Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Blu Ortensia in Pura (Lugano) (ID: 4475690)

Af  381 € per Object en dag   plus 295,00 € cleaning fee
Geniet in de sereniteit van een prachtige villa op de heuvels van het meer van Lugano! Uitkijkend over de weelderige groene bergtoppen en tijdloze Cyprus bomen, belooft deze luxe 2 verdiepingen tellende villa in Caslano een fantastisch fam...
           

1 x
8
  [TODO] Booking

Geniet in de sereniteit van een prachtige villa op de heuvels van het meer van Lugano!

Uitkijkend over de weelderige groene bergtoppen en tijdloze Cyprus bomen, belooft deze luxe 2 verdiepingen tellende villa in Caslano een fantastisch familievriendelijktoevluchtsoord voor 8 personen.
Met haar idyllische privétuin, zonnig dakterras en kuurruimte op de begane grond met fitness en jacuzzi faciliteiten, ademt deze moderne villa met 4 slaapkamers en 3,5 badkamers exclusiviteit gedurende het hele jaar. Volledig uitgerust met Wifi, biedt de villa zorgeloos comfort van thuis om iedere hoek.

Een heldere en uitnodigende woonkamer op de 1e verdieping biedt een relaxte ruimte om van te genieten en om in te ontspannen; met een flatscreen-tv, sfeervolle openhaard en toegang tot het dakterras om de hedendaagse zitkamer compleet te maken. Het dakterras geniet van volop zon en is gemeubileerd met een loungegedeelte voor buiten, ligbedden en een stijlvol alfresco eetgedeelte. Als u hier zit voorziet het verreikende uitzicht op de bergen in een betoverende achtergrond tijdens ieder seizoen.
Vanuit de woonkamer binnen, leiden 2 traptreden naar een elegante eetkamer voor 6 personen; perfect om memorabele etentjes te geven. Een nieuw uitgeruste aangrenzende keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een oven op ooghoogte, magnetron, inductiekookplaat, broodrooster, Nespresso koffieapparaat, waterkoker, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De slaapvoorzieningen van de villa zijn zowel genereus in haar veelzijdigheid als wel in comfort. Voor koppels wordt een Master tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het balkon en ensuite badkamer, vergezeld door een 2e tweepersoonsslaapkamer met ensuite badkamer. Voor families biedt een kindvriendelijke 3e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden een welkome flexibiliteit aan. De 4e slaapkamer op de begane grond heeft 2 eenpersoonsbedden die ieder een pull-out optie hebbe.

Op de begane grond vindt u tevens een moderne doucheruimte, naaste een luxe met spotjes verlichte kuurruimte met jacuzzi, een fitnessapparaat en een aangrenzende zonnige tuinkamer.
Buiten biedt de prachtig onderhouden tuin van de villa de perfecte setting om u tijdens uw vakantie te ontspannen en te vermaken. Voor extra gemak is er tevens een privégarage voorhanden.

De villa met 2 verdiepingen is gelegen in een rustige woonwijk op de heuvel van Caslano, welke op korte rijafstand ligt van de Golfclub van Lugano, de Zoo al Maglio, diverse watersporten en restaurants die tot uw beschikking staan langs de oever van het meer en de nabijgelegen stadse hoogtepunten van Lugano.

Belangrijkste Kenmerken:

• Schitterende villa met uitzicht op de bergen en het meer
• Luxe accommodatie
• Satelliet tv en gratis Wifi-toegang
• Jacuzzi binnen
• Privégarage
• Het gebruik van een auto wordt aanbevolen
• Zonnige ligging op een heuvel
• Dichtbij de Lugano Golfclub, Maglio dierentuin en andere topattracties van Ticino

Slapen:

Master slaapkamer: Tweepersoonsslaapkamer met uitzicht over het meer met toegang tot het balkon en ensuite badkamer
Slaapkamer 2: Tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en ensuite doucheruimte
Slaapkamer 3: Een flexibele kindvriendelijke ruimte met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 4: Veelzijdige familiekamer met 2 eenpersoonsbedden

Badkamers:

Badkamer 1: Master ensuite badkamer voorzien van een bad, douche, hem & haar wastafel, een toilet en bidet
Badkamer 2: Ensuite badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet
Badkamer 3: Middels spotjes verlichte Spa ruimte met een open Jacuzzi bad, een walk-in douche, een toilet enwastafel
Gastentoilet: Moderne toilet met wastafel

Extra:

• Muziekinstallatie
• Centrale verwarming
• Openhaard
• Haardroger
• Was-droogcombinatie
• Privé strijkfaciliteiten
• 4 ligbedden


Locatie:

Gelegen in het Zwitserse gedeelte van Ticino, vormt het nabijgelegen centrum van Caslano aan het meer een goed voorziene basis om de top bezoekershoogtepunten van het meer van Lugano te bereiken.
Vanuit de villa’s stille ligging aan de secundaire weg ‘Via ai Romani in thePura’ duurt het slechts 6 minuten met de auto om de Lugano Golfclub en Zoo al Maglio te bereiken, terwijl het authentieke restaurant OsterioNostranello slechts 9 minuten rijden verwijderd is.

Top trekpleisters als het Monte San Giorgio Monte San Salvatore, het Chocolade Alprose museum en de stad Lugano zijn allen 15 tot 30 minuten rijden verwijderd.

Op ongeveer 26 minuten rijden is het levendige moderne centrum van Lugano aan het meer de thuisbasis voor designerwinkels, culturele musea en trekpleisters, universiteiten, middelbare scholen, internationale scholen en bedrijven naast een prachtige promenade langs het meer, het prachtige ParcoCivico, een modern familievriendelijk Lido, de tennisclub, een keuze aan casino’s, internationale restaurants, een levendige cafécultuur en een bruisend nachtleven.

Lugano is makkelijk bereikbaar met de trein, veerboot, bus, vliegtuig en auto. De villa biedt nabijheid tot het vliegveld van Lugano (9 minuten rijden, het naburige Comomeer (1 uur rijden) en het vliegveld Milaan Malpensa (70 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Garage
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Föhn
  Badkuip
 Toilet
  Douche

Keuken

 Keuken
 Koelkast
 Oven
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 IJskast
  Broodrooster
 Magnetron

Afstanden

3 km Meter naar het treinstation
70 km Meter naar de luchthaven
5 km Meter naar de tennisbaan
 500 m Meter naar het restaurant
1 km [TODO] meaters to super market
3.5 km [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

180 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 4 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode