastafel, wc en bidet

Extra:

• Centrale verwarming
• Op aanvraag kan een mobiele Wifi-ontvanger gehuurd worden
• Wasmachine
• 32 traptreden buiten de woning

Locatie:

Centraal gelegen in Salo op de 'Piazza VittorioEmanuele II', bereiken gasten binnen 2 tot 7 minuten lopen het meer, een scala aan authentieke restaurants, pizzeria's, bars, supermarkt, dokterspraktijken en winkels. Op het plein voor de Duomo worden het hele jaar door muziekevenementen gehouden, terwijl de mooie oever van het meer voor een perfecte zomerse achtergrond zorgt en het NastroAzzuroMusuem, het archeologisch museum en het‘Museum di Salo’(bekend als 'MuSa') voor Kunst, Geschiedenis en Wetenschaphet hele jaar door vermaak beloven.

Op slechts 2 tot 3 minuten lopen, maakt de veerdienst het voor gasten mogelijk om de verschillende plaatsen aan het meer eenvoudig te bereiken, waaronder Desenzano del Garda, Sirmione, Riva del Garda, GardaenLazise.
Het nabijgelegen Mokai strand ligt op slechts 11 minuten rijden; het perfecte excuus om te relaxen bij het meer.

Diegenen die erop uit willen trekken om te sightseeën bevinden zich op de ideale plek om de botanische tuinen van André Heller, de historische retraite van de schrijver van 'IlVittorialedegliItaliani', Rocca di Manerba en het Papiermuseum te bezoeken. Ook kunt u een rondleiding nemenophet betoverende Isola del Garda (het grootste eiland van het meer en de thuisbasis van een fascinerende Venetiaanse villa in gotische stijl, met tuinen en een jaarlijks programma vol muziekconcerten en evenementen).

Gasten bevinden zich tevens op 29 minuten rijden van Desenzano del Garda; een pittoreske badplaats aan het meer welke de thuisbasisis vaneen romantische jachthaven, een historisch kasteel en regelmatige treinverbindingen heeft naar Verona, Venetië, Milaan en Brescia. De beroemde kuuroorden, stranden en trekpleisters van Sirmione zijn gemakkelijk te bereiken in 43 minuten met de auto, of met de veerboot vanuitSalò.

Gezinnen die op zoek zijn naar tijdloosplezier bevinden zich ook op de perfecte plek om Gardaland, Movieland en Caneva Park te bereiken (binnen 50 minuten rijden afstand).

Het meest dichtstbijzijnde vliegveld bij het vakantieappartement is het vliegveld van Verona, op 54 km verwijderd.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Garage
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Bidet
 Badkamer
  Badkuip
 Toilet
  Douche

Keuken

 Koelkast
 Oven
 Koffiemachine
  Broodrooster
 Keuken
  IJskast
 Magnetron

Afstanden

1.2 km Meter naar het strand
300 m Meter naar de tennisbaan
300 m [TODO] meaters to super market
21 km Meter naar het treinstation
 100 m Meter naar het restaurant
90 km Meter naar de luchthaven
100 m [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode