Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Chalet Dzille in La Tzoumaz (ID: 4476013)

[TODO] Price on request   plus 345,00 € cleaning fee
Zoek de pistes en buitenactiviteiten vanLa Tzoumaz op, vanuit dit tijdloze chalet voor 8 personen! Dit chalet met 4 slaapkamers is gelegen in de natuurlijke sereniteit van 'Riddes' in de buurt van La Tzoumaz en biedt een zorgeloze ambiance...
           

1 x
8
  [TODO] Booking

Zoek de pistes en buitenactiviteiten vanLa Tzoumaz op, vanuit dit tijdloze chalet voor 8 personen!

Dit chalet met 4 slaapkamers is gelegen in de natuurlijke sereniteit van 'Riddes' in de buurt van La Tzoumaz en biedt een zorgeloze ambiance voor verblijven het hele jaar door.

Binnen beschikthet 3 verdiepingen tellende chalet over een ruime, lichte en luchtige woonkamer met een romantische openhaard. De woonkamer beschikt daarnaast tevens over een L-vormige bank, een flatscreen-tv, gratis Wifi en een gezellige eethoek. Een aparte woonkeuken met toegang tot de tuin zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt genieten van een zelfbereide maaltijd. De traditionele stijl en charme van het chalet spreidt zich uit naar de 4 rustgevende slaapkamers.Drie slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapkamer isuitgerust met 2 eenpersoonsbedden. De slaapkamers bieden hierdoor een gastvrije veelzijdigheid voor koppelvriendelijke groepen en families.Daarnaast heeft u ook de beschikking over twee gezinsvriendelijke badkamers en een separaat gastentoilet.

Deze vakantiewoningbeschikt tevens over een eigen sauna, ski-opslag, een mooie privé tuin met alfresco eetgedeelte en een privé garage voor 1 auto.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een serene tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2 : Een rustgevende slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kledingkast
Slaapkamer 3: Een ruime slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast
Slaapkamer 4:Een uitnodigende gastenkamer uitgerust met 2 eenpersoonsbedden

Badkamers-

Badkamer 1: Een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet
Badkamer 2: Een functionele badkamer voorzien van een bad-douchecombinatie en wastafel
Gastentoilet: een separate toilet met wastafel

Extra-

• Flatscreen-tv • Gratis Wifi- toegang • Muziek stereo-installatie • Openhaard • Ski-opslagruimte • Sauna • Schilderachtige privétuin met alfresco eetgedeelte • Enkele garage • 2 ligstoelen • 30 traptreden binnende woning

Locatie:

Het chalet ligt verscholen tussen het natuurlijke groen van Riddes, op ongeveer 5 minuten rijden van het skidorp La Tzoumaz .

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.

Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.
Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De dichtstbijzijnde luchthavens van en naar het chalet zijn Genève (1 uur en 44 minuten), Bern (1 uur en 58 minuten) en Annecy (2 uur en 13 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Garage
 Sauna
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Toilet
  Föhn
 Douche
  Badkuip

Keuken

 Afwasmachine
 Koffiemachine
  Oven
 IJskast
  Koelkast

Afstanden

15 km Meter naar het treinstation
600 m Meter naar de skipiste
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
500 m Meter naar het restaurant
 3.5 km Meter naar de tennisbaan
26 km Meter naar de luchthaven
600 m [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

100 Oppervlak tuin m²
 145 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
5 Aantal kamers in het algemeen
 4 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode