Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Erica 3 in Maccagno (ID: 4475703)

[TODO] Price on request   plus 180,00 € cleaning fee
Een spectaculaire rustplek aan het Maggioremeer! Op de eerste verdieping van dit moderne nieuwbouw wooncomplex kunnen gasten genieten van de luxe van een vakantiecomplex met geweldige gedeelde faciliteiten met de vrijheid die hoort bij een...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een spectaculaire rustplek aan het Maggioremeer!

Op de eerste verdieping van dit moderne nieuwbouw wooncomplex kunnen gasten genieten van de luxe van een vakantiecomplex met geweldige gedeelde faciliteiten met de vrijheid die hoort bij een self-catering verblijf.

Het pand kan worden bereikt met de lift of een trappenhuis en heeft Wi-Fi toegang en bevat een ruime en stijlvolle open woon- en eetkamer ingericht met comfortabele banken, een flat screen satelliet-tv en eethoek. De volledig ingerichte moderne keuken is perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden van lokale producten tijdens uw vakantie met een gas kookplaat, oven en het gemak van een koelkast met vriesvak en een vaatwasser.

Openslaande deuren leiden naar een prachtig privéterras perfect om te genieten van maaltijden in de buitenlucht en relaxen overdag met uitzicht over het wooncomplex en naar het prachtige meer.

De ruime, moderne slaapkamer ingericht met een tweepersoonsbed en nachtkastjes is ideaal om te ontspannen aan het eind van een drukke dag van bezienswaardigheden en er is ook een moderne badkamer met krachtige douche in het pand. Wasmachines zijn beschikbaar voor gasten in de kelder en parkeren voor bewoners bevindt zich net buiten het complex.

Gasten kunnen volledig gebruik maken van de fantastische faciliteiten ter plaatse, waaronder een mooi buitenzwembad met zonterras met uitzicht op het meer bij het zwembad ideaal voor zonnebaden en ontspannen. De schilderachtige boulevard ligt ook vlakbij en is de ideale plek om te joggen en te wandelen. Een stijlvol café-restaurant ter plaatse is ook perfect om te genieten van een kopje koffie en brioche, een ontspannen lunch in de openlucht of een romantisch diner waarbij het prachtige meer een sfeervolle achtergrond biedt.

Het charmante stadje Maccagno aan de ongerepte noordoostelijke oever van het Maggioremeer is goed gelegen om te genieten van alle attracties en activiteiten aan het meer en biedt een rustige omgeving die ideaal is voor een vakantie. De stad beschikt over een prachtig park aan de waterkant en een strand dat ideaal is voor een picknick, en een ruime keuze aan moderne voorzieningen is gelegen in het historische centrum.

Behalve als de perfecte locatie van waaruit u kunt fietsen of wandelen, kan de stad Maccagno ook bogen op de watersportclub La Darsena, waar de gasten kunnen genieten van lessen in windsurfen en kitesurfen en waar liefhebbers materiaal kunnen huren. Zeilen kan ook worden genoten vanuit Maccagno.

De meest handige manier om het Maggioremeer te verkennen is per veerboot en een frequente dienstverlening vertrekt vanuit de nabijgelegen badplaats Luino, waar u een met cafés omzoomde haven, stijlvolle bars en restaurants vindt.

Het Maggioremeer biedt een schat aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden zoals de levendige badplaatsen Stresa, Intra en Arona, de prachtige Isola Bella Gardens, de Borromeo Eilanden en vele mooie villa's en panoramisch uitzichtpunten. Sensatiezoekers kunnen ook genieten van het Mont Tamaro avonturenpark en het nabijgelegen Zwitserse skigebied van San Bernardino. Andere activiteiten in het merendistrict zijn onder meer paardrijden, bungeejumpen, parapenten, golf, tennis, bootverhuur en kajakken. Wie behoefte heeft aan shoppen kan ook uitstekend terecht in de kosmopolitische stad Lugano, die op slechts 40 minuten rijden van Maccagno ligt en vele moderne hoogstandjes biedt zoals boulevards vol modeboetieks, elegante met cafés omzoomde pleinen, restaurants en trendy bars en nachtclubs.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 Niet-rokers
 [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 Garage
  [TODO] Outdoor_pool
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Badkamer
  Bidet
 Toilet
  Föhn

Keuken

 Haard
 Afwasmachine
  Broodrooster
 Koffiemachine
  Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

1.1 km Meter naar het treinstation
100 m [TODO] meters to Lake for bathing
70 km Meter naar de luchthaven
 1 km [TODO] meaters to super market
200 m Meter naar het strand
100 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers
 3 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode