Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Il Giardino dei Limoni in Cannero Riviera (ID: 4475520)

[TODO] Price on request   plus 210,00 € cleaning fee
Geniet van een ontspannen verblijf met de familie, in deze kleurrijke villa met privétuin en toegang tot een openbaar strand! Deze flexibele familie villa met 2 slaapkamers zal uvoorzien van meer dan genoeg excuses om heerlijk te gaan gen...
         

1 x
7
  [TODO] Booking

Geniet van een ontspannen verblijf met de familie, in deze kleurrijke villa met privétuin en toegang tot een openbaar strand!

Deze flexibele familie villa met 2 slaapkamers zal uvoorzien van meer dan genoeg excuses om heerlijk te gaan genieten van zwemmen in het meer en klassiekeontspannen diner momentjes.De villa heeft een tijdloze ligging op de heuvel met uitzicht over het meer, inéén van de meest charmante dorpen aan het Lago Maggiore: Cannero Riviera. Het unieke, milde klimaat van het dorp maakt het mogelijk voor citrusvruchtbomen, zoals citroen- en sinaasappelbomen,om weelderig te groeien. Dit creëert een magische mediterrane ambiancebij de bergen en het meer.

Vanaf de parkeerplaats onder de pergola’s, leidt een buitentrap naar de ingang van de villa. Bij binnenkomst in de villa leidt de gang u via een ontspannen zitkamer met boekenkast en een handige badkamer door naar een schilderachtig eetgedeelte en aangrenzende keuken, met uitzicht over het meer. De uitnodigende keuken is ideaal om zorgeloos thuis te koken en is uitgerust met een fornuis, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanuit de eetkamer met uitzicht over het meer, leidt een trap van 5 treden naar een prachtige woonkamer met eveneens uitzicht over het meer. Deze is ingericht met een familievriendelijke zithoek en gezellige houtkachel; ideaal voor een gezellig winterverblijf.

Vanuit de schilderachtige woonkamer leidt een trap naar beneden naar een gang die weer leidt naar een moderne badkamer met een jacuzzi en douche aan de ene kant en een bijkeuken met was-faciliteiten aan de andere kant. Een klein trapje naar beneden brengt u vervolgensnaar twee charmante slaapkamers op tuinniveau. De eerste Master slaapkamer heeft toegang tot buiten en beschikt over een modern kingsize tweepersoonsbed. Aan de andere kant van de gangbiedt een kindvriendelijke slaapkamer,ingericht met een stapelbed en 2 eenpersoonsmatrassen,op een mezzanine verdieping, welkome flexibiliteit voor families en groepen.

De privétuin is waarschijnlijk één van de beste kenmerken van deze familie villa; deze geniet van veel zon en biedt een verreikend uitzicht over het meer. Er is veel ruimte voor kinderen om te spelen. Een terras met een tafel en parasol biedt de mogelijkheid om te genieten van een diner in de buitenlucht en is gemakkelijk te bereiken vanuit de familiekeuken.

Een privétuin van 500 m² is versierd met fruitbomen op de heuvel die afloopt richting het meer. De tuin beschikt over een tweede eetgedeelte in de schaduw, met picknickbank en barbecue. In de linkerhoek van de tuin biedt een klein hek toegang tot een trap die naar beneden leidt, waar u een rustig openbaar strand treft met kristalhelder water om in te zwemmen.

Belangrijkste Kenmerken:

• Eigenzinnige familievilla met uitzicht over het meer voor 7 gasten
• Gratis Wifi en muziekinstallatie
• Gezellige openhaard in de woonkamer met uitzicht over het meer
• Aparte en volledig ingerichte keuken
• Prachtige zonnige privétuin
• Alfresco eetgedeelte met barbecue
• Privé parkeerplaats (deze bereikt u via een trap)
• Een trap vanuit de tuin biedt toegang tot een klein openbaar strand, zodat u in het meer kunt zwemmen

Slapen:

Master slaapkamer: Eenrustgevende Kingsizeslaapkamer met kledingkast, uitzicht over het meer en toegang tot de tuin
Slaapkamer 2 op een mezzanine verdieping: Een charmante, kindvriendelijke slaapkamer met stapelbed, 2 eenpersoonsbeddenen een kledingkast
Extra: In de lager gelegen zitkamer, naast het eetgedeelte, bevindt zich een comfortabel eenpersoonsbed

Badkamer:

Badkamer 1: Een modern ingerichte ruimte met een jacuzzi, douche, wastafel, verwarmd handdoekrek, wc en bidet
Badkamer 2: Een handig gastentoilet

Extra:

• Haardroger
• Wasmachine
• Droogtrommel
• Droogrek
• Strijkfaciliteiten
• 20 traptreden binnen de woning
• 30 traptreden buiten de woning

Locatie:

Gelegen aan de ‘Via nuova per Cassino’ bevinden gasten zich op 2minuten rijden van een plaatselijk authentiek restaurant met uitzicht over het meer, een wijnbar, postkantoor en een café/bar. De restaurants, winkels, veerhalte en rustige haven van Cannero Riviera liggen op 5 tot 6 minuten rijden aftstand. Regelmatige auto- en passagiersveerdienst

Degenen die op zoek zijn naar een mountainbike- en wandelavontuur, zullen een aantal fantastische bergtrajecten en paden in de bergen vinden richting Cannero, Cannobio en Viggiona, allemaal direct voor de deur van de villa.en vanaf Intra richting de oostelijke oever liggen binnen eenvoudig bereik, op 13 minuten rijden verwijderd.

Gasten zijn ook op de ideale locatie om de top bezoekershoogtepunten rond het Lago Maggiore te bezoeken, waaronder de prachtige botanische tuinen van Villa Taranto (op 17 minuten rijden), de Hermitage van Santa Caterina aan de oostkust (op 12 minuten rijden van Laveno-Mombello; bereikbaar via de passagiersveerboot vanaf Intra) en de modieuze badplaatsvoorzieningen van Stresa, met zijn populaire toeristische bezienswaardigheden en Isola Bella-boottochten (op 36 minuten rijden langs de westelijke oever).

Het Lago Maggiore is een zeer familievriendelijke bestemming; met safari- en wildparken, het Lago Maggiore Avonturenpark en het Ondaland hightech-waterpark om te kunnen ontdekken, naast windsurfen, wake boarden, zeilen, duiken, tennissen, paardrijden, golfen en skiën in de Italiaanse Alpen.Het Lago di Varese, Lago di Comabbio en het meer van Lugano bevinden zich eveneens op korte rijafstand.

Het meest dichtbij gelegen vliegveldis Milaan Malpensa, op 74 minuten rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Barbeque
  Parkeerplaats
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Stapelbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Bidet
 Badkamer
  Douche
 Badkuip
  Toilet

Keuken

 Afwasmachine
 Oven
 Koffiemachine
 Keuken
  Haard
 Koelkast
 Kleine keuken
  IJskast
 Broodrooster

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar het strand
400 m Meter naar het restaurant
800 m [TODO] meters to Lake for bathing
21 km Meter naar het treinstation
 80 km Meter naar de luchthaven
50 km Meter naar de skipiste
10 km Meter naar de tennisbaan
10 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

550 Oppervlak tuin m²
 108 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 7
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode