Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Oleandri 1 in Riva del Garda (ID: 4475458)

[TODO] Price on request   plus 110,00 € cleaning fee
Dompel jezelf onder in de heerlijkheden van Riva del Garda, vanuit dit moderne balkonverblijf met Wifi en privé parkeergelegenheid! Het appartement ligt op 1 tot 2 minuten rijden van het ‘Riva del Garda Fiere’ conferentiecentrum en de...
           

1 x
  [TODO] Booking

Dompel jezelf onder in de heerlijkheden van Riva del Garda, vanuit dit moderne balkonverblijf met Wifi en privé parkeergelegenheid!

Het appartement ligt op 1 tot 2 minuten rijden van het ‘Riva del Garda Fiere’ conferentiecentrum en de spectaculaire watervallen van ‘ParcoGrottaCascataVarone’. Het biedt met haar 2 slaapkamers een relaxte vakantiebasis voor groepen van 4 tot 6 personen, om de bezienswaardigheden te gaan bezichtigen en van alles te genieten wat Riva del Garda te bieden heeft.

Dit op de 2e verdieping gelegen appartement is makkelijk met de lift te bereiken. Binnen verwelkomt een lichte en luchtige woonruimte de gasten. Het interieur is uitgerust met Wifi en ingericht met een bank met flatscreen tv, een stijlvol eetgedeelte voor 6 personen en heeft directe toegang tot een privébalkon. Deze is ingericht met een alfresco eetgedeelte voor 6 personen en geniet van een gedeeltelijk uitzicht over de bergen. Dit heerlijke balkon geeft u ieder excuus om te genieten van een zorgeloze zomerse lunch of diner tijdens uw verblijf.

Naast het woon- en eetgedeelte vindt u een aangrenzende aparte kitchenette, uitgerust met een moderne inductiekookplaat, magnetron, broodrooster, waterkoker, een Mokkaen Melitakoffiezetapparaaten een koel-vriescombinatie.
Het appartement in hedendaagse stijl geniet van een flexibele slaapindeling voor familiegroepen tot 6 personen. Er is een Master tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het balkon, naast een 2e koppelvriendelijke tweepersoonsslaapbank in de woonkamer en een 2e slaapkamer ingericht met een kindvriendelijk stapelbed. Een modern ingerichte badkamer met douchecabine maken de indeling van deze zorgeloze vakantiewoning compleet.

Het op de 2e verdieping gelegen balkonappartement ligt in een moderne residentie met lifttoegang aan de hoofdweg en geniet tevens van een privé parkeerplaats die de gasten mogen gebruiken.

Belangrijkste Kenmerken:

• Modern en uitnodigendappartementmet 2 slaapkamers
• Gratis Wifi enflatscreen-tv
• Privé balkons met gedeeltelijk uitzicht over de bergen
• Aparte kitchenette
• Alfresco eetgedeelte voor 6 personen
• Flexibele slaapvoorzieningen voor groepen tot 6 personen
• Privé parkeerplaats
• Op 5 minuten wandelen/ 1 minuut rijden van het ‘Riva del Garda Fiere congressi’

Slapen:

Slaapkamer 1: Een lichte en ruime tweepersoonsslaapkamer, met bedden die u aan elkaar kunt schuiven,eenkledingkast en toegang tot het balkon
Slaapkamer 2: Een kindvriendelijke slaapkamer met stapelbeden kledingkast
Extra: De woonkamer beschikt over een tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een hedendaags ingerichteruimte met douchecabine, wastafel, WC enbidet

Extra:

• 40 traptreden buiten de woning (indien u niet de lift gebruikt)
• Centrale verwarming
• Haardroger
• Droogrek
• Er is een kelder waar gasten hun fietsen en surfplanken kunnen opbergen

Locatie:

Gelegen aan de Via degliOleandri zitten gasten op korte rijafstand van de spectaculaire Varone watervallen van 'ParcoGrottaCascataVarone' en het populaire expositie- en conferentiecentrum 'Riva del Garda Fiere congressi' (allemaal op 1 tot 2 minuten rijden). Gasten bevinden zich ook op minder dan 5 minuten lopen van een plaatselijk restaurant, een ijssalon en een banketbakker.

De toeristische trekpleisters, het prachtige centrum van Riva del Garda, aan de oever van het meer en de Lido stranden van SpiaggiaSabbioni, het Pini strand en de Lido van Riva del liggen allemaal op 6 tot 11 minuten rijden.

Voor diegenen die erop uit willen trekken en op ontdekkingstocht willen gaan, zijn het plaatselijke MAG Museo Alto Garda, het Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren met uitzicht op het meer van 'TorreApponale', en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata', een aantal geweldige plaatsen om te bezichtigen.

Sportliefhebbers worden verwend door de vele keuzes, Riva del Garda is dankzij haar sterke winden een populaire bestemming voor windsurfen. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parcodell’AltoGardaBrescianobiedt ook tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, fietsen, paragliden en klimmen.

Voor diegenen die met het vliegtuig komen, het vliegveld van Verona Villafrancaligt op 65 minuten rijdenafstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 [TODO] Couch
  Stapelbed
 

Badkamer

 Douche
 Toilet
  Föhn
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 Kleine keuken
 IJskast
 Koffiemachine
  Broodrooster
 Magnetron
  Koelkast

Afstanden

1.8 km Meter naar het restaurant
2.4 km [TODO] meters to Lake for bathing
81 km Meter naar de luchthaven
2.3 km Meter naar de tennisbaan
 1.2 km [TODO] meaters to super market
25 km Meter naar het treinstation
2.6 km Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

65 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode