Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Kiki House in Lugano (ID: 4475843)

Af  109 € per Object en dag   plus 135,00 € cleaning fee
Geniet van een onvergetelijke stedentrip in Lugano, met dit relaxte en uitnodigende vakantieappartement voor 2 tot 4 personen! Deze residentie met lift, gelegen in de zeer toegankelijke binnenwateren van Lugano, is perfect gelegen voor sigh...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een onvergetelijke stedentrip in Lugano, met dit relaxte en uitnodigende vakantieappartement voor 2 tot 4 personen! Deze residentie met lift, gelegen in de zeer toegankelijke binnenwateren van Lugano, is perfect gelegen voor sightseeing. Het ligt dichtbij de charmante trekpleisters, het amusement waarvan men het hele jaar kan genieten en de transportverbindingen van het modieuze Lugano.

Binnen biedt het interieur van dit appartement met 1 slaapkamer, modern gemak met tijdloos comfort net als thuis. Gasten kunnen zich vermaken en ontspannen in de uitnodigende woonkamer, waar een stijlvolle L-vormig bankstel, satelliet tv, dvd-speler en een eethoek voorhanden is. Met toegang tot de aangrenzende aparte keuken en het privébalkon met eetgelegenheid, staat alles voor u gereed om thuis te dineren of een drankje te doen, wanneer u maar zin heeft! Een ruime, stelletjes-vriendelijke Master Bedroom met tweepersoonsbed, wordt gecomplementeerd door een extra optionele tweepersoons slaapbank in de woonkamer, en een betegelde badkamer met bad en douche. Alles wat u nodig heeft is aanwezig, inclusief een centrale verwarming, gemeenschappelijke wasruimte in het gebouw, toegang tot een lift en de mogelijkheid tot het huren van een Wifi-ontvanger.

Het appartementencomplex met 6 verdiepingen (met lift) bevindt zich zeer dichtbij een openbare parkeerplaats, meerdere lokale voorzieningen, het mooie park Parco Civico, het Lido en de tennisclub (op 8 à 10 minuten wandelen). In het bruisende, moderne centrum van Lugano, dat aan het meer ligt, vindt u winkels, culturele attracties, universiteiten, middelbare scholen en zakencentra op benijdenswaardige afstand van de woning.

De mooie stad Lugano leent zich perfect voor het opnemen van de sfeer en het even weg zijn in een stad van wereldformaat, met internationale restaurants, designer winkels, culturele musea, kunst galerijen, sportactiviteiten, een bruisend nachtleven en bezoekersfaciliteiten om de hoek. Deze geneugten worden compleet gemaakt door adembenemende Ticino wandelroutes, de vlakbij gelegen skioorden en de grote trekpleisters van het meer, die liggen in het omliggende Zwitserse merengebied. Lugano is eenvoudig bereikbaar met de trein, veerboot, bus, vliegtuig en auto. Alles is hier aanwezig; in het centrum een Centraal treinstation, het vliegveld van Lugano (op 18 minuten rijden), regelmatige openbare vervoers- en wegverbindingen naar het Comomeer (op 40 minuten rijden)

Ontspannen

Open Woonkamer

• Een ruime en uitnodigende open indeling met toegang tot het balkon
• Gemeubileerd met een stijlvolle L-vormige bank, koffietafel, dressoir en elegante eethoek voor 4 personen
• Een flat screen satelliet tv met dvd-speler
• Een Wifi-ontvanger kan, op verzoek, gehuurd worden (tegen een wekelijks tarief)

Thuis eten

Volledig ingerichte keuken

• Een moderne aparte keuken perfect voor het bereiden van eenvoudige maaltijden
• Een inductiekookplaat, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, vaatwasser en koelkast met vriesvak
• Vergezeld met een stijlvolle eethoek voor 4 personen
• Het privé balkon nodigt uit tot al fresco dineren, met een charmante eetgelegenheid voor 3 tot 4 personen

Slapen

Het appartement is ideaal voor diegene die in zijn eentje op zakenreis is, voor koppels die van stedentrips houden of veelzijdige groepen van 4 personen.

Master bedroom

• Een zeer ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, een kledingkast met spiegeldeuren en een ladekast

Extra

• De slaapbank in de woonkamer kan tot tweepersoonsbed omgebouwd worden, indien nodig
• Tegen bijbetaling kunnen kinderbedjes of eenpersoons stretchers gehuurd worden

Badkamer

• Een familiebadkamer met badkuip, douche, wastafel, wc en bidet

Extra

Dit schattige appartement geniet van comfortabele centrale verwarming, een föhn, gemeenschappelijke wasruimte in het gebouw en beschikt over een toegankelijke indeling, die het perfect maakt voor kleine gezinnen.

Het appartement op de 3e verdieping is eenvoudig bereikbaar en eveneens toegankelijk met een lift.

Parkeren

Een auto heeft u bij deze locatie niet nodig, door zijn handige ligging in de stad. Als u uw auto mee wilt brengen of er 1 wilt huren voor een dag, dan ligt er een openbare parkeerplaats vlakbij het appartement.

Locatie

Gelegen in een modern nieuw complex in Lugano dat geniet van een voorname centrale ligging, zitten gasten hier op perfecte afstand van de toeristische attracties, scholen, transportverbindingen en zakencentra, die deze geweldige Zwitserse stad te bieden heeft.

De benijdenswaardige ligging van het appartement ligt op 8 tot 10 minuten wandelafstand van Lugano’s populaire Lido, het mooie park aan het meer genaamd Parco Civico met het kunstmuseum en een scala aan designer boetieks, internationale restaurants, modieuze bars en culturele attracties.

Een winkelparadijs, Lugano beschikt namelijk over boulevards met designerwinkels, antiekwinkels, traditionele markten en moderne winkelcentra. Populaire trekpleisters en tijdverdrijvende activiteiten kunnen zijn: een trip naar het Museo Civico di di Belle Arti, het Museum Cantonale d’Arte, Museum Cantonale di Storia Naturale, het familievriendelijke Lido di Lugano, de tennis club, de kathedraal di San Lorenzo en een schat aan omliggende wandelroutes (inclusief Monte Bré en langs het oude pad ‘Olive Trail’ van Gandria). De charmante met cafés omringde pleinen van Lugano, idyllische promenade langs het meer, de panoramische vista’s en boottrips met prachtig uitzicht, zorgen voor een extra dosis Italiaanse romantiek. Voor een werkelijk uniek en ontspannen verblijf aan een Zwitserse stad bij het meer.

Lugano is zeer goed voorzien van veerboot-, bus- weg-, trein- en vliegveldverbindingen. Het appartement is slechts 10 minuten verwijderd van het Centraal Station van Lugano met de taxi en 19 minuten van het vliegveld van Lugano met de taxi, dus dat maakt het de perfecte keuze voor diegenen die de auto thuis willen laten.

Als u met de auto wenst te komen, dan ligt dit stijlvolle appartement, dichtbij de Golfclub van Lugano, de vele toeristische trekpleisters van Ticino en het prachtige Comomeer (de stad Menaggio is met de auto bereikbaar binnen 40 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 Niet-rokers
  [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Bidet
 Badkuip
  Föhn
 Douche
  Toilet

Keuken

 Koelkast
 IJskast
 Broodrooster
  Oven
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 Magnetron

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

1 km [TODO] meters to Lake for bathing
2.5 km Meter naar het treinstation
1 km Meter naar de tennisbaan
 84 km Meter naar de luchthaven
500 m [TODO] meaters to super market
200 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

60 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode