Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Rebecca Garden in Lugano (ID: 4475835)

Af  431 € per Object en dag   plus 315,00 € cleaning fee
Op zoek naar een chique verblijf in de stad met een tuin ? We bevelen dit moderne 3 slaapkamer appartement op de begane grond aan in Lugano! Dit 3-slaapkamer verblijfis gelegen op een geweldige locatie in de begerenswaardige stadsenclave v...
             

1 x
7
  [TODO] Booking

Op zoek naar een chique verblijf in de stad met een tuin ? We bevelen dit moderne 3 slaapkamer appartement op de begane grond aan in Lugano!

Dit 3-slaapkamer verblijfis gelegen op een geweldige locatie in de begerenswaardige stadsenclave van Paradiso en biedt het perfecte strakke en ontspannende toevluchtsoord voor zowel recreatieve als zakelijke verblijven in Lugano. De strategische ligging zorgt ervoor dat groepen zich hier zowel kunnen ontspannen als de hoogtepunten van de stad gemakkelijk in zich op kunnen nemen (centraal Lugano bevindt zich op 10-12 minuten rijden en is ook te voet binnen 20 minuten bereikbaar, via de schilderachtige boulevard langs het meer van het Belvedere Park).

Dit moderne op de begane grondgelegen appartementbeschikt over zijn eigen privétuin en parkeergelegenheid. Binnen zijn er kosten noch moeite gespaard om een onberispelijke afwerking van hoge kwaliteit te creëren.

Op de begane grond bevindt zich een lichte en luchtige open woonkamer met aangename vloerverwarming en moderne verlichting, welke voor een gezellige sfeer voor vermaak en rustige momenten thuis zorgen. Er staat een L-vormige bank die uitkijkt op de tuin en vergezeld wordt door alle benodigde gemakken, waaronder een grote flatscreen-tv met Netflix, bluetooth dolby surround system en gratis Wifi-toegang. Een stijlvolle eettafel met glasplaat nodigt gasten uit om heerlijk te dineren en borrelen, terwijl de aangrenzende designerkeuken met bar en barkrukken het mogelijk maakt om gezellig samen te kokkerellen. Met een oven op ooghoogte, een magnetron, Nespresso koffiemachine, elektrische waterkoker, broodrooster, vaatwasser en koel-vriescombinatie, zullen gasten de geïntegreerde apparaten van de keuken ideaal vinden voor het bereiden van eenvoudige maaltijden.

De slaapvoorzieningen zijn perfect voor 2 tot 3 zakenreizigers, 3 koppels of flexibele groepen tot 7 personen. Op de begane grond bevindt zich een moderne Master slaapkamer met toegang tot het terras en een chique ensuite badkamer, naast een tweede ruime tweepersoonsslaapkamer die eveneens over toegang tot het terras beschikt.

Dezelfde verdieping biedt ook een royale, open ruimte, welke bestaat uit een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed en een aangrenzend slaapgedeelte met een eenpersoonsbed. Een modern ingerichte gedeelde badkamer met strakke inloopdouche staat ter beschikking voor deze flexibele slaapruimte.

Het luxe appartement heeft eveneens een stijlvolle inloopkast en een ondergrondse kelder en bijkeuken.

In de lange, hete zomermaanden kunnen gasten buiten ontspannen op de zonnebedden in de privétuin of op het alfresco eetterras tijdens een ongehaaste barbecuelunch.

Deze moderne 6 verdiepingen tellende residentie bevindt zich in de Paradiso buurt, op 4 minuten rijden van de Lido di Paradiso en op 10-11 minuten lopen van de Lugano-Paradiso kabelspoorbaan en de veerboothalte.

Belangrijkste Kenmerken:

• Strak en verfijnd 3-slaapkamer appartement op de begane grond
• Airconditioning
• Flatscreen-tv met Netflix, bluetooth Dolby Surround.
• Gratis Wifi-toegang
• Moderne designerkeuken
• Flexibele accommodatie voor zakenreizigers, 3 koppels of volwassen families
• Privétuin met alfresco eetterras
• Privéparkeerplaats

Slapen:

Slaapkamer 1: Een lichte en luchtige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot het terras
Slaapkamer 2: Een prachtige Master tweepersoonsslaapkamer met kledingkast, toegang tot het terras en luxe ensuite badkamer
Slaapkamer 3: Een grote, flexibele open ruimte, ingericht met een tweepersoonsbed, eenpersoonsbed en een kledingkast

Badkamers:

Badkamer 1: Een moderne boutique badkamersuite ingericht met een inloopdouche, wastafel en wc
Master ensuite badkamer: Een strakke badkamersuite ingericht met een ligbad, douche, wastafel en wc

Extra:

• Centrale verwarming
• Vloerverwarming
• Wasmachine
• Droogrek
• Strijkfaciliteiten
• Inloopkast
• Haardroger
• Barbecue
• Huisdieren eventueel op aanvraag toegestaan

Locatie:

Gelegen aan de ‘Via Cassarinetta’, bevinden groepen zich op 5 minuten lopen van het dichtstbijzijnde authentiek Italiaanse restaurant, op 8 minuten lopen van een Migros supermarkt en op 10 tot 11 minuten lopen van de lokale veerboothalte en kabelspoorbaan, welke directe verbindingen met het centrum van Lugano bieden.

De populaire Lido di Paradiso bevindt zich op slechts 4 minuten rijden. Diegenen die wat cultuur op willen snuiven zijn met een korte wandeling van 16 minuten bij het LAC Lugano Art & Culture centrum. De perfecte manier om in een rustig tempo het centrum van Lugano te bereiken is ter voet, via het Belvedere park aan het meer. Dit schilderachtige park met zijn vele sculpturen leidt direct van Paradiso naar het centrum. Via de prachtige boulevard is het een wandeling van ongeveer 20 minuten van deur tot deur van het appartement naar het centrum van Lugano.

Voor diegenen die liever met de auto gaan, is het stadscentrum van Lugano (met zijn bedrijven, tennisclubs, moderne stadslido, designerwinkels, restaurants, casino’s, bruisende nachtleven en parken) binnen 12 minuten rijden te bereiken.

De stad is eveneens de locatie van een aantal tijdloze toeristische plekken, waaronder het pittoreske ParcoCivico aan het meer, het Museod’Arte en de adembenemende wandelpaden van Monte Bre, het OliveTrail en Monte San Salvatore. Lugano’s populaire golfclub is ook gemakkelijk te bereiken, op 16 minuten rijafstand.

Het appartement bevindt zich op 9 minuten rijden van het vliegveld van Lugano en op 54 minuten rijden van Milaan Malpensa en is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar.

Het omringende gebied is zeer populair voor wandelen, fietsen, outletwinkelen, watersporten, motorbootverhuur, kajakverhuur, het Aqua themapark, dineren, luxe spa’s en extreme buitensporten.
Het Comomeer is gemakkelijk te bereiken met de auto, in 40 minuten.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Handicapped_accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Bidet
 Douche
  Toilet
 Badkamer
  Föhn

Keuken

 IJskast
 Koelkast
 Koffiemachine
  Broodrooster
 Afwasmachine
  Magnetron
 Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het strand
500 m [TODO] meters to Lake for bathing
500 m [TODO] meaters to super market
1 km Meter naar het treinstation
 6 km Meter naar de luchthaven
2 km Meter naar de tennisbaan
300 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

100 Oppervlak tuin m²
 200 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
4 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 7
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode