Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement La Perla del Ticino Attico in Lugano (ID: 4475790)

[TODO] Price on request   plus 135,00 € cleaning fee
Een zorgeloze basis om te genieten van het beste dat Lugano te bieden heeft. Deze ruimtelijke en moderne 1 slaapkamer retraite maakt leven in de stad zeer gemakkelijk. Gemakkelijk bereikbaar met de lift, biedt dit appartement op de zesde ...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een zorgeloze basis om te genieten van het beste dat Lugano te bieden heeft. Deze ruimtelijke en moderne 1 slaapkamer retraite maakt leven in de stad zeer gemakkelijk.

Gemakkelijk bereikbaar met de lift, biedt dit appartement op de zesde verdieping, geschikt voor groepen tot 4 personen, een open woonkamer gecomplementeerd met een stijlvolle master slaapkamer, een chique badkamer suite en een groot, zonnig privé balkon. Daarnaast beschikt de residentie over een moderne fitnessruimte, een speelterrein voor kinderen en een eigen parkeerplaats, waarmee de toon is gezet voor het genieten van een actief en zorgeloos verblijf in deze stad.

De rustige omgeving van de residentie is zeer nabij de hoogtepunten van het centrum van de stad, waardoor gasten de auto gerust thuis kunnen laten staan. Het modieuze Lugano biedt het gehele jaar door een overvloed van wereldklasse restaurants, designer winkels, culturele musea, kunstgalerijen, vrijetijdsbestedingen, een bruisend nachtleven en toeristische attracties. Met de luchthaven, pittoreske wandelroutes, skiresorts en de geneugten van Ticino en het Como meer op korte afstand biedt Lugano een toegankelijke plek om u thuis te voelen!

Ontspanning

Open woonkamer

Met een helder en pittoresk uiterlijk zorgen de ruimtelijke woonkamer en het balkon het gehele jaar door voor een geweldige ambiance om de vakantie door te brengen. Ideaal voor zowel ontspanning en vermaak, nodigt dit moderne vertrek gasten uit om neer te ploffen en zich thuis te voelen.

• Voorzien van een moderne sofa en dressoir
• Gecomplementeerd met een flat screen tv en optionele wifitoegang (tegen betaling van een meerprijs)
• Voorzien van een strakke, volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle ronde eethoek voor 4 personen.
• Directe toegang tot het ruime, zonnige privé balkon

Thuis eten

Moderne open woonkeuken

• Voorzien van een nieuwe keuken welke volledig is uitgerust met een inductie kookplaat, oven, magnetron, snelkoker, vaatwasser en koelkast met vriesvak
• Beschikt over een volledige set kookgerei en serviesgoed
• Gecomplementeerd met een ronde eethoek voor 4 personen

Slaapkamer

Dit flexibele 1 slaapkamer retraite is de perfecte keuze voor koppels die willen genieten van de geneugten van Lugano. Het modern retraite biedt een zeer welkom vleugje flexibiliteit om indien nodig extra gasten te huisvesten.

Slaapkamer 1

• Een lichte en ruimtelijke master slaapkamer
• Voorzien van een chique en luxe tweepersoonsbed, een paar nachtkastjes en een kledingkast
• Biedt toegang tot een zonnig, overdekt balkon

Extra’s

• Een comfortabele slaapbank voor twee personen is aanwezig in de open woonkamer
• Tegen een meerprijs kunnen ook kinderbedjes en veldbedden voor volwassenen gehuurd worden.

Badkamer

Moderne badkamer

• Een chique en moderne badkamer, voorzien van een modern douche, een wastafel, een verwarmd handdoekenrek, een toilet en een bidet

Extra’s

De residentie beschikt over was- en strijkfaciliteiten en een lift. Gasten kunnen ook gebruik maken van de op het terrein aanwezige fitnessruimte.

Buiten

Het zonnige balkon biedt een verreikend uitzicht over de omgeving en het iconische stadsgezicht van Lugano; het gehele jaar door een boeiend decor voor uw verblijf!
De privé jacuzzi, gelegen op het terras op de bovenverdieping dat toegankelijk is via de lift, is bruikbaar van 1 mei tot eind september.
Op het terrein is buiten ook een speelplaats voor kinderen aanwezig en de locatie geniet van een centrale ligging en goede bereikbaarheid.

Parkeren

Er is een garage.

Locatie

Vanwege de gunstige ligging in het centrum zijn alle hoogtepunten van de stad en haar overvloed aan wereldse voorzieningen binnen handbereik; voor een zorgeloze en gelukzalige vakantie!

In het modieuze centrum, liggen designer shopping boulevards, musea, kunstgalerijen, casino’s en nachtclubs naast antiekzaken, traditionele markten en eindeloze vakantie attracties, allemaal wachtend op uw bezoek. Populaire attracties hier zijn o.a. het Parco Civico, het Museo Civico di Belle Arti, het Museo Cantonale d’Arte, het Museo Cantonale di Storia Naturale, de familievriendelijke Lido di Lugana, de tennisclub en de Cattedrale di San Lorenzo.

Lugano’s innemende door cafés omringde pleinen, de idyllische promenade langs het meer, de panoramische uitzichten en de prachtige boottochten voegen een extra dosis Italiaanse romantiek toe; voor een werkelijk unieke, ontspannen en dynamische Zwitserse stad aan het meer.

Lugano is zeer goed bereikbaar met de veerboot, bus, auto, trein en het vliegtuig. Het appartement zelf ligt op maar 8 minuten rijden van Lugano Airport. Door te verblijven in het centrum van Lugano zorgt ervoor dat gasten zich ook op een korte rijafstand bevinden van de Golfclub, het iconische Monte Bré, het sfeervolle Olive Trail, de vele attracties van Ticino en het prachtige centrale meer van Lake Como.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2020 tot 30 september 2020


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Senior Accessible
  Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Garage
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
 Fitnesscentrum
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Badkamer
 Föhn
  Douche
 Bidet
  Toilet

Keuken

 IJskast
 Broodrooster
 Magnetron
  Koelkast
 Oven
  Afwasmachine
 Koffiemachine

Afstanden

2 km Meter naar het treinstation
1 km Meter naar de tennisbaan
500 m Meter naar het restaurant
 500 m [TODO] meaters to super market
84 km Meter naar de luchthaven
1 km [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

80 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode