Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Edera 3 in Maccagno (ID: 4475680)

[TODO] Price on request   plus 100,00 € cleaning fee
Een spectaculaire vakantieplek aan het Maggioremeer! Op de eerste verdieping van dit moderne nieuwbouw wooncomplex kunnen gasten genieten van de luxe van een vakantiecomplex met prachtige gemeenschappelijke faciliteiten en de vrijheid die...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een spectaculaire vakantieplek aan het Maggioremeer!

Op de eerste verdieping van dit moderne nieuwbouw wooncomplex kunnen gasten genieten van de luxe van een vakantiecomplex met prachtige gemeenschappelijke faciliteiten en de vrijheid die hoort bij een self-catering verblijf.

De woning is te bereiken via de lift of trappenhuis en beschikt over Wi-Fi toegang en bestaat uit een ruime en stijlvolle open woon- en eetkamer ingericht met comfortabele banken, een flat screen satelliet-tv en een eethoek. De volledig ingerichte moderne keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten met lokale producten tijdens uw vakantieverblijf met een gaskookplaat, oven en het gemak van een koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Openslaande deuren leiden naar een prachtig privéterras ideaal om te genieten van maaltijden in de buitenlucht en ontspannen momenten overdag met uitzicht over het wooncomplex en het prachtige meer.

De ruime, moderne slaapkamer met een tweepersoonsbed en nachtkastjes is perfect om te ontspannen aan het eind van een drukke dag van bezienswaardigheden, en er is een moderne badkamer uitgerust met een krachtige douche. Er is een wasserette voor gasten aanwezig in de kelder en parkeergelegenheid voor bewoners bevindt zich net buiten het pand.

Gasten kunnen volledig gebruik maken van de prachtige voorzieningen ter plaatse, zoals een mooi buitenzwembad met een zonterras met uitzicht op het meer ideaal om te zonnebaden en te ontspannen. De schilderachtige boulevard bevindt zich ook net onder het wooncomplex en is de ideale plek om te joggen en wandelen. Een stijlvolle cafébar/restaurant ter plekke is ook perfect om te genieten van een kopje koffie en brioche, een ontspannen lunch in de open lucht of een romantisch diner met het prachtige meer als sfeervolle achtergrond.

Het charmante stadje Maccagno aan het ongerepte noordoosten van het de kust van het Maggioremeer is een ideale locatie om te genieten van alle attracties en activiteiten van het meer en biedt een rustige omgeving ideaal voor vakantie. De stad beschikt over een prachtig park en strand aan de waterkant ideaal voor een picknick en er is een ruime keuze aan moderne voorzieningen in het historische centrum.

Naast het feit dat dit de perfecte locatie is van waaruit u kunt fietsen of wandelen, biedt de stad Maccagno ook de La Darsena Watersportclub, waar gasten kunnen genieten van windsurf- en kitesurflessen en waar de liefhebbers ook apparatuur kunnen huren. U kunt ook genieten van zeilen vanuit Maccagno.

De handigste manier om het Maggioremeer te verkennen is per veerboot en een frequente veerdienst vertrekt vanuit de nabijgelegen badplaats Luino, waar u ook kunt genieten van een haven vol cafés, stijlvolle bars en restaurants.

Het Maggioremeer bezit een schat aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden, van de bruisende badplaatsen Stresa, Intra en Arona, de prachtige Isola Bella Gardens, de Borromeo eilanden en veel mooie villa's en panoramische uitzichtpunten.

Sensatiezoekers kunnen ook genieten van het Monte Tamaro avonturenpark en het nabijgelegen Zwitserse skigebied van San Bernardino. Andere activiteiten in het Merendistrict zijn paardrijden, bungeejumpen, paragliden, golf, tennis, verhuur van boten en kajakken. De behoeften van shoppers worden ook verzorgd in de kosmopolitische stad Lugano, op slechts 40 minuten rijden van Maccagno. Hier vindt u veel moderne attracties waaronder boulevards vol modeboetieks, elegante met cafés omzoomde pleinen, heerlijk eten en modieuze bars en nachtclubs.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
 [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 [TODO] Outdoor_pool
  Parkeerplaats
  Garage

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  

Badkamer

 Douche
 Badkamer
  Toilet
  Bidet

Keuken

 Broodrooster
 Koffiemachine
  Oven
 Haard
  Afwasmachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

100 m Meter naar het restaurant
100 m [TODO] meters to Lake for bathing
1 km [TODO] meaters to super market
 70 km Meter naar de luchthaven
1.1 km Meter naar het treinstation
200 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 2
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode