Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Erica 4 in Maccagno (ID: 4475707)

[TODO] Price on request   plus 190,00 € cleaning fee
Moderne retraite aan het meer met fantastische faciliteiten! Deze prachtige woning op de benedenverdieping bevindt zich in een schitterend nieuwbouw wooncomplex in een populair vakantiecomplex met luxe faciliteiten en uitzicht op het meer....
             

1 x
  [TODO] Booking

Moderne retraite aan het meer met fantastische faciliteiten!

Deze prachtige woning op de benedenverdieping bevindt zich in een schitterend nieuwbouw wooncomplex in een populair vakantiecomplex met luxe faciliteiten en uitzicht op het meer. De woning is bij uitstek geschikt voor kleine groepen en families die een gemakkelijke toegang wensen tijdens hun vakantieverblijf. Een ruime open woonkamer biedt een aangename en rustgevende ruimte om te ontspannen en u te vermaken met een comfortabele bank, satelliet flatscreen-tv en WiFi.

De open woonkeuken bevindt zich ook in deze moderne ruimte en biedt alle gewenste apparatuur voor een comfortabel self-catering verblijf met een gaskookplaat, oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser met een privéterras buiten perfect voor dineren in de buitenlucht terwijl u geniet van het gedeeltelijk uitzicht op het meer.

De accommodatie is ideaal voor groepen van maximaal vier personen met een ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Een moderne volledig aangepaste badkamer met douche, wastafel, toilet en bidet voltooit de accommodatie en wasmachines voor de gasten zijn gunstig gelegen in de kelder.
Parkeergelegenheid voor bewoners is ook voorzien net buiten het gebouw en de gemeenschappelijke voorzieningen liggen op slechts een steenworp afstand van het pand. Gasten kunnen zwemmen in het buitenzwembad of ontspannen en zonnebaden bij het geweldige zonterras met uitzicht op het meer naast het zwembad. Het stijlvolle café-restaurant voor bewoners is de perfecte plek om 's ochtends te genieten van een cappuccino, een informele lichte lunch of een romantisch diner en de Maccagno promenade onder het wooncomplex is ideaal voor joggers en wandelaars.

De pittoreske waterkant in Maccagno leidt naar een prachtig park en strand perfect voor picknicks en watersporters kunnen genieten van het zeilen, windsurfen en kitesurfen in de La Darsena waterclub, die lessen en verhuur van materiaal biedt. Wandelaars en fietsers kunnen ook genieten van deze prachtige natuurlijke omgeving met haar idyllische beboste bergen en prachtige vergezichten.
Maccagno biedt ook moderne voorzieningen, waaronder een supermarkt, cafés en winkels. De nabijgelegen badplaats van Luino beschikt ook over een ruime keuze aan cafés, bars, restaurants en een fantastische haven met een veerdienst naar de andere populaire badplaatsen van het Maggioremeer.

Attracties aan het Maggioremeer zijn onder meer de Isola Bella tuinen, de botanische tuinen van Villa Taranto, de Borromeo-eilanden, de musea en de markten van mooie Stresa, het Fort van Angrea en de andere badplaatsen Cannobio, Intra en de nabijgelegen kosmopolitische stad Lugano.

Ski liefhebbers kunnen genieten van de nabijheid van het Zwitserse skigebied van San Bernardino, dat slechts 1 uur rijden is met de auto. Andere activiteiten het omringende merendistrict zijn onder meer tennis, golf, parapenten, kajakken, zeilen, paardrijden, quadbiken, pretparken, waterparken, paragliden en avonturen met een zeevliegtuig.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Garage
 Parkeerplaats
  [TODO] Outdoor_pool
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Bidet
 Douche
  Toilet
 Badkamer
  Föhn

Keuken

 Koffiemachine
 Broodrooster
  Afwasmachine
 Haard
  Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar het strand
100 m [TODO] meters to Lake for bathing
1 km [TODO] meaters to super market
 1.1 km Meter naar het treinstation
70 km Meter naar de luchthaven
100 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 2 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode