Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Azalea 1 in Maccagno (ID: 4475715)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Een exclusief verblijf aan het Maggioremeer! Dit begane grond appartement gelegen in een prachtige moderne waterkant woonplaats, langs de pittoreske Maccagno kust, heeft een luxe self - catering verblijf ! Dit huis met air-conditioning is...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een exclusief verblijf aan het Maggioremeer!

Dit begane grond appartement gelegen in een prachtige moderne waterkant woonplaats, langs de pittoreske Maccagno kust, heeft een luxe self - catering verblijf !

Dit huis met air-conditioning is te bereiken via de trap of met de lift en biedt een prachtige woonaccommodatie bestaande uit een grote open woon- en eetkamer ingericht met moderne meubelen met een echt lijkend schorseffect. Er is een comfortabele stijlvolle sofa om op te relaxen na een dag van bezienswaardigheden bekijken, met een aan de muur bevestigde flatscreen satelliet-tv en toegang tot WiFi om u te vermaken.

De volledig ingerichte moderne eetkeuken is ingericht met hetzelfde berkenhouten effect en voorziet in alle benodigde hulpmiddelen waaronder een electrisch fornuis met oven, een koffiemachine, een waterketel, een toaster en een afwasmachine. Franse deuren leiden naar een overdekt privé terras dat perfect is om de tijd door te brengen met eigentijdse rieten al fresco eetmeubilair.
Het huis heeft twee ruime slaapkamers en is ideaal voor kleine groepen met een slaapkamer dat ingericht is met een kingsize bed en een ingebouwde kledingkast en de tweede slaapkamer met een tweetal enkele bedden met toegang tot het terras.

De nieuw ingerichte moderne badkamer is ideaal voor een comfortabel vakantieverblijf en er is ook een wasmachine aanwezig.

Er is een privé garage voor de gasten en er zijn uitstekende voorzieningen aanwezig waaronder een parkeerplaats en een fantastisch ruim terras met uitzicht op het meer geschikt voor zonnebaden en een heerlijk buitenzwembad met Jacuzzi.

Er is een stijlvol café-restaurant dat de ideale plek is om te genieten van een ochtendkoffie, late lunch of diner. De promenade langs het water aan de voorkant van het huis leidt naar het historische centrum van Maccagno, waar een verscheidenheid aan moderne voorzieningen te vinden zijn. Het park aan het meer in Maccagno is de ideaal voor hardlopen en wandelen en biedt een mooie rustige plek voor het lezen van een boek of voor het houden van een picknick.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

De La Darsena zeilclub is perfect voor het huren van toerusting en om te leren zeilen, kitesurfen en windsurfen, waarvoor het weer en het klimaat in Maccagno ideaal zijn
Het stadje Luino dat dichtbij Maccagno ligt, biedt een brede keuze aan cafés, bars en restaurants met een mooie en levendige haven waar u kunt genieten terwijl u de hele wereld langs ziet komen. Een frequent varende auto- en passagiersferry zorgt er ook voor dat het een ideale plek is om de rest van het Maggioremeer te verkennen.

U kunt genieten van het meer op uw eigen tempo, van zeilen, fietsen en wandelen tot aan golf, watersport en skiën: het Maggioremeer heeft het allemaal! Een verscheidenheid aan familie- en volwassenen waterparken en avonturenparken zijn aanwezig rondom de Zwitsers-Italiaanse meren, zodat u zeker kunt zijn van leuke dagjes uit voor de hele familie. Er zijn ook kosmopolitische geneugten te vinden in de nabijgelegen Zwitserse hoofdstad Lugano, dat slechts 40 minuten rijden is met de auto en een brede keuze aan designer shops, goede restaurants en een fantastisch nachtleven heeft.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 15 april 2018 tot 15 oktober 2018


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 [TODO] Outdoor_pool
  Garage
  Parkeerplaats

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Bidet
  Toilet
  Badkamer

Keuken

 Koffiemachine
 Oven
  Magnetron
 Haard
  Afwasmachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

50 m [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar het restaurant
50 km Meter naar de luchthaven
1 km [TODO] meaters to super market
 650 m Meter naar het treinstation
80 km Meter naar de skipiste
50 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode