Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Azalea 6 in Maccagno (ID: 4475583)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Geniet van dit exclusieve vakantiehuis! Gelegen in een mooi modern huis aan de rustgevende noordoostkust van Maccagno, is dit prachtige appartement op de eerste verdieping perfect voor mensen die een luxe en comfortabele self-catering vaka...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van dit exclusieve vakantiehuis!

Gelegen in een mooi modern huis aan de rustgevende noordoostkust van Maccagno, is dit prachtige appartement op de eerste verdieping perfect voor mensen die een luxe en comfortabele self-catering vakantie aan het Maggioremeer wensen.

Het appartement is met de lift of met de trap te bereiken. Binnen treft u een eigentijdse accommodatie met airconditioning, met een open vormgegeven woonkamer ingericht met een comfortabele en een flatscreen satelliet-tv en WiFi-toegang. Een eethoek met uitzicht op het meer voor tot aan zes personen en er is een nette hoogglans keuken, volledig ingericht, alle benodigdheden biedend, waaronder een elektrisch fornuis en oven, een toaster, een koffiemachine, een waterketelle.

De slaapaccommodatie is ideaal voor groepen en families van niet meer dan vier personen met een ruime slaapkamer ingericht met een comfortabel kingsize bed. Een tweede slaapkamer is ingericht op eenzelfde smaakvolle en stijlvolle manier met twee moderne enkele bedden.

Er is een eigentijdse badkamer voorzien van een krachtige douche en een wasmachine voor uw gemak.

Het huis heeft ook een privé garage voor gasten en een aanvullende parkeerplaats buiten.

De luxe faciliteiten op het terrein zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw verblijf, met bijvoorbeeld een zonnig Lido aan het meer, wat de perfecte plek is om te relaxen en bij te komen met een ruim zonterras, groot buitenzwembad en een jacuzzi. Er is ook een eigentijds café-restaurant om van een cappuccino te genieten in de ochtend, een lichte lunch of een drankje ’s avonds en de lokale winkels voorzien u van verse lokale ingrediënten om mee te koken indien gewenst.

Er is een managementkantoor op het terrein aanwezig voor eventuele vragen. Verder zijn er activiteiten te doen als tennis, muurklimmen en volleybal. De zonnige promenade langs het meer loopt onder het terrein langs en is perfect voor joggen en wandelen, de route leidt naar het pittoreske meerpark van Maccagno, waar u heerlijk kunt ontspannen en picknicken.

Maccagno is perfect voor fietsen, zwemmen, wandelen en ook voor watersport, waarbij de La Darsena club voorziet in zeil-, windsurf- en kitesurflessen en verhuur.

De mooie en bruisende stad Luino ligt op slechts 3 minuten rijden van het huis en u kunt hier genieten van een brede keuze aan winkels, cafés, restaurants en bars. Via de charmante jachthaven komt u bij een treinstation en een regelmatig varende ferry en toegang tot de nabijgelegen toeristische attracties is zeer goed.

Geweldige dagexcursies die u kunt ondernemen rondom het Maggioremeer zijn onder meer de hippe stad Milan en de het Zwitserse ski-oord San Bernardino. Voor mensen die een bruisend nachtleven zoeken is er de kosmopolitische Zwitserse stad Lugano, op slechts 40 minuten rijden, welke goede restaurants, stijlvolle bars, design winkels, casino’s en clubs heeft.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  [TODO] Outdoor_pool
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Badkamer
  Toilet
 Bidet
  Föhn

Keuken

 Afwasmachine
 Koffiemachine
  Oven
 IJskast
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

100 m Meter naar het restaurant
100 m [TODO] meters to Lake for bathing
70 km Meter naar de luchthaven
 1 km [TODO] meaters to super market
4 km Meter naar het treinstation
200 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode