Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartement Les Rocailles 8 in La Tzoumaz (ID: 4475474)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Dit schilderachtige balkonverblijf in La Tzoumaz biedt de perfecte uitvalsbasis om te gaan skiën en de Vier Valleien te ontdekken! Het is centraal gelegen en geniet van een spectaculair uitzicht over La Tzoumaz. Groepen van 5 personen zit...
             

1 x
  [TODO] Booking

Dit schilderachtige balkonverblijf in La Tzoumaz biedt de perfecte uitvalsbasis om te gaan skiën en de Vier Valleien te ontdekken!

Het is centraal gelegen en geniet van een spectaculair uitzicht over La Tzoumaz. Groepen van 5 personen zitten ideaal om het meeste te halen uit de plaatselijke faciliteiten van dit resort en het omringende skigebied, de 4 Valleien.

Dit tijdloze vakantieappartement is gelegen op de 1e verdieping van een residentie, is uitgerust met Wifi, een gemeenschappelijke sauna en is gedeeltelijk toegankelijk met een lift.

Zodra gasten dit familievriendelijke appartement betreden, kunnen zij heerlijk relaxen en ontspannen in de uitnodigende woonkamer, met uitzicht op de bergen. Voorzien van een flatscreen-tv, een charmant eetgedeelte en een privé balkon, maakt de riante ruimte het voor groepen mogelijk om gedurende het hele jaar zorgeloos te relaxen.

Naast de woonkamer ligt een aparte keuken, met uitzicht op de bergen en toegang tot het balkon. De keuken is perfect voor groepen die willen genieten van een betaalbaar zelfvoorzienend verblijf, en is uitgerust met een fornuis, magnetron, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, koel-vriescombinatie en vaatwasser.

Een ruime slaapkamer met uitzicht op de bergen, voorzien van een eenpersoonsbed en een stapelbed, voorziet in een uitnodigende ruimte om kinderen, een familie en vrienden te huisvesten. De mooie lichte en luchtige woonkamer beschikt tevens over een tweepersoonsslaapbank, ideaal voor een koppel.

Deze flexibele accommodatie wordt gecomplementeerd door retro ingerichte familiebadkamer, met bad en douche.

Dit op de 1e verdieping gelegen appartement ligt binnen een centraal gelegen residentie van 4 verdiepingen, en heeft de beschikking over een privé parkeerplaats.

Voor diegenen die hun auto thuis wensen te laten, ligt deze vakantiewoning tevens perfect om de voorzieningen van het resort en de ski shuttlebus te bereiken.

Belangrijkste Kenmerken:

* Ruim appartement met uitzicht op de bergen
* Flatscreen-tv en gratis Wifi
* Aparte keuken
* Privé balkon
* Opbergruimte voor ski’s
* Gemeenschappelijke sauna op de locatie
* Lift toegang + 17 traptreden buiten de woning
* Privé parkeerplaats
* Centrale ligging in het skioord (een auto is niet nodig)

Slapen-

Slaapkamer 1: Een veelzijdige familiekamer ingericht met eenpersoonsbed en een stapelbed
Extra: In de ruime woonkamer vindt u een koppelvriendelijke tweepersoonsslaapbank

Badkamer-

Badkamer 1: Een retro ingerichte familieruimte met bad, douche, wastafel en wc

Extra-

* Centrale verwarming
* Opbergruimte voor ski’s
* Op het balkon staat geen eettafel met stoelen
* 17 traptreden buiten de woning (inclusief met de toegang via de lift)

Locatie-

Gelegen aan de ‘Rue central’ geniet dit appartement van een handige ligging op 2 tot 9 minuten wandelen van de lokale eettentjes, een supermarkt en het centrum van het schattige La Tzoumaz. Het centrum van het dorp biedt tevens een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants voor memorabele maaltijden, gezellige avondjes buiten de deur en de Après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een werkelijk prachtig en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées), welke bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter verticale afdaling, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel gemiddelde als ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen maken het ook een goede keuze voor beginners. Wintersportliefhebbers kunnen ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, schaatsen, hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met meer dan genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennis, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De meest dichtbij gelegen vliegvelden van en naar de residentie zijn Sion (25 minuten), Geneve (1 uur en 43 minuten), Bern (1 uur en 59 minuten) en Annecy (2 uur en 10 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Handicapped_accessible
 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Stapelbed
 [TODO] Couch
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
  Badkamer
 

Keuken

 Keuken
 Koelkast
 Broodrooster
 Magnetron
  Afwasmachine
 Oven
 Haard
  IJskast
 Koffiemachine

Afstanden

200 m Meter naar de tennisbaan
300 m [TODO] meaters to super market
1 km Meter naar het restaurant
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
 14 km Meter naar het treinstation
600 m Meter naar de skipiste
26 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

65 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode