Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Vista Paradiso in Paradiso (Lugano) (ID: 4475462)

[TODO] Price on request   plus 150,00 € cleaning fee
Geniet onbezorgd van de geneugten van de stad met panoramisch uitzicht op het meer! Dit modern vakantiehuis is ideaal voor echtparen en groepen tot 4 personen; het ligt in de buitenwijk Paradiso van Lugano en heeft adembenemende uitzichten...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet onbezorgd van de geneugten van de stad met panoramisch uitzicht op het meer!

Dit modern vakantiehuis is ideaal voor echtparen en groepen tot 4 personen; het ligt in de buitenwijk Paradiso van Lugano en heeft adembenemende uitzichten op het meer.

Het appartement ligt op de derde verdieping, is per lift toegankelijk, heeft alle comfort en stijl van thuis. Het mooie interieur met massief houten vloeren in de belangrijkste kamers is zowel elegant als modern, terwijl de uitzichten op het meer het in elk seizoen tot een boeiende retraite maken.
De ruime open woonkamer heeft een stijlvolle L-vormige sofa met daarboven een groot raam met uitzicht en daarnaast is er een mooie zithoek voor 4-6 personen. Alle noodzakelijke voorzieningen voor een comfortabel verblijf zijn aanwezig zoals een flat screen tv, een DVD speler en een stereo set. Ook is er WIFI tegen betaling beschikbaar.

Naast de woonkamer bevindt zich een aparte keuken met alle benodigde apparatuur zoals een magnetron, een oven, een inductiekookplaat, een broodrooster, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een afwasmachine. De kleurstelling is aantrekkelijk en levendig door de leuke turquoise tegels en de hoogglanzende kasten.

Er is een ruime ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed, een garderobekast en met deuren naar een zonnig terras. Er is een moderne badkamer met bad en douche. Extra gasten kunnen slapen op de comfortabele bedbank in de ruime woonkamer.

Het appartement ligt in een gebouw van 4 verdiepingen. Er zijn in deze residentie 50 appartementen. De tuin is gemeenschappelijk evenals het luxe zwembad,

De zeer geliefde buitenwijk Paradiso is een perfecte omgeving om te genieten van al het goede van het meer van Lugano. Zelfverzorging is erg goed mogelijk ook al door de nabijheid van de geneugten van de stad en de moderne lokale voorzieningen.

Het prachtige Lugano heeft een overdaad aan kosmopolitische hoogtepunten zoals modieuze winkelboulevards, charmante cafés, elegante restaurants, markten, moderne casino’s, bars en nachtclubs. Er zijn ook een aantal werkelijk tijdloze toeristische attracties zoals het Parco Civico aan het meer, het Museo d’Arte en de dichtbij gelegen adembenemende wandelroutes van Monte Bre, de Olive Trail en die van de Monte San Salvatore.

Lugano ligt dichtbij het Lago di Muzzano (9 minuten rijden) en de wandelpaden, de skihellingen, de sneeuwsportactiviteiten van het kindvriendelijke Monte Tamaro (18 minuten rijden). Het Lago Maggiore ligt op 35 minuten en het Comomeer op 45 minuten rijden.

Naast het aanbod van de kosmopolitische genoegens, wandelpaden, skiresorts, sneeuw- en allerlei avontuurlijke sporten, biedt de omgeving ook musea, boottochten, stranden, tennissen , golf, paardrijden en watersportmogelijkheden. De luchthaven van Lugano ligt op maar 10 minuten rijden van Paradiso!

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2022 tot 30 september 2022


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Toilet
 Badkamer
  Douche
 

Keuken

 Broodrooster
 IJskast
 Koffiemachine
  Koelkast
 Oven
  Afwasmachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

6 km Meter naar de luchthaven
500 m [TODO] meters to Lake for bathing
500 m Meter naar het restaurant
 500 m [TODO] meaters to super market
1 km Meter naar de tennisbaan
1 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

75 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode