Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Residenza Sul Borgo 1 in Finale Ligure (ID: 4475541)

[TODO] Price on request   plus 70,00 € cleaning fee
Geniet van een ontspannen Ligurisch verblijf, vanuit dit familievriendelijke villa-appartement met privé terras & gedeeld zwembad! Dit gemoderniseerde vakantieappartement is perfect geplaatst om te genieten van de dorpshoogtepunten en toe...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een ontspannen Ligurisch verblijf, vanuit dit familievriendelijke villa-appartement met privé terras & gedeeld zwembad!

Dit gemoderniseerde vakantieappartement is perfect geplaatst om te genieten van de dorpshoogtepunten en toeristische attracties van Finale Ligure en biedt een prachtige gezinsvriendelijke basis voor een zomers verblijf.

Het gemakkelijk te bereiken villa-appartement op de begane grond heeft een lichte en luchtige leefruimte, die open is om een moeiteloze ruimte te bieden om te ontspannen en te vermaken. Een moderne zithoek met een flatscreen-tv en gratis WiFi-functies naast een moderne keukenmachine, uitgerust met een inductiekookplaat, een oven, een magnetron en een koelkast met vriesvak.

Flexibele familiegroepen zijn goed geplaatst om te genieten van een goede nachtrust; met een ruime tweepersoonsslaapkamer met naast een 2e slaapkamer met twee aparte eenpersoonsbedden en een 3e slaapkamer met een opklapbaar stapelbed. Een moderne familiebadkamer met bad en douchekraan en een doucheruimte zijn ook bij de hand, naast een eigen wasserette. Een grote inbouwkast op de gang van het vakantieappartement biedt voldoende ruimte om bagagetassen op te bergen tijdens het verblijf van de gasten.

Buiten biedt een heerlijk ruim privéterras een heerlijke ruimte om buiten te eten; er is een eettafel voor 6 personen voorzien. Een poort leidt naar het gemeenschappelijke terrein op de heuvel, met een gemeenschappelijk buitenzwembad, een fietsenberging en een set weg- en mountainbikes voor het plezier van de gasten tijdens hun verblijf. De gasten vinden ook een eigen parkeerplaats op het terrein.

De gemoderniseerde villaresidentie is gunstig gelegen op een paar meter afstand van een aantal winkels, een supermarkt, een bakker en een apotheek. Het centrum aan het meer is binnen 7 minuten rijden te bereiken.

Belangrijkste kenmerken

- Modern appartement in een historische 17e eeuwse villawoning
- Scenische heuvellocatie van Finalborgo
- Gratis WiFi toegang + SAT TV
- Airconditioning
- Zonnig privé-terras
- Alfresco dinerset
- Mooi buitenzwembad (gedeeld door 15 appartementen in totaal)
- Privé parkeerplaats
- Gemeenschappelijke mountainbikes en racefietsen voor de gasten
- Fietsenstalling ook beschikbaar
- Op loopafstand van winkels, supermarkten, restaurants & voorzieningen
- Auto noodzakelijk

Slapen -

Slaapkamer 1: Een ruime tweepersoonsslaapkamer
Slaapkamer 2: Een flexibele kamer ingericht met 2 aparte eenpersoonsbedden
Slaapkamer 3: Een veelzijdige kamer met een set uitklapbare stapelbedden

Badkamers -

Badkamer 1: Een moderne suite uitgerust met een bad, douchekraan, wastafel, WC & bidet.
Badkamer 2: Een hedendaagse doucheruimte met wastafel & WC

Extra-

- Huisdieren in aanmerking genomen
- Haardroger
- Wasmachinedroger
- Droogrek
- Het gemeenschappelijk zwembad is geopend van 15 juni tot 15 september.
- 1 interne en 1 externe stap

Locatie-

Gelegen aan de 'Via Oddone Pascale', biedt de gerenoveerde villa residentie een prachtige rustgevende en schilderachtige omgeving op de zonnige Alassio heuvel. Een scala aan lokale eetgelegenheden en een banketbakkerij kan worden bereikt binnen 2 minuten te voet, terwijl het centraal station en de voorzieningen van het resort op 7 minuten rijden liggen (een auto is aan te bevelen).

De voorzieningen in het kustresort Finale Ligure worden aangevuld met het populaire strand van Vittoria en het zwembaddeksel van Piazza Vittorio Emanuele II. De hoogtepunten van de badplaats zijn het Palazzo del Tribunale, het Museo Archeologico del Finale, Porta Testa en het Fortezza di Castelfranco.
In de buurt kan men genieten van het bruisende nachtleven, gastronomische festivals en theatervoorstellingen' van Ceriale (op 26 minuten rijden). De oude stad is ook de thuisbasis van een overvloed aan historische bezoekersmonumenten, kerken en paleizen.

De gasten kunnen genieten van het nabijgelegen waterpark Le Cravelle, de golfbaan van Garlenda en de nabijgelegen excursies naar Castello di Zuccarello en het museum van de Paleo-ethologie van Silvio Lai (op ongeveer 30-35 minuten rijden).

Een schat aan recreatieve activiteiten aan de kust en in het binnenland, waaronder beachvolleybal, zeilen, kanoën, surfen, kitesurfen, windsurfen en duiken, paardrijden, tennis, golf, basketbal, paardenraces in het Hippodrome dei Fiore Spa en het verkennen van het omliggende regionale natuurreservaat van Rio Torsero en het kustnatuurreservaat van Isola Gallinara (perfect voor het zeilen).

Voor degenen die binnenvliegen biedt het complex de nabijheid van de luchthavens van Villanova d'Albenga Airport (31 minuten rijden) en Cristoforo Colombo Airport in Genua (51 minuten rijden). De luchthaven Cote D'Azur in Nice ligt op 1 uur en 40 minuten rijden. Degenen die op Cuneo International Airport willen vliegen zijn binnen 1 uur 25 minuten rijden te bereiken.

Vertaald met (gratis versie)

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 15 juni 2020 tot 15 september 2020


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Tweepersoonsbed
  Stapelbed
 

Badkamer

 Föhn
 Badkamer
 Bidet
  Toilet
 Badkuip
  Douche

Keuken

 Oven
 Magnetron
  Koelkast
  IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

400 m [TODO] meaters to super market
3.8 km Meter naar de tennisbaan
2 km Meter naar het treinstation
1.4 km Meter naar het strand
 110 km Meter naar de skipiste
260 km [TODO] meters to Lake for bathing
500 m Meter naar het restaurant
65 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

65 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 3 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode