Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Three Lakes Studio in Lesa (ID: 4475589)

[TODO] Price on request   plus 90,00 € cleaning fee
Een super budget keuze voor fietsers, golfliefhebbers, enthousiastelingen van het meer, skiërs en cultuursnuivers! Deze op de begane grond gelegen studio geniet van een panoramisch uitzicht over het Lago Maggiore, het meer van Varese en h...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een super budget keuze voor fietsers, golfliefhebbers, enthousiastelingen van het meer, skiërs en cultuursnuivers!

Deze op de begane grond gelegen studio geniet van een panoramisch uitzicht over het Lago Maggiore, het meer van Varese en het meer van Monate, en voorziet in een mooiekosteneffectieve manier om de bezienswaardigheden te bekijken en het prachtige Italiaanse merendistrict te ontdekken.

Binnen is deze goed gepresenteerde studio perfect geschikt voor een koppel. De ruime en uitnodigende woonruimte biedt een moderne bank met flatscreentv, een rustieke openhaard voor verblijven in de winteren een volledig uitgeruste woonkeuken. Er is voorzien in alle benodigde keukenapparatuur, waaronder een oven, fornuis, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser en grote koel-vriescombinatie.

Het slaapgedeelte bestaat uit een moderne tweepersoonsslaapbank en kledingkast in de woonkamer. Een modern ingerichte doucheruimte met wc en haardroger is eveneens voorhanden.

Voor extra flexibiliteit is ook de duplex met 3 slaapkamers, gelegen op de 1e verdieping, ook wel bekend als ‘Three Lakes Residenza’ (ID 2433) beschikbaar om te huren, te samen met de studio. Zo heeft u de mogelijkheid tot het huren van een grotere vakantiewoning, voor 8 personen. Informeert u alstublieft naar ‘Three Lakes Villa’ (ID 2435).

Buiten voorziet een mooie privétuin in een prachtig plekje om heerlijk te ontspannen in de zon; met een barbecue en genoeg ruimte om te relaxen en te genieten. In de zomer omringd door groene struiken, een zweem van kleuren in de herfst en besneeuwde bergtoppen in de winter, de setting kan niet idyllischer zijn voor diegenen die gedurende het hele jaar op zoek zijn naar vrijetijdsactiviteiten in een aantrekkelijke, natuurlijke omgeving.

Op het terrein is tevens een parkeergedeelte beschikbaar. De oever van het meer bereikt u in slechts 20 minuten rijden. De skibestemmingen Mottarone en Domo Bianca kunt u in 45 minuten met de auto bereiken, terwijl de omringende omgeving perfect is om te wandelen, voor fietstrainingen en om watersporten te beoefenen.

Belangrijkste Kenmerken:

• Romantische setting
• Flatscreen-tv
• Alfresco terras om te dineren
• Privétuin met barbecue
• Parkeerplaats
• Prachtige natuurlijke ligging
• Ideaal voor actieve vakanties
• De beschikking over een auto is noodzakelijk

Slapen:
Slaapgedeelte: De ruime woonkamer beschikt over een moderne tweepersoonsslaapbank en een kledingkast

Badkamer:

Badkamer 1: Een moderne badkameringericht met een douche, wastafel en wc

Extra:

• Elektrische radiatoren
• Op verzoek kan een mobiele Wifi-ontvanger gehuurd worden (tegen een wekelijkse vergoeding)
• Haardroger
• 1 traptrede buiten de woning
• Gezamenlijke barbecue
• Het toegangshek wordt gedeeld met een2enaastgelegen villa

Locatie:

Gelegen aan de ‘via MottaRossa 4’ in het schilderachtige heuveldorp Calogna, zitten gasten perfect gesitueerd om de meren te bezoeken en de nabijgelegen eettentjes, restaurants, het Erno strand, het zwembad en de faciliteiten aan de oever van Lesa (op 15 tot 20 minuten rijden) te bereiken. De Golfclub ‘Golf des IlesBorromees’ ligt ook op slechts 10 minuten rijden afstand.

De badplaats Belgirate is gelegen op slechts 17 minuten rijden, terwijl verder langs de oever van het Lago Maggiore de beroemde badplaats Stresa (op 21 minuten rijden) een schat aan trekpleisters en badplaatshoogtepunten te bieden heeft. U kunt hierbij denken aan de beroemde Borromeïsche Eiland-boottochten, om de indrukwekkende Isola Bella en Isola Madre tuinen en de charme van het vredige vissersdorp Isola dei Pescatori te kunnen bezoeken. Maar ook de erfgoed trekpleisters van Arona liggen binnen eenvoudig bereik, op slechts 23 minuten rijden.

De prachtige botanische tuinen van Villa Taranto kunnen met de auto binnen 35 minuten bereikt worden, terwijl het naburige Intra (39 minuten rijden richting het westen) auto- en passagiersveerdiensten bieden richting de badplaats Laveno, gelegen aan de oostelijke oever (om zo de Hermitage van Santa Caterina in Reno te bereiken).

Het Lago Maggiore is een zeer familievriendelijke bestemming; met safari- en wildparken, het Lago Maggiore Avonturenpark en het Ondaland hightech waterpark om van te genieten. Daarnaast kunt u er ook windsurfen, wake boarden, zeilen, duiken, tennissen, paardrijden, golfen en skiën in de Italiaanse Alpen. Het Lago di Varese, Lago di Comabbio en het meer van Lugano liggen eveneens allemaal op korte rijafstand.

Het vliegveld Milaan Malpensa bevindt zich op 48 minuten rijden van de residentie.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 Huisdieren toegestaan
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Barbeque
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  

Badkamer

 Föhn
 Toilet
  Bidet
 Badkamer
  Douche

Keuken

 IJskast
 Oven
 Koffiemachine
  Magnetron
 Koelkast
  Broodrooster
 Haard

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

8 km Meter naar het strand
50 km Meter naar de skipiste
50 km Meter naar de luchthaven
6 km Meter naar de tennisbaan
 10 km [TODO] meaters to super market
5 km Meter naar het treinstation
7 km [TODO] meters to Lake for bathing
8 km Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

50 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

0 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 2
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode