Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Dante 1 in Toscolano Maderno (ID: 4475643)

[TODO] Price on request   plus 155,00 € cleaning fee
Wanneer ligging ertoe doet op vakantie, wees dan dicht bij de stranden, veerhalte, bootverhuur en meer! Gelegen op slechts 4 minuten wandelen van de Lido Azzurro, de eettentjes aan de oever van het meer en de badplaatsfaciliteiten van Tosc...
             

1 x
8
  [TODO] Booking

Wanneer ligging ertoe doet op vakantie, wees dan dicht bij de stranden, veerhalte, bootverhuur en meer!

Gelegen op slechts 4 minuten wandelen van de Lido Azzurro, de eettentjes aan de oever van het meer en de badplaatsfaciliteiten van Toscolano-Maderno. Dit 3 slaapkamers tellende verblijfbiedt u de perfecte, budgetvriendelijke basis voor grote familiegroepen tot8 personen.

Dit op de 2e verdieping gelegen balkonappartement is makkelijk bereikbaar met de lift. Binnen wacht een ruim en tijdloos interieur op u. Een lichte en frisse woonkamer met retro tegelvloer, grote openhaard, moderne bank en een aan de muur bevestigde flatscreen-tvvoorzien in een ontspannen setting om te entertainen. Deze worden gecomplementeerd door een familie eetgedeelte en toegang tot een balkon met uitzicht over het meer en bistro set voor 2 personen.

Er is ook goed nagedachtover diegenen die thuis wensen te dineren; met een aparte retro keuken, die volledig is uitgerust voor een zelfvoorzienend verblijf. Gasten vinden hier de aanwezigheid van een fornuis, koffiezetapparaat, magnetron en oven, naast een koel-vriescombinatie en handige vaatwasser.

Familiegroepen passen eenvoudig in de 3 ruime slaapkamers. Een ruime Master tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het balkon en ensuite badkamer wordt vergezeld door een tweepersoonsslaapkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is er nog een veelzijdige 3e slaapkamer met toegang tot het balkon. Deze is ingericht met een tweepersoonsbed en eenpersoonsbed met pull-out mogelijkheid, voor nog een eenpersoonsbed. Ook is er nog een tweede retro badkamer met douchecabine, bad en wasmachine voorhanden. Perfect voor stressvrije familieverblijven!

Ter plaatse is er tevens een privé parkeerplaats beschikbaar. Ook kunt u genietenvan een mooie gemeenschappelijke tuin,behorende bij dit 6 verdiepingen tellende complex. Vanuit het complex bent u daarnaast ook binnen eenvoudig bereik van de faciliteiten van de badplaats en de pittoreske oever van het meer (op 100 meter afstand).

Belangrijkste Kenmerken:

• Retro appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers
• Uitgerust met een keuken en flatscreen-tv
• Flexibele accommodatie voor 8 personen
• Privébalkon met bistro set
• Toegang tot een gemeenschappelijke tuin
• Privé parkeerplaats
• 100 meter van de oever van het meer
• Op 3 tot 7 minuten wandelen van de bars, restaurants, Lido Azzurro, bootverhuurdienst en halte voor de veerdienst

Slapen:

Slaapkamer 1: Beschikt over een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed met pull-out mogelijkheid voor nog een eenpersoonsbed, een kledingkast, een plafondventilator en een balkon
Slaapkamer 2: Een koppelvriendelijke tweepersoonsslaapkamer met kledingkast, toegang tot het balkon en ensuite badkamer
Slaapkamer 3: Kindvriendelijke logeerkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden, een ladekast en plafondventilator

Badkamers:

Badkamer 1: Familiebadkamer met douchecabine, bad, wastafel, wc, bidet en wasmachine
Badkamer 2: Retro ensuite badkamer ingericht met bad, douche, wastafel, wc en bidet

Extra:

• Grote openhaard
• Centrale verwarming
• Plafondventilator
• Gratis wifi
• Wasmachine en droogrek
• Strijkvoorzieningen
• Het gebruik van een auto wordt aanbevolen

Locatie:

De zustersteden, bestaande uit het commercieel gecentreerde Toscolano en de op toerisme ingerichte zusterstad Maderno, bieden een schat aan historische gebouwen, schattige winkels en cafés om van te genieten.

Het ligt perfect om te genieten van een ontspannen zelfvoorzienende vakantie aan het meer. U vindt deze vakantiewoning aan de ‘Via Dante Alighieri’, wat op 4 minuten wandelen ligt van de bars aan de oever van het meer, de restaurants en de Lido Azzurro. Een wandeling van 7 minuten leidt u vervolgens naar de veerhalte van de stad en naar de populaire bootverhuurdienst ‘Garda Yachting Charter’. Het Toscolano strand ligt op slechts 6 minuten rijden. Naast deze op water gerichte heerlijkheden, voorziet Toscolano-Maderno in een variëteit aan dingen die men kan doen en bekijken, waaronder de oudheidkundige trekpleisters van ‘Ex Villa Cavallero’ en de archeologische opgraving van ‘Villa Romana dei NoniiArrii’.

Het omringende gebied is ideaal voor diegenen die van lopen, wandeltochten, mountainbiken, fietsen en paardrijden houden; met genoeg schilderachtige paden op de heuvels, steile paden, en bospaden om te ontdekken (de maanden mei t/m oktober zijn hier het meest geschikt voor). De meest populaire paden zijn Monte Maderno (voor de panoramische vergezichten over het meer), het dorp Maclino en de omringende olijfboomgaarden, Monte Pizzocolo (om te wandelen en fietsen), langs de Toscolano rivier (fietsen) of naar het Azzuro strand (waar je ook kunt fietsen, voordat je je gaat afkoelen in het meer!).

De nabijgelegen golfbaan van Bogliano is een must voor golfliefhebbers (hiervandaan heb je een van de meest prachtige uitzichten over het meer), terwijl voor diegenen die op zoek zijn om hun zintuigen eens heerlijk te prikkelen, die kunnen zich onderdompelen in een dag van verwennerij in het mooie kuuroord ‘Residenza die Limoni’. Andere lokale plekken om te ontdekken zijn de uit de 12e eeuw stammende kerk van St. Andrea, de botanische tuin van ‘G.E. Ghirardi’ en de unieke vallei met papiermolens (waar u de ruïnes van een fabriek vindt en een zeer goed museum).Toscolano-Maderno biedt elke donderdag tevens een zeer goede wekelijkse markt. Voor diegenen die op zoek zijn naar wat romantiek; de dichtbijgelegen veerdienst biedt een dienst naar Torri (aan de oostelijke oever), waar u iedere avond kunt genieten van een prachtige zonsondergang richting Maderno.

Maderno beschikt ook over een mooi strand richting het zuiden met kristalhelder water, perfect om te snorkelen en zwemmen. Het nabijgelegen LungolagoZanardelli biedt ook plaatselijkmotorboot- en zeilbootverhuur voor alle niveaus. Het voorziet ook in de perfecte plek om te leren zeilen. U kunt hier tevens genieten van raften, kajakken en waterskiën.

De vakantiewoning ligt op eenvoudige rijafstand van de pittoreske, goed verbonden badplaats Desenzano del Garda (op 42 minuten rijden), de beroemde kuuroorden, stranden en historische opgravingen in Sirmione (op 65 minuten rijden), het familievriendelijke vermaak van Gardaland en Caneva World (beiden op minder dan 65 minuten rijden) en het vliegveld van Milaan Bergamo (op 75 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Bidet
  Douche
 Toilet
  Badkamer

Keuken

 IJskast
 Keuken
 Koelkast
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 Magnetron
  Haard
 Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar het strand
200 m [TODO] meters to Lake for bathing
82 km Meter naar de luchthaven
 800 m Meter naar de tennisbaan
200 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

120 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
4 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode