Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Water front Paradise Estate in Lesa (ID: 4475563)

Af  1.944 € per Object en dag
Dit privé landgoed direct aan het meer bevindt zich in Solcio di Lesa in een fantastisch privé park van 80.000 m2 (20 hectare). Het is een 5-sterren bestemming en locatie en een interessante keuze voor uw huwelijksreis, voor een onverge...
             

1 x
8
  [TODO] Booking

Dit privé landgoed direct aan het meer bevindt zich in Solcio di Lesa in een fantastisch privé park van 80.000 m2 (20 hectare). Het is een 5-sterren bestemming en locatie en een interessante keuze voor uw huwelijksreis, voor een onvergetelijke gezinsvakanties of voor een luxe zakelijk verblijf.

Er zijn veel ontspanningsmogelijkheden - in elk jaargetijde - en zoveel faciliteiten ter plekke om uw verblijf aangenamer te maken, dat u ten onrechte tot de conclusie zou kunnen komen, dat u uw eigen luxe hotel heeft gehuurd! Er is een overvloed aan extra’s die uw verblijf nog aantrekkelijker maken. U bent uitgenodigd om uw eigen paradijs te ontdekken. De villa beschikt over een privé golfbaan (9 holes), beschikt over een 40 PK motorboot die gasten vrij gebruiken kunnen, kan er gezeild worden, met de kano het meer op gegaan worden, tennis gespeeld worden, basket bal gespeeld worden en fietsen gebruikt worden om de omgeving te ontdekken. Voor de uitrusting wordt gezorgd.
Ook is een helicopter tour in de privé helicopter van de eigenaar mogelijk.
De pas gerenoveerde vroeg 20e-eeuwse villa ligt op een omheind terrein en is compleet uitgerust en van alle moderne gemakken voorzien, een zeer aantrekkelijke omgeving voor een onvergetelijke vakantie-ervaring, een speciale gelegenheid of een zakelijk verblijf.

De vrijstaande villa heeft 4 slaapkamers en een woonoppervlak van 350 m2 (3,767 ft2 ), zodat het de perfecte ruime locatie is voor 5-sterren familievakanties of luxe vakanties voor echtparen en groepen tot 8 personen. De airconditioning is overal apart regelbaar, er is gratis high speed wifi en er is telefoon in elke kamer. Dit vakantiehuis met de mogelijkheid in elk jaargetijde te ontspannen en gasten te ontvangen kan van u zijn!

Het aantrekkelijke balkenplafond, de prachtige kunstwerken, het elegante meubilair en de terracotta tinten van de salon vormen een bekoorlijke omgeving voor een ontspannen gesprek met een kop koffie overdag of voor een romantische avond bij het open haardvuur en/of voor een ouderwetse familiebijeenkomst. Er zijn weelderige zitbanken, er is een satelliet flat screen tv en een dvd speler.

Naast de ruime woonkamer is er een elegante eethoek en een compleet uitgeruste aparte keuken, uitstekend geschikt om gedenkwaardige diners te organiseren of familiefeestjes. In aanvulling hierop zijn er buiten een mooie reeks mogelijkheden om te eten; waar de gasten of zelfs een ingehuurde chef-kok (prijzen zijn op verzoek beschikbaar) u kunnen verrassen met hun culinaire capaciteiten.

De accommodatie om te slapen in de villa zijn al even aantrekkelijk met 4 slaapkamers, elk met een kingsize tweepersoonsbed. Ook hier is er een mix van het comfort als van een hotel met de tijdloze charme van de villa. Elke slaapsuite is een rustgevende omgeving geschikt voor uw huwelijksreis, een luxe zakelijk verblijf, vakanties voor echtparen en onvergetelijke familievakanties. Elke suite heeft airconditioning, een elektronische kluis en een luxe en-suite badkamer; een prachtige omgeving voor de gasten om compleet te ontspannen en te genieten van een goede nachtrust.

De villa heeft ook eigen faciliteiten om te wassen en te strijken en er is een schoonmaakservice beschikbaar voor uw luxe vakantie. U kunt een schoonmaakster dagelijks voor 3 uur inhuren, wekelijks het bedlinnen en de handdoeken laten verschonen en ook de handdoeken halverwege de week nog eens.

De tijdloze villa ademt overal luxe en is compleet toegerust om u en uw gasten zich te laten ontspannen in elk jaargetijde. De villa zelf heeft een grote fitnessruimte en zelfs een indoor 9 holes golfbaan.

Buiten kunnen u en uw gasten genieten van de ontspanningsmogelijkheden in de exotische omgeving van het terrein van het landhuis van ca. 8 ha. Van tennis, voetbal, volleybal, basketbal en tafeltennis tot familiespelletjes, kanoën, fietsen en sloepzeilen, het aangelegde paradijselijke terrein is een echt vakantieoord met ook nog eens een buitenzwembad, een eigen strand en een pier.

Naast alle luxe en comfort op één plek, wil onze eigenaar graag dat u geniet en het meeste uit uw vakantie haalt. Bij aankomst krijgt u een gratis welkomdiner aangeboden, zodat u zich onmiddellijk thuis zult voelen.

*Leest u s.v.p. onderaan bij de voetnoten verder voor alle luxe vakantie-extra’s!

De woning van de eigenaar ligt ook op het landgoedterrein, (maar heeft een afzonderlijke ingang). Daarnaast is er een huisje met 2 slaapkamers en een keuken dat samen met de villa gehuurd worden kan om nog eens vier gasten van slaapgelegenheid te voorzien.
Vanuit de adembenemende omgeving van het landgoed is het maar 50 m te voet naar de befaamde authentieke restaurants en de supermarkt van Solcio di Lesa.
Binnen een straal van 15 autominuten kunt u een variëteit van restaurants, lounge bars en disco’s vinden en van een heerlijk avondje uit genieten.
Solcio di Lesa is een perfecte basis om trips in de omgeving te maken naar Arona (11 minuten rijden San Carlo’s monument), Stresa (14 minuten voor een bezoek aan de eilanden en de kabelbaan naar de Mottarone en de locale markt) en Angera 934 minuten). Het goed voorziene Solcio di Lesa heeft een goede ligging om te gaan sightseeing in Arona (11 minuten rijden), Stresa ( 14 minuten rijden), Intra (20 minuten voor de tuinen van Villa Taranto), Cannobbio and Cannero voor een bezoek aan het kasteel en een cocktail bij zonsondergang en tenslotte Angera op een afstand van 34 minuten rijden.

De villa is ook goed gelegen voor een tocht naar het Val Grande Nationaal Park (43 minuten), naar Milaan (65 minuten), Como (60 minuten) en naar de Zwitserse stad Lugano op 80 minuten rijden. De dichtstbij gelegen luchthavens zijn Milaan Malpensa (45 minuten) en Bergamo Orio al Serio 85 minuten rijden).
Het Ski resort San Domenico bevindt zich op 60 minuten rijden.


*De villa is werkelijk enig in zijn soort en heeft een uitgebreid aanbod van vele luxe extra’s, zodat u het maximum uit uw vakantie hier aan het Lago Maggiore kunt halen!
Dus of het nu waterboarden, waterskiën, een zeiltocht bij zonsondergang, een uitstapje met de klassieke boot van de eigenaar (een 15-meter jacht uit 1926) naar een van de meest beroemde restaurants van het meer, of het met de klassieke 12-meter boottaxi uit 1926 een bezoek brengen aan de Borromean eilanden en het Santa Caterina convent betreft, de villa biedt u iets unieks, meer dan elk ander vakantieverblijf hier aan het meer; u krijgt de kans te leven als een vorst in uw vakantie!

Luxe extra’s zijn:

Rolls Royce Silver Shadow II limousine huur/transfer:
€ 250,- ( max. 90 minuten). Meer dan 90 minuten: € 1,70 /km + € 1,- /min.

Helicopter Bell Jet Ranger III Tours & Trips (op verzoek; de piloot verblijft in de villa):
€ 1 000,- per uur (max. 4 personen.

Mogelijkheden zijn: heli golf, heli ski, heli trektocht, heli picknick, tocht over het Lago Maggiore en fijnproever tochten naar de meest bijzondere restaurants aan het meer, zoals het Walser Chalet uit 1518 op 2000 m hoogte, het Witte Truffel gourmet restaurant in het Barolo wijngebied en het 3-sterren Michelin restaurant Dal Pescatore.

Een decadente tocht op het meer met de Vaporina boottaxi (gebouwd in 1926):
€ 200,- voor het eerste uur max. 10 personen) + € 100,- voor elk volgend uur.
Inbegrepen is een glas champagne! Brandstof is niet in de prijs begrepen. Ter plekke wordt een waarborgsom van € 1500,- gevraagd.

Chef-Kok:
Informeer naar meer bijzonderheden.

Zoek vandaag nog contact met ons over het complete aanbod van luxe extra services en activiteiten!

*Deelnemers de Milaan Expo*

Denkt u er over om deel te nemen aan de Milaan Expo 2015?
Reis comfortabel en in stijl met onze pendeldiensten naar en van de villa. Het reizen met een luxe limousine of een helikopter verschaft u onbezorgd gemak en de pendeldiensten zijn beschikbaar van 1 mei tot en met 31 oktober 2015.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2023 tot 30 september 2023


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Barbeque
 Tuin
  Parkeerplaats
  [TODO] Outdoor_pool

Uitrusting - Binnen

 TV
  Fitnesscentrum
 

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - [TODO] Summer Sports

 Tennis
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Föhn
  Bidet
 Douche
  Toilet

Keuken

 IJskast
 Broodrooster
 Magnetron
 Oven
  Keuken
 Koelkast
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 Haard

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het restaurant
10 m [TODO] meters to Lake for bathing
1 km [TODO] meaters to super market
80 km Meter naar de skipiste
 33 km Meter naar de luchthaven
10 m Meter naar de tennisbaan
10 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

8000 Oppervlak tuin m²
 350 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

5 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers
 4 Aantal slaapkamers
4 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode