Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Mola Bella in Lugano (ID: 4475911)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Relax en vermaak u, vanuit dit geweldige stadsverblijf met privéterras en prachtig, veelzijdig interieur! Dit 2-slaapkamerappartement is de perfecte keuze voor families, groepen, zakenreizigers of een koppel op zoek naar een ruim toevluch...
             

1 x
  [TODO] Booking

Relax en vermaak u, vanuit dit geweldige stadsverblijf met privéterras en prachtig, veelzijdig interieur!

Dit 2-slaapkamerappartement is de perfecte keuze voor families, groepen, zakenreizigers of een koppel op zoek naar een ruim toevluchtsoord in de stad. Het biedt een modern, sfeervol interieur, aangename vloerverwarming, een keuken van hoge kwaliteit, badkamersuites, toegang tot een terras en een privéparkeerplaats.

Dit verblijf, gelegen op de 1e verdieping, is gemakkelijk bereikbaar met de lift en biedt van binnen een ruime, moderne indeling verspreid over één laterale verdieping. De open woonruimte heeft een houten vloer en een chique, stijlvolle zithoek. De comfortabele banken worden vergezeld door een flatscreen-tv met satelliet-tv en gemakkelijke, zorgeloze toegang tot het privébalkon. De ontspannen en functionele woonruimte is eveneens ingericht met een strak eetgedeelte, wat het perfect maakt voor optimaal vermaak. Een opening in een hoek van de kamer leidt naar de aangrenzende moderne eetkamer. Gasten die op zoek zijn naar een stressvrij verblijf zullen zien dat de keuken compleet is uitgerust met een inductiekookplaat, oven op ooghoogte, magnetron, elektrische waterkoker, koffiezetapparaat, vaatwasser, ontbijttafel en koel-vriescombinatie.

Het appartement heeft twee slaapkamers, waaronder een lichte en luchtige Master tweepersoonsslaapkamer met een grote, ingebouwde kledingkast, een luxe ensuite badkamer en toegang tot het balkon. Een uitnodigende 2e slaapkamer is ingericht met een eenpersoonsbed, een optionele eenpersoonsslaapbank, een kledingkast naast een gedeelde, moderne, volledig ingerichte badkamer met douchecabine.

Het appartement op de 1e verdieping bevindt zich in een moderne residentie van 5 verdiepingen, welke gedeelde was-faciliteiten op locatie en privéparkeergelegenheid biedt.

Belangrijkste Kenmerken:

• Strak en uitnodigend 2-slaapkamer appartement
• Lichte en luchtige open indeling met flatscreen-tv met satelliet-tv
• Volledig uitgeruste, moderne keuken
• Geschikt voor een koppel, familie, groep & zakenreizigers
• Privéterras met alfresco eethoek
• Toegang met de lift
• Privéparkeerplaats

Slapen:

Slaapkamer 1: Flexibele kinder-/gastenkamer met eenpersoonsbed, eenpersoonsslaapbank, bureau & kledingkast
Slaapkamer 2: Een uitnodigende tweepersoonsslaapkamer met grote, ingebouwde kledingkast, ensuite badkamer en toegang tot het terras

Badkamers:

Badkamer 1: Een doucheruimte met wc
Ensuite badkamer 2: Een strakke, moderne ruimte met ligbed, aparte douche, wastafel, wc en bidet

Extra:

• Centrale verwarming
• WIFI beschikbaar
• Haardroger
• Privéwas- en strijkfaciliteiten
• Huisdieren eventueel op aanvraag toegestaan

Locatie:

Gelegen aan de Via Pier Francesco Mola, bevinden gasten zich in een rustige wijkin de stad met een restaurant, supermarkt, fietswinkel, postkantoor en bushalte (nummer 6) allemaal binnen 5 minuten loopafstand.

De residentie bevindt zich binnen 7 minuten rijden/18 minuten lopen van het commerciële centrum en de prachtige oever van het meer met zijn pittoreske Parco Civico, familievriendelijke Lido, casino en tennisclub. Het bruisende centrum aan het meer is de thuishaven van designerwinkels, kosmopolitische pleinen met vele cafés en jaarlijkse culturele attracties. Lugano trekt ook veel bezoekers aan vanwege zijn wereldklasse scholen, educatieve centra en golfclub.

Behalve de stadsrestaurants, bars, designerwinkels, culturele musea, kunstgalerijen, sportactiviteiten, bruisend nachtleven en bezoekersattracties, is de omringende Ticinoregio het ook zeker waard om te verkennen!

Met de prachtige wandelroutes van Monte Bre en de oude Olive Trail, evenals de skiresorts, het Monte Tamaro Avontuurpark en de attracties van het Comomeer, biedt dit appartement de perfecte basis voor diegenen die stedentrips en een gezonde dosis buitenavontuur zoeken.

Lugano is gemakkelijk bereikbaar met de trein, veerboot, bus, vliegtuig en auto. Het centrale trein- en busstation bevindt zich op 8 minuten rijden met de taxi, terwijl het vliegveld van Lugano op 16 minuten rijden ligt en Milaan Malpensa op 64 minuten rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Location_central
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Bidet
 Toilet
  Badkuip
 Douche
  Föhn

Keuken

 IJskast
 Oven
 Koffiemachine
  Koelkast
 Afwasmachine
  Broodrooster
 Magnetron

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

80 km Meter naar de luchthaven
2 km [TODO] meters to Lake for bathing
500 m [TODO] meaters to super market
 500 m Meter naar het restaurant
2 km Meter naar de tennisbaan
2 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode