Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Les Lupins 17 in La Tzoumaz (ID: 4475472)

[TODO] Price on request   plus 195,00 € cleaning fee
Geniet van een betoverend uitzicht op de bergen, vanaf het schilderachtige privébalkon van dit budgetvriendelijke verblijf! Het voorziet in een centrale ligging in het resort La Tzoumaz en is perfect om het omringende 4 Vallées skigebied...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een betoverend uitzicht op de bergen, vanaf het schilderachtige privébalkon van dit budgetvriendelijke verblijf!

Het voorziet in een centrale ligging in het resort La Tzoumaz en is perfect om het omringende 4 Vallées skigebied te ontdekken. Dit tijdloze appartement met 2 slaapkamers voor 4 personen, biedt een klassiek vakantie in chalet-stijl voor prijsbewuste groepen.

Dit op de 4e verdieping gelegen chaletappartement is makkelijk toegankelijk met een lift en biedt binnen een open ontvangstruimte en tijdloos blootgesteld grenen interieur.

In de schilderachtige woonkamer, met uitzicht op de bergen, kunnen gasten heerlijk tegen elkaar aankruipen op de L-vormige bank, bij een knetterend haardvuur. Een bijbehorende eethoek in chaletstijl en een aangrenzende open keuken, met fornuis, voorziet in een stressvrije manier om de dag te beginnen en u te vermaken tijdens uw verblijf.

Gasten kunnen vanuit het zitgedeelte ook eenvoudig het balkon met uitzicht op de bergen bereiken; voor een zorgeloze flow voor ontspannen verblijven gedurende het hele jaar.

De lichte en luchtige ontvangstruimte wordt vergezeld door een ruime slaapkamer met balkon en twee aan elkaar te schuiven eenpersoonsbedden, naast een tweede ruime slaapkamer ingericht met twee aparte eenpersoonsbedden.

Twee modern ingerichte badkamers, elk met bad en douche, voorzien in extra gemak terwijl u op vakantie bent.

In de kelder van dit 4 verdiepingen tellende verblijf vindt u was-faciliteiten, naast een privégarage die de gasten tijdens hun verblijf mogen gebruiken.

Voor diegenen die hun auto thuis wensen te laten, ligt deze vakantiewoning perfect om de voorzieningen van het resort en de skilift te bereiken.

Belangrijkste Kenmerken:

• Schilderachtig appartement met uitzicht op de bergen
• Openhaard
• Lift toegang
• Garage
• Centrale ligging in het skioord (een auto is niet nodig)

Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime slaapkamer met balkon en twee aan elkaar te schuiven eenpersoonsbedden
Slaapkamer 2: Een flexibele slaapkamer met twee aparte eenpersoonsbedden, een kledingkast en nachtkastjes

Badkamers-

Badkamer 1: Een moderne familieruimte met bad, douche, wastafel en wc
Badkamer 2: Een ruime badkamersuite met bad, douche, wastafel, verwarmd handdoekrek en wc

Extra-

• Centrale verwarming
• Was-faciliteiten in de kelder
• 10 traptreden binnen de woning
• Op het balkon is geen eettafel met stoelen aanwezig
• Haardhout kunt u kopen bij het kantoor of in de winkels van het resort

Locatie-

Gelegen aan de ‘Ruede la télécabine’ kunnen gasten genieten van een benijdenswaardige ligging op een resort; op slechts 1 minuut lopen van de La Tzoumaz 4 Vallées kabelbaan.

Gasten zitten op minder dan 5 minuten lopen van een plaatselijke supermarkt en een selectie van authentieke eettentjes. Het centrum van het dorp biedt tevens een aantal sportzaken, wijnbars en resortrestaurants voor memorabele maaltijdenbuiten de deur en de klassieke Après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een werkelijk schattig doch groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées), welke bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter verticale afdaling, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel gemiddelde als ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen maken het ook een goede keuze voor beginners. Wintersportliefhebbers kunnen ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, schaatsen, hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De meest dichtbij gelegen vliegvelden zijn makkelijk bereikbaar met de auto en dat zijn Geneve (1 uur en 47minuten), Bern (1 uur en 54 minuten) en Annecy (2 uur en 13 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
  [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  

Badkamer

 Toilet
 Badkamer
  Douche
  Badkuip

Keuken

 Haard
  

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar de skipiste
1 km Meter naar het restaurant
1 km [TODO] meaters to super market
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
 14 km Meter naar het treinstation
26 km Meter naar de luchthaven
3 km Meter naar de tennisbaan

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode