Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Erica 2 in Maccagno (ID: 4475700)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Een fantastisch verblijf in schitterend Maccagno! Deze mooie speciaal gebouwde woning ligt op de begane grond van een modern nieuwbouw wooncomplex in een prachtig nieuw vakantiecomplex aan de waterkant en is perfect voor de ouderen en geha...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een fantastisch verblijf in schitterend Maccagno!

Deze mooie speciaal gebouwde woning ligt op de begane grond van een modern nieuwbouw wooncomplex in een prachtig nieuw vakantiecomplex aan de waterkant en is perfect voor de ouderen en gehandicapten.

Het appartement beschikt over een ruime open woonkamer met een comfortabele bank en een flatscreen satelliet-tv en WIFI-toegang voor het gemak en entertainment van de gasten. Er is ook een eethoek en de open volledig ingerichte keuken biedt alle gewenste apparaten voor een comfortabel self-catering verblijf met een gasfornuis, oven, vaatwasser en koelkast.

Gasten kunnen de openslaande deuren openen die leiden naar het privéterras en de tuin, waar u kunt genieten van dineren in de buitenlucht, met uitzicht over de tuin, het zwembad voor bewoners en het rustige meer.

De woning beschikt over een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en ook een moderne nieuw ingerichte badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet.

Wasmachines zijn gemakkelijk bereikbaar op het kelderniveau van de woning en parkeren voor bewoners ligt net buiten het complex.

Gasten kunnen genieten van de prachtige gemeenschappelijke faciliteiten van dit geweldige luxe wooncomplex die variëren van een prachtig buitenzwembad met zonneterras en stijlvol café-restaurant ideaal voor een cappuccino ’s ochtends voor een drukke dag van bezienswaardigheden of om buiten te lunchen en van romantische avondaperitiefjes en maaltijden te genieten.

Het wooncomplex is prachtig gelegen aan de promenade langs het meer in Maccagno die ideaal is om te joggen, wandelen en genieten van de rustige oever van het meer. Een prachtig strand en park aan de waterkant kan op slechts enkele minuten van de woning worden genoten en de La Darsena school voor windsurfen en kitesurfen biedt lessen en verhuur van diensten voor watersporters.
Nabijgelegen activiteiten zijn onder meer wandelen en fietsen en skiën is beschikbaar op slechts 1 uur rijden in het Zwitserse skigebied van San Bernardino.

Maccagno beschikt ook over een pittoreske haven met mooie villa's en mooie straten om te verkennen met een grote selectie van handige lokale voorzieningen. De populaire badplaats Luino ligt op slechts een paar minuten rijden en hier kunnen de gasten de levendige havenstad verkennen met cafés, bars en restaurants. Er is ook een frequente veerdienst om de beroemde toeristische trekpleisters van het Maggioremeer te bezoeken, zoals de botanische tuinen van Villa Taranto en Isola Bella, het fort van Angrea, de Borromeo Eilanden en de badplaatsen van Stresa en Itra. Gasten kunnen hier genieten van een prachtig vakantie aan het meer naar hun eigen wensen!

De kosmopolitische Zwitserse stad Lugano kan in slechts 40 minuten met de auto worden bereikt en biedt een breed scala van designerboetieks, elegante met cafés omzoomde pleinen, bars, clubs, moderne casino's, culturele evenementen het hele jaar door en een keur aan goede restaurants die internationale gerechten bieden.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 Niet-rokers
 [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 [TODO] Outdoor_pool
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Bidet
 Badkamer
  Toilet
 Douche
  Föhn

Keuken

 Afwasmachine
 Haard
  Broodrooster
 Oven
  Koffiemachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

100 m [TODO] meters to Lake for bathing
1.1 km Meter naar het treinstation
70 km Meter naar de luchthaven
 200 m Meter naar het strand
100 m Meter naar het restaurant
1 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode