Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Comai 2 in Riva del Garda (ID: 4475482)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Vanuit dit ontspannen appartement in de stad kun je alles uit de vrijetijdsactiviteiten en toeristische trekpleisters van Riva del Garda halen! Op steenworp afstand van de badplaatsvoorzieningen en de bezoekershoogtepunten van Riva del Gar...
         

1 x
  [TODO] Booking

Vanuit dit ontspannen appartement in de stad kun je alles uit de vrijetijdsactiviteiten en toeristische trekpleisters van Riva del Garda halen!

Op steenworp afstand van de badplaatsvoorzieningen en de bezoekershoogtepunten van Riva del Garda, biedt dit moderne vakantieverblijf een stressvrije vakantiebasis aan het mooie Gardameer.

Het van airconditioning voorziene appartement biedt genoeg ruimte om in te ontspannen en u te vermaken; met een goed verlichte ruime open woonkamer met zitgedeelte en flatscreen-tv.

Een aangrenzende woonkeuken voor 6 personen, biedt genoeg ruimte om gezellig met de familie samen te komen en is volledig uitgerust met een gasfornuis, broodrooster, Mokka-koffiezetapparaat, magnetron en een koel-vriescombinatie.

Het appartement is perfect voor families tot 6 personen. Een ruime Master tweepersoonsslaapkamer met kledingkast, wordt gecomplementeerd door een al net zo’n grote familiekamer ingericht met een tweepersoonsbed, een stapelbed en een kledingkast.

De indeling van het appartement wordt compleet gemaakt door een modern ingerichte doucheruimte met wastafel, wc, bidet en wasmachine.

Grotere groepen kunnen meer dan 1 appartement huren in dezelfde residentie, namelijk Casa Comai 1 (ID 2598) en Casa Comai 3 (ID 2626).

Tegen een extra vergoeding kan tevens gebruik worden gemaakt van een garage 150 meter verderop. Deze centraal gelegen, moderne residentie heeft tevens een handige ligging, waar vandaan de winkels, eettentjes, oever van het meer en de bezienswaardigheden te voet bereikt kunnen worden.

Belangrijkste Kenmerken:

* Modern op de 2e verdieping gelegen appartement
* Voorzien van airconditioning
* Flatscreen-tv
* Gratis Wifi-toegang
* Het ligt in hetzelfde gebouw als de appartementen ‘Casa Comai’ 1 & 3
* Zorgeloze ligging in de stad
* Tegen een extra vergoeding kunt u gebruik maken van een privé garage 150 meter verderop (voor € 10,- per dag, welke u op de locatie dient te betalen)

Slapen:

Master slaapkamer: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een flexibele familiekamer ingericht met een tweepersoonsbed, een stapelbed en kledingkast

Badkamer:

Badkamer 1: Een modern ingerichte doucheruimte met wastafel, wc en bidet

Extra:

* 2 traptreden binnen de woning
* 34 traptreden buiten de woning
* De mogelijkheid om fietsen op te bergen in de hal op de 1e verdieping
* Centrale verwarming
* Wasmachine
* Droogrek
* Strijkfaciliteiten
* Haardroger

Locatie:

Gelegen aan de ‘Via Montanara’ in Riva del Garda, de noordelijke badplaats aan het Gardameer, bevindt deze moderne residentie zich op een goede locatie om gedurende het hele jaar van de bezoekerstrekpleisters en voorzieningen van deze mooie bestemming te kunnen genieten.

Gasten bevinden zich op 1 tot 4 minuten lopen van een authentieke ‘Gelateria’, een selectie aan plaatselijke restaurants en de mooie oever van het meer. Door de centrale ligging bevinden gasten zich tevens op minder dan 4 minuten lopen van een Coop supermarkt en het ‘Reptiland’ natuur- en wetenschapsmuseum, en op 6 minuten rijden van het populaire expositie- en handelscentrum 'Riva del Garda Fiere Congressi'.

Voor diegenen die erop uit willen trekken, liggen de spectaculaire Varone-watervallen van 'Parco Grotta Cascata Varone' op 8 minuten rijden verwijderd, terwijl het plaatselijke MAG Museo Alto Garda, Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren van 'Torre Apponale', en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata' geweldige mogelijkheden tot sightseeën bieden.

Sportliefhebbers hebben ook genoeg te doen in Riva del Garda, wat dankzij de sterke wind een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parco dell’Alto Garda Bresciano (op 58 minuten rijden) beiden tevens genoeg mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, fietsen, paragliden en klimmen.

Voor diegenen die met het vliegtuig komen; het vliegveld van Verona Villafranca ligt op 63 minuten rijden afstand.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Location_central
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Tweepersoonsbed
  Stapelbed
 

Badkamer

 Douche
 Badkamer
  Bidet
 Föhn
  Toilet

Keuken

 Magnetron
 Haard
 Koffiemachine
  Broodrooster
 IJskast
  Koelkast

Afstanden

200 m [TODO] meaters to super market
600 m Meter naar de tennisbaan
700 m Meter naar het strand
 200 m [TODO] meters to Lake for bathing
23.2 km Meter naar het treinstation
81.8 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode