Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Edera 7 in Maccagno (ID: 4475684)

[TODO] Price on request   plus 180,00 € cleaning fee
De perfecte familievakantie aan het Maggioremeer! Gelegen in een geheel nieuw luxe vakantiecomplex aan de rustieke noord-oostelijke kust van het Maggioremeer ligt dit mooie huis dat perfect is voor families die van de luxe van faciliteiten...
             

1 x
  [TODO] Booking

De perfecte familievakantie aan het Maggioremeer!

Gelegen in een geheel nieuw luxe vakantiecomplex aan de rustieke noord-oostelijke kust van het Maggioremeer ligt dit mooie huis dat perfect is voor families die van de luxe van faciliteiten aan huis houden, met de vrijheid van een self-catering verblijf.

Het ruime van WIFI voorziene huis is gelegen op de eerste verdieping en kan men bereiken via het trappenhuis of met de lift. Vanbinnen biedt het huis een mooi open vormgegeven woonkamer met een comfortabele stijlvolle sofa en een flatscreen satteliet-tv voor vermaak van de gasten.

Een mooie volledige voorziene keuken biedt alle benodigdheden voor een plezierig self-catering verblijf en het huis is voorzien van een stijlvolle eethoek en een eetplek buiten op het balkonterras, waar u van gedeeltelijke uitzicht op het meer kunt genieten.

De accommodatie is perfect voor families met een tweetal slaapkamers en twee badkamers. De grote tweepersoonskamer is perfect voor stellen en heeft een moderne en-suite badkamer met krachtige douche, wastafel, wc en bidet. De tweede slaapkamer is ingericht met twee enkele bedden en eveneens een moderne badkamer met krachtige douche, wastafel, wc en bidet.

Wasfaciliteiten zijn aanwezig en parkeergelegenheid is net buiten het verblijf te vinden.

Verder kunt u genieten van de voortreffelijke huisfaciliteiten, waaronder een zonnig zwembad met uitzicht op het meer en een zonnige plek aan het zwembad om te zonnebaden en te relaxen gedurende de dag!

Een stijlvol café-restaurant voorziet in de perfecte ontmoetingsplaats voor cappuccino’s in de ochtend en romantische diners ’s avonds, met een trap naar beneden leidend naar de pittoreske promenade van Maccagno langs het meer, wat een rustige setting biedt voor wandelaars en joggers. Het parklandschap aan het meer is een mooie plek voor picknicks en het publieke strand is ook perfect voor zwemmen en het lezen van een boek.

Watersportenthousiastelingen en –beginners kunnen gebruik maken van de La Darsena zeilschool voor lessen in surfen en kitesurfen en het huren van uitrusting.

Het historische stadje biedt een selectie aan moderne dagvoorzieningen, zoals een supermarket, winkels en cafés en een nog grotere selectie vindt men in het nabijgelegen Liuno, een pittoresk vakantieoord met een levendige haven en een ferry naar de westkant van het Maggioremeer.

Dichtbijgelegen trekpleisters zijn onder meer de beroemde Borromeo-eilanden, de prachtige botanische tuinen van Villa Taranto en Isola Bella en de markten en musea van het beroemde oude vakantieoord Stresa. Buiten de activiteiten in Maccagno zelf, kan ben ook genieten van activiteiten als kajakken, golf, tennis, paragliden, op avontuur met een watervliegtuig, paardrijden en de avonturenparken van het Zwitsers-Italiaanse meergebied.

De kosmopolitische Zwitsers stad Lugano met haar elegante winkelboulevards, bruisende nachtleven en culturele evenementen het hele jaar door is slechts 40 minuten rijden en het Zwitserse ski-resort San Bernardino is slechts een uur rijden, wat skiën nóg een optie voor uw verblijf maakt!
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Handicapped_accessible
 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Garage
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Bidet
 Toilet
  Douche
  Badkamer

Keuken

 Koffiemachine
 Broodrooster
  Oven
 Afwasmachine
  Haard

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

100 m [TODO] meters to Lake for bathing
100 m Meter naar het restaurant
70 km Meter naar de luchthaven
 1 km [TODO] meaters to super market
1.1 km Meter naar het treinstation
200 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode