Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Valentina in Desenzano Del Garda (ID: 4475489)

Af  341 € per Object en dag   plus 193,00 € cleaning fee
Haal het beste uit het prachtige Desenzano del Garda, vanuit dit moderne verblijf aan het meer vlakbij de oever! Ideaal gelegen, aan de hoofdweg tegenover de oever van het aan het meer gelegen ‘Parco Idrosalo’ en op steenworp afstand v...
           

1 x
  [TODO] Booking

Haal het beste uit het prachtige Desenzano del Garda, vanuit dit moderne verblijf aan het meer vlakbij de oever!

Ideaal gelegen, aan de hoofdweg tegenover de oever van het aan het meer gelegen ‘Parco Idrosalo’ en op steenworp afstand van een voetgangers pad en kiezelstrand aan het meer, biedt dit op de begane grond gelegen twee slaapkamerappartement een uitnodigende setting voor een ontspannen en zelfvoorzienende vakantie aan het Gardameer.

Het moderne appartement is volledig uitgerust met Wifi en beschikt over een flatscreen Smart tv en een uitnodigende woonruimte met schitterende uitzichten over het meer.

De goed uitgeruste woonkeuken zet de toon voor ontspannen vermaaken is voorzien van alle benodigdheden waaronder een kookplaat, magnetron, oven, koffiezetapparaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

Deze veelzijdige en familievriendelijke accommodatie beschikt tevens over een koppelvriendelijke tweepersoonsslaapkamer, een 2e eenpersoonsslaapkamer en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Een nieuw ingerichte badkamer en privéwas-faciliteiten maken de inrichting van dit prachtige thuis-van-huis compleet.

De 3 verdiepingen tellende residentie biedt eveneens toegang tot hetterrein van het gemeenschappelijkepark aan het meer en een privéparkeerplaats. Het serene park biedt zorgeloze toegang tot een voetgangers pad langs het meer en een kiezelstrand, perfect om te kunnen zwemmen in het meer. Gasten bevinden zich binnen een korte wandeling van 1 tot 8 minuten van een selectie aan restaurants, een supermarkt, fietsverhuurwinkel, bushalte en de Golden Beach.

Het treinstation van deze badplaats en de beroemde toeristische hoogtepunten Piazza Malvezzi en het Desenzano Kasteel bevinden zich op 5 minuten rijafstand.

Belangrijkste Kenmerken:

• Zorgeloze ligging aan het meer
• Korte wandeling tot de badplaatsvoorzieningen
• Gemoderniseerd appartement
• Gratis Wifi-toegang
• Smart tv
• Flexibele indeling voor 5 personen
• Gemeenschappelijke tuin
• Er kan gebruik gemaakt worden van een picknicktafel en met heeft toegang tot een kiezelstrand en voetgangers pad langs het meer
• Privéparkeerplaats
• Roken niet toegestaan

Slapen:

Slaapkamer 1: Een mooie, lichte en luchtige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een charmante en ruime slaapkamer met een eenpersoonsbed en kledingkast
Extra: In de woonkamer bevindt zich een tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een badkamer ingericht met een douchecabine, wastafel, wc, bidet en wasmachine

Extra:

• Boeken-spelletjesbibliotheek
• Kindvriendelijk
• Geschikt voor ouderen
• Centrale verwarming
• Haardroger
• Wasmachine
• Droogrek
• Strijkfaciliteiten

Locatie:

De residentie aan het meer biedt toegang tot het omliggende park, met een picknicktafel, voetgangers pad langs het meer en kiezelstrand om in het meer te kunnen zwemmen (te bereiken via de weg, op 50 meter afstand). De goed voorziene hoofdweg van ‘Viale Motta’ brengt gasten binnen enkele minuten bij een ruime selectie aan restaurants, een lokale supermarkt, bushaltes, fietsverhuur, de pittoreske boulevard aan het meer en de Golden Beach (allemaal binnen 1 tot 8 minuten lopen).

Op slechts 5 minuten rijden, biedt de tijdloze haven van centraal Desenzano een zorgeloze setting voor heerlijke koffiemomentjes, winkelen en diners met pittoreske uitzichten over het meer. Het oude Desenzano kasteel biedt tevens een romantische achtergrond en is daarnaast een geweldige plek om te bezoeken.

De badplaats biedt daarnaast elke dinsdag plaats aan een van de grootste markten van het Gardameer(van 9 tot 1 uur). Tevens host zij in de zomer iedere woensdag de ‘Notte Biance’ avonden (waarbij de badplaats ’s avonds laat tot leven komt met winkelen, dineren en live muziek op straat). Ook het beroemde ‘Mille Miglia’ evenement vindt hier in mei plaats.
Voor cultuurfans is er meer dan genoeg geschiedenis om in zich op te nemen; zij kunnen het oude 10e-eeuwse kasteel en de Romaanse Villa verkennen en het Laatste Avondmaal schilderij van Giambattista Tiepolo bewonderen.

Gelegen op slechts 5 minuten rijden, biedt het trainstation van Desenzano gemakkelijke toegang tot Verona, Venetië, Milaan en Brescia. De weg- en veerbootverbindingen bieden nabijheid tot de beroemde spa’s van Sirmione (12 minuten rijden) en de lokale resorts van Manerbal del Garda, Salo, LimonesulGarda, Riva del Garda, Bardolino enGarda.

Families opzoek naar klassiek vermaak bevinden zich op een goede locatie om Gardaland en Movieland te kunnen bezoeken (ongeveer 12 minuten rijden).Caneva Park en Parco Natura Vivabevinden zich respectievelijk op 26-27 minuten rijden. Golffans vinden de Arzaga Golfclub en Gardagolfeveneens op korte afstand (17-21 minuten rijden).

De vliegvelden welke het meest dichtbij het vakantieappartement zijn gelegen zijn Verona’s Villafranca vliegveld (31 minuten rijden) en Milaan Bergamo (54 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Eenpersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Douche
 Toilet
  Badkamer
 Bidet
  Föhn

Keuken

 IJskast
 Koelkast
 Koffiemachine
  Magnetron
 Afwasmachine
  Oven
 Haard

Afstanden

500 m [TODO] meters to Lake for bathing
34 km Meter naar de luchthaven
1.5 km Meter naar de tennisbaan
1 km [TODO] meaters to super market
 1 km Meter naar het restaurant
2 km Meter naar het treinstation
500 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

55 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode