Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Begonia 2 in Maccagno (ID: 4475712)

[TODO] Price on request   plus 200,00 € cleaning fee
Een paradijs op aarde! In een verbazingwekkende totaal nieuwe villa aan de rustige kust van Maccagno ligt dit mooie appartement op de eerste verdieping met smaakvolle luxe voor families en middelgrote groepen met voldoende aanwezige facili...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een paradijs op aarde!

In een verbazingwekkende totaal nieuwe villa aan de rustige kust van Maccagno ligt dit mooie appartement op de eerste verdieping met smaakvolle luxe voor families en middelgrote groepen met voldoende aanwezige faciliteiten om u te ontspannen en te vermaken.

U kunt de woning voorzien van airconditioning bereiken met de lift of met de trap. Binnen wacht u een lichte en ruime, open opgezette woon- en eetkamer, prachtig aangekleed in eigentijds wit en ingericht met een luxe leren L-vormige suite met een flatscreen satelliet-tv aan de muur en toegang tot WiFi om u te vermaken.

Een stijlvolle nieuw ingerichte keuken voorziet in al de gewenste benodigdheden voor een fantastische self-catering verblijf, met een elektrische kookplaat en oven, een toaster, een koffiemachine, een waterketel en een afwasmachine. De eethoek is ideaal om gezellige etentjes te houden, met het uitzicht op het meer, met voldoende ruimte voor tot wel 8 gasten.

Glazen deuren leiden van de stijlvolle zithoek met uitzicht naar buiten naar het ruime zonnige terras, welke uitkijkt over het terrein en het adembenemende Maggioremeer. Hier kunt u ontspannen met een boek of een ‘al fresco’ diner organiseren op de eigentijdse eetplek buiten, ingericht met rieten meubelen.

Het ruime huis beschikt ook over flexibele slaapvoorzieningen met 3 slaapkamers, voor tot aan 6 personen. De kingsize slaapkamer heeft een moderne een en-suite doucheruimte en een ruim en zonnig privé balkon. De tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden die samengevoegd kunnen worden tot een tweepersoonsbed en de derde slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed en de mogelijkheid een tweede bed uit te schuiven.

Er is een tweede moderne doucheruimte aanwezig in het huis en er is een wasmachine voor uw gemak.

Het huis heeft een perfecte ligging bij de centrale binnenplaats waar een geheel nieuw Lido met uitzicht op het meer is met een buitenzwembad en een jacuzzi. U kunt er zonnebaden op de zonnebedden en genieten van een ochtendkoffie, een late lunch of een romantisch diner in het eigentijdse restaurant op het terrein.

U kunt ook activiteiten bezigen als tennis, bergbeklimmen, volleybal en joggen langs de nabijgelegen promenade.

Maccagno’s park aan het meer vormt een idyllische plek om te wandelen en te picknicken met de mogelijkheid te zeilen, windsurfen en kitesurfen bij de lokale watersportclub La Darsena.

In de nabijgelegen historische wijk van Maccagno treft u voorzieningen als een supermarkt, cafés en bars. Vanuit de pittoreske rustige stad kunt u gemakkelijk het vakantieoord Luino bereiken, waar u een mooie haven vindt met winkels, cafés, bars en restaurants. Er is een treinstation en ook een regelmatig varende ferry voor auto’s en passagiers, die u naar de westkust brengt waar u pittoreske vakantiesteden zoals Stresa kunt bezoeken.

Te ondernemen activiteiten bij het meer zijn onder meer zwemmen, watersport, tennis, golf, fietsen. En u kunt naar het nabijgelegen Zwitserse ski-oord San Bernardino gaan.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Location_central
 [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 [TODO] Outdoor_pool
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
  Badkamer
 Toilet
  Bidet

Keuken

 Broodrooster
 Oven
  Haard
  Afwasmachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Aantal kamers en afmetingen

0 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode