Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Linda 13 in Baveno (ID: 4475459)

[TODO] Price on request
Geniet van het beste van het Lago Maggiore in deze overdadige vakantievilla met 6 slaapkamers! Deze villa is geschikt voor gezinnen en groepen tot 13 personen. Hij is hooggelegen in de heuvels van Baveno en heeft vanuit zijn eigen rusti...
             

1 x
13
  [TODO] Booking

Geniet van het beste van het Lago Maggiore in deze overdadige vakantievilla met 6 slaapkamers!

Deze villa is geschikt voor gezinnen en groepen tot 13 personen. Hij is hooggelegen in de heuvels van Baveno en heeft vanuit zijn eigen rustige park uitzicht op het meer. De locatie is bij uitstek geschikt om te genieten van de toeristische bezienswaardigheden van Stresa en van de schoonheid in elk jaargetijde van het Lago Maggiore.

De villa is perfect geschikt voor een 5-sterren vakantie, voor een royale zakelijke ontvangst en voor een unieke gezinsvakantie. Het huis met 3 gemoderniseerde verdiepingen biedt een luxueuze accommodatie. Alle slaapkamers hebben airconditioning, centrale verwarming en kosteloos WiFi. Het tijdloze vakantiehuis met uitzicht op het meer heeft in elk seizoen hoge comfortstandaarden.

Op de begane grond is een royale salon voor een klassieke omgeving bij ontvangsten overdag en ’s avonds. Een weelderige leren chesterfieldbank en de warmte van de met marmer beklede open haard zorgen voor een tijdloze aantrekkelijkheid, terwijl de chique bar en de elegante piano de toon zetten voor vermaak in de avond. Naast de salon is er een minder formele zitkamer met toegang tot een prachtig overdekt terras. Dit terras over de volle breedte van de villa is een schilderachtige plek om een boek te lezen, te genieten van een aperitief ’s avonds of om te schilderen en te fotograferen met het uitzicht op het water in de omgeving als een perfecte bron van inspiratie.

U kunt zowel onbezorgd ontspannen als in stijl gasten ontvangen in deze exclusieve villa. De elegante afzonderlijke eetkamer voor 13 personen is een aanlokkelijke omgeving voor gedenkwaardige etentjes. U kunt hier met uw gasten genieten van een avond gevuld met een maaltijd en een goed glas aan de verbluffend mooie ronde eettafel met daarboven een Murano glazen kroonluchter. Openslaande louvredeuren geven direct toegang tot een zonnige tuin met uitzicht op het meer, zodat u ook kunt genieten van een barbecue buiten in de idyllische en aantrekkelijke omgeving van de overdekte eethoek.

Er is in de villa een mooie keuken volgens de laatste standaarden. Naast het bereiden van eenvoudige vakantiemaaltijden is de keuken zodanig uitgerust, dat een ontluikende chef-kok of een ingehuurde chef-kok er alles in aantreft om een verrukkelijke eersteklas maaltijd mee te kunnen bereiden.

Vanuit de lichte en aantrekkelijke ingang voert een unieke houten wenteltrap naar de eerste verdieping van de villa. Op deze schitterende verdieping bevinden zich 5 comfortabele slaapkamersuites. Alle kamers hebben een interieur in een boetiekstijl, airconditioning, een flat screen satelliet tv en een luxe en-suite badkamer met douche. De accommodatie is veelzijdig en flexibel genoeg voor gezinnen, echtparen en bedrijfsuitstapjes. Er is 1 slaapkamer met uitzicht op het meer en een kingsize tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met uitzicht op het meer, een tweepersoonsbed en een eigen balkon, 2 slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden die aaneen te schuiven zijn en nog 1 slaapkamer met een extra eenpersoons slaapbank.

Op de begane grond van de villa is een speelkamer met een grote tweepersoons bedbank naast een luxe badkamer met douche. Dit is een uitermate gezinsvriendelijke ruimte met een Apple TV, een Xbox gamesconsole en een bibliotheek met boeken en games.
Openslaande louvredeuren geven direct toegang tot de eigen tuin.
In de exclusieve villa vindt u verder een luxe Jacuzzi, een stoombad, een opbergkamer voor skischoenen, een moderne fitnessruimte en een groot aantal fitnessapparaten.

Als u met groepen van 10 personen wilt verblijven, heeft u de mogelijkheid alleen het hoofdgedeelte van de villa te huren: informeer naar de Villa Linda met 5 slaapkamers en 6 badkamers.

Op het rustige, parkachtige terrein kunt u genieten van een schitterend verwarmd buitenzwembad. Het zwembad heeft afmetingen van 15 bij 5 meter, heeft sfeervolle onderwaterverlichting, waterstoelen en ligstoelen rondom en is een exclusieve omgeving zowel overdag als ’s avonds. De weelderige, goed onderhouden tuin is perfect voor een schilderachtig wandelingetje, voor een ontspannen kopje thee ’s middags en prachtig voor de kinderen om in te spelen.

De villa heeft een eigen garage en parkeergelegenheid. Hij ligt vlakbij de lokale voorzieningen van Baveno. Deze authentieke plaats aan de westoever heeft een reeks restaurants, cafés en lounge bars. Sportliefhebbers kunnen genieten van een dagje op het water door een boot te huren, aan watersport te doen en gebruik te maken van de Wakeboarding School. Voor cultuurliefhebbers is er in Baveno het oude Piazza della Chiesa en de kapel van San Pieta voor een middagje sightseeing. Hier bevinden zich ook talloze winkeltjes met streek producten en producten van lokale kunstenaars.

De villa ligt op maar 7 minuten rijden van Stresa met een veelheid aan voor toeristen aantrekkelijke zaken. In het beroemde resort heeft u gemakkelijk toegang tot een keur aan attracties zoals de prachtige eilanden Isola Madre, het Isola Bella, het Isola di San Giovanni, de botanische tuinen van Villa Taranto en de sacrale schoonheid van Santa Caterina del Sass.

In Stresa vindt u ook de populaire Stresa-Mottarone kabelbaan. Deze vertrekt elke 20 minuten van het Lido in Streso. U kunt kiezen om halverwege de berg uit te stappen en de Alpentuin te bezoeken of om mee te gaan tot de top. Op de top kunt u genieten van een zeer spannende tocht met een bob op Alpyland baan of simpelweg vol ontzag de spectaculaire 3600 uitzichten op de 7 meren en de Italiaanse Alpen bewonderen.

De omgeving van Stresa en Baveno hebben voldoende mogelijkheden om te watersporten, te wandelen, golf te spelen, boottochtjes te maken, te genieten van regionaal voedsel, antieke markten te bezoeken, tijdloze uitstapjes te maken en te skiën in het Mottarone skicentrum.

De villa bevindt zich op een ideale locatie om uitstapjes te maken naar het Amusement en Safari Park (35 Minuten rijden), Val Grande National Park (40 minuten), Golf course van Stresa (30 minuten), Ski resort San Domenico (60 minuten), Milaan (65 minuten), Como (70 minuten) and the Zwitserse steden Locarno en Lugno (50 minuten).


De luchthaven Milaan-Malpensa ligt op maar 45 minuten rijden van de villa, maar de vliegvelden Milan Linate (85 minuten), Bergamo Orio al Serio (95 minuten) en het Zwitserse Agno/Lugano (60 minuten) bevinden zich eveneens op rijafstand.

Terugbetaalbare Contante Borg van 2000 EU moet bij aankomst betaald worden.

In de prijs inbegrepen is:
Twee keer per week wisseling van handdoeken, fitness handdoeken en pool handdoeken
Een keer per week wisseling van het beddengoed.
Schoonmaak: 2 uur per dag op weekdagen (van maandag tot zaterdag)
Italiaans diner op dinsdag avond
Bar met een gratis selectie likeuren
Een gratis massage voor één persoon op de eerste maandag van het verblijf.

Extra's:
Zwembad: dit kan op verzoek verwarmd worden. Kosten 100 Euro per dag
Villa: verwarming van de villa 100 Euro per dag.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2021 tot 30 september 2021


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Sauna
 Tuin
 Barbeque
  Garage
 [TODO] Outdoor_pool
  Parkeerplaats

Uitrusting - Binnen

 Fitnesscentrum
  TV
 

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Toilet
 Bidet
  Badkamer
 Douche
  Föhn

Keuken

 Broodrooster
 IJskast
 Oven
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 Haard
 Magnetron
  Keuken
 Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

3 km Meter naar het treinstation
200 m Meter naar de skipiste
55 km Meter naar de luchthaven
800 m [TODO] meters to Lake for bathing
 10 km Meter naar de tennisbaan
800 m Meter naar het restaurant
800 m [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

9000 Oppervlak tuin m²
 600 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

6 Aantal slaapkamers
7 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
6 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 13
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode