Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Maria Laura in Reno di Leggiuno (ID: 4475575)

[TODO] Price on request   plus 130,00 € cleaning fee
Exclusief gezinsvriendelijk comfort vlakbij het strand! Dit moderne appartement met 2 slaapkamers ligt in het eigenaardige dorp Reno di Leggiuno aan het Lago Maggiore. Het is perfect voor gezinnen omdat het vlakbij allerlei voorzieningen,...
             

1 x
  [TODO] Booking

Exclusief gezinsvriendelijk comfort vlakbij het strand!

Dit moderne appartement met 2 slaapkamers ligt in het eigenaardige dorp Reno di Leggiuno aan het Lago Maggiore. Het is perfect voor gezinnen omdat het vlakbij allerlei voorzieningen, het strand en beroemde toeristische attracties ligt.
De luxueuze duplex woning is prachtig gemeubileerd en volledig ingericht voor een comfortabel verblijf in elk seizoen. De woonkamer op de bovenste verdieping heeft een prachtig uitzicht op het meer en een romantisch balkenplafond. Er is een eigentijdse zitbank, een flat screen tv met DVD speler en gratis WIFI. De keuken is modern ingericht en heeft een eethoek voor 6 personen.

Alle noodzakelijke apparatuur is aanwezig in de lichte en ruime keuken zoals een gaskookplaat, een oven, een magnetron, een waterkoker en een koelkast. Op de bovenverdieping is een zonnig balkon zeer geschikt voor een buitenontbijt of een romantisch aperitief ’s avonds. Op de begane grond is een eigen tuin met eethoek voor een diner in de buitenlucht of een feestje in de zomer in een wat meer schaduwrijke omgeving.

De grote slaapkamer met tweepersoonsbed heeft Louvredeuren naar een zonnig balkon.

Extra gasten en kinderen kunnen gemakkelijk verblijven in de comfortabele tweede slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer, met directe toegang tot de tuin, heeft een eenpersoonsbed en een eenpersoons onderschuif bed.

Een moderne ingerichte grote badkamer met douche maakt het appartement compleet. In het complex zijn faciliteiten om te wassen en is er een eigen parkeergelegenheid.

Dit luxueuze vakantieverblijf is perfect geschikt voor echtparen of gezinnen door de eigen tuin, het terras, de balkons met uitzicht op het meer, de ligging vlakbij het strand van het dorp (op 20 meter afstand) en de grote verscheidenheid aan authentieke restaurants en lekkernijen voor de bezoekers.
Vlak achter het gebouw is zelfs een authentieke ijssalon! De eigenaar van het strandrestaurant organiseert boottochten op het meer met heerlijke diners aan boord.

Allerlei activiteiten zijn er mogelijk in Reno di Leggiuno, van zwemmen in het meer, fietsen, vissen, het huren van een boot, dagjes aan het strand en watersport tot sightseeing en golf. De dichtstbijzijnde golfclubs zijn de Golf Club Varese (18 km) en de Golf Dei Laghi (12 km). Op 2 km afstand ligt het beroemde klooster van Santa Caterina del Sasso en op 8 km Arona. Vanuit het gouden driehoek resort Laveno ( op 5km), is er een frequente veerdienst naar Stresa en Verbania. In Laveno is een keur aan restaurants, een mooie promenade langs het meer en een kabelbaan naar de top van de berg met een schitterend uitzicht op het meer. De luchthaven Malpensa van Milaan ligt op 37 km en voor diegenen die willen genieten van de cultuur en shopping mogelijkheden van de stad, Milaan zelf ligt op minder dan 70 minuten per auto of trein van Laveno.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Bidet
  Toilet
 Douche
  Föhn

Keuken

 Broodrooster
 Koelkast
 Magnetron
  Oven
 Koffiemachine
  Haard
 IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

10 m [TODO] meters to Lake for bathing
28 km Meter naar de luchthaven
500 m [TODO] meaters to super market
5 km Meter naar het treinstation
 10 m Meter naar het strand
10 m Meter naar het restaurant
110 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

15 Oppervlak tuin m²
 90 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode