Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Barone 3 in Riva del Garda (ID: 4475728)

[TODO] Price on request   plus 80,00 € cleaning fee
Geniet van de nabijgelegen badplaats hoogtepunten van Riva del Garda, vanuit dit moderne balkonappartement voor koppels en groepen tot 4 personen! Dit flexibeleverblijf met 1 slaapkamer,ligt ideaal om de stranden en het centrum van de badp...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de nabijgelegen badplaats hoogtepunten van Riva del Garda, vanuit dit moderne balkonappartement voor koppels en groepen tot 4 personen!

Dit flexibeleverblijf met 1 slaapkamer,ligt ideaal om de stranden en het centrum van de badplaats Riva del Garda te bereiken. Het zet de toon voor sfeervolle vakanties met familie, vrienden of die ene speciale persoon in uw leven.

Binnen beschikt dit, op de 1e verdieping gelegen, appartement over een ruime open indeling. Perfect om tijdens het hele jaar te kunnen verblijven. Het appartement is uitgerust met gratis Wifi-toegang en voorzien van een flatscreen-tv in de woonkamer. Een bank en strakke hedendaagse woonkeuken vergezellen de uitnodigende ruimte, terwijl openslaande deuren leiden naar een privé balkonterras. Welke is ingericht met een alfresco eetgedeelte voor 4 personen. Een rustgevende tweepersoonsslaapkamer geniet van toegang tot het balkon en wordt vergezeld door welkome flexibiliteit;in de vorm van nog een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. De indeling wordt vervolgens gecomplementeerd door een lichte en luchtige moderne badkamer met douchecabine.

Het op de 1e verdieping gelegen balkonappartement geniet tevens van een privé parkeerplaats die de gasten mogen gebruiken. Grotere groepen kunnen op dezelfde verdieping nog twee appartementen huren(informeert u alstublieft naar ID 3041 en ID 3042).

Slapen-

Slaapkamer 1: Een lichte en vrolijketweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot het balkon

Extra: De woonkamer beschikt over een tweepersoonsslaapbank

Badkamer-

Badkamer 1: Een ruimemodernebadkamermet douchecabine, wastafel, WC enbidet

Extra:

• Centrale verwarming
• Flatscreen-tv
• Gratis Wifi-toegang
• Alfresco eetgedeelte voor 4 personen
• U bereikt het appartement via 18 traptreden buiten de woning
• Privé parkeerplaats

Locatie:

Deze moderne residentie geniet van een stille, maar uitstekende vakantieliggingaan de secundaire weg 'VialeRovereto'.Direct voor de deur vindt u de plaatselijke internationale restaurants, de zeilclub en de pittoreske Lido stranden van SpiaggiaSabbioni, het Pini strand en de Lido van Riva del, allenop 4 tot 10 minuten wandelen.

Het bruisende centrum van Riva del Garda, aan de rand van het meer, ligt op 10 minuten wandelen verwijderd. Voor diegenen die erop uit willen trekken en op ontdekkingstocht willen gaan, zijn het plaatselijke MAG Museo Alto Garda, dePorta San Michele, de Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren met uitzicht op het meer van 'TorreApponale' en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata' een aantal geweldige locatiesom te bezichtigen.

Sportliefhebbers worden eveneens verwend door de vele keuzes die zij hebben, met Riva del Garda, wat dankzij de sterke windeen populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parcodell’AltoGardaBrescianobieden ook tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, te fietsen, paragliden en klimmen.Voor diegenen die met het vliegtuig komen, het vliegveld van Verona Villafrancaligt op 59 minuten rijdenafstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Toilet
 Bidet
  Badkamer
 Douche
  Föhn

Keuken

 Koffiemachine
 Broodrooster
  Magnetron
 IJskast
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

300 m Meter naar het restaurant
250 m [TODO] meaters to super market
500 m [TODO] meters to Lake for bathing
22 km Meter naar het treinstation
 400 m Meter naar de tennisbaan
81 km Meter naar de luchthaven
500 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

48 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode