Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Edera 5 in Maccagno (ID: 4475682)

[TODO] Price on request   plus 180,00 € cleaning fee
Een prachtige gezinsvriendelijke rustplek! Dit prachtige pand bevindt zich dicht bij alle bezienswaardigheden en activiteiten van het Maggioremeer maar toch in een kalme en rustige omgeving die ideaal is voor een vakantie. Het pand biedt ...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een prachtige gezinsvriendelijke rustplek!

Dit prachtige pand bevindt zich dicht bij alle bezienswaardigheden en activiteiten van het Maggioremeer maar toch in een kalme en rustige omgeving die ideaal is voor een vakantie. Het pand biedt een prachtige self-catering accommodatie in een luxueus verblijf in Maccagno.

Het van airconditioning voorziene pand is gelegen op de eerste verdieping van dit kleinschalige gebouw en is bereikbaar met een lift of een trappenhuis.

Binnen biedt de open ruimte een stijlvol, modern en praktisch vakantieverblijf met een ontspannen open woon- en eetruimte die perfect geschikt is om te ontspannen en gezelschap te onderhouden. Er is een comfortabele zithoek met flatscreen satelliet-tv en de woning beschikt over Wi-Fi toegang. Een moderne eethoek biedt ruimte voor maximaal 6 personen en openslaande deuren leiden naar een overdekt balkonterras ideaal om buiten te dineren, met gedeeltelijk uitzicht op het meer.

De volledig ingerichte keuken biedt alle vereiste apparatuur voor het bereiden van heerlijke maaltijden uit lokale producten met een gaskookplaat, oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

De accommodatie is flexibel en veelzijdig, en geschikt voor maximaal 6 personen met een mooie tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer met douche, een stijlvolle tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een derde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Er is ook een tweede moderne badkamer, uitgerust met een krachtige douche, wastafel, toilet en bidet voor de gasten en een gemeenschappelijke wasserette is beschikbaar op de kelderverdieping van het gebouw.

De woning is perfect gelegen voor de gasten om te genieten van de gemeenschappelijke faciliteiten ter plaatse, waaronder parkeergelegenheid en ook een fantastische cafébar/restaurant.

Het gemeenschappelijke buitenzwembad met zonterras met uitzicht op het meer is ook een idyllische plek om te genieten van een duik of te zonnebaden op de ligstoelen met een goed boek. Een trap leidt naar de waterkant van Maccagno waar een boulevard een geweldige plek biedt om te joggen en wandelen. Maccagno beschikt ook over een prachtig openbaar strand en idyllische parken die perfect zijn voor een picknick.

Activiteiten zijn onder andere wandelen, fietsen en zeilen, en windsurfen en kitesurfen kunnen ook worden genoten op de La Darsena Zeilschool. Het pittoreske stadje bevat charmante straten die naar een historische wijk met moderne voorzieningen leiden, waaronder supermarkten, cafés en winkels.

Het nabijgelegen oeverstadje Luino is de perfecte plek voor een cappuccino of een avondmaaltijd en een veerboot loopt van de havenkant naar de beroemde badplaatsen van het Maggioremeer.

Gasten kunnen genieten van alles wat het Maggioremeer te bieden heeft, met de culturele hoogtepunten van Isola Bella, de Borromeo-eilanden en de attracties in de prachtige badplaatsen Stresa en Intra. Er is ook het gezinsvriendelijke avonturenpark van Monte Tamaro en het nabijgelegen Zwitserse skigebied van San Bernardino. Het Zwitserse en Italiaanse Merendistrict heeft vele activiteiten, zoals zwemmen, zeilen, bootverhuur, wandelen, fietsen, golf, tennis, kajakken, paardrijden, paragliden, bungeejumpen en avonturen met een zeevliegtuig.

De Zwitserse kosmopolitische stad Lugano kan in slechts 40 minuten worden bereikt en biedt een breed scala aan designerboetieks, bars, clubs, casino's en culturele evenementen en de prachtige Ligurische kust is ook gemakkelijk toegankelijk voor dagtochten en weekendexcursies.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
 [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Toilet
  Föhn
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 Koffiemachine
 Broodrooster
  Haard
 Oven
  Afwasmachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

100 m Meter naar het restaurant
100 m [TODO] meters to Lake for bathing
70 km Meter naar de luchthaven
 1 km [TODO] meaters to super market
1.1 km Meter naar het treinstation
200 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
3 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode