Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Villa Mimosa - Appartamento 2 in Desenzano Del Garda (ID: 4476017)

Af  111 € per Object en dag   plus 170,00 € cleaning fee
Haal het meeste uit het schitterende Gardameer vanuit dit prachtige appartement met airconditioning en een balkon! Groepen of families tot 5 personen kunnen hier, in het stadje Desenzano del Garda, genieten van een ontspannen en zorgeloze ...
             

1 x
  [TODO] Booking

Haal het meeste uit het schitterende Gardameer vanuit dit prachtige appartement met airconditioning en een balkon!

Groepen of families tot 5 personen kunnen hier, in het stadje Desenzano del Garda, genieten van een ontspannen en zorgeloze vakantie aan het Gardameer.

Deze unieke gerenoveerde villa residentie beschikt over een selectie goed onderhouden appartementen, perfect voor een zorgeloos verblijf.Dit, met Wifi uitgeruste, appartement is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van airconditioning. Het geniet daarnaast van een traditionele ambiance en functionele familievriendelijke inrichting. In de aparte woonkamer, welke is voorzien van een moderne zitruimte met tweepersoonsslaapbank, een flatscreen-tv met satellietzenders en toegang tot het balkon, kunt u genieten van een heerlijk ontspannen zomersgevoel. De moderne aparte keuken met eetgedeelte zet te toon om te genieten van heerlijke maaltijden. Naast de tweepersoonsslaapbank in de woonkamer beschikt het appartement ook over een lichte en luchtige Master slaapkamer met tweepersoonsbed, alsook een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en toegang tot het balkon. Een ruime moderne badkamer met een douche en een wasmachine maken het plaatje helemaal compleet.
Buiten geniet het appartement van een ruim privé balkon met een terras en bistro eetset. U heeft ook gedeelde toegang tot de tuin beneden en een eigen parkeerplaats op het terrein.

Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen grotere groepen ook Villa Mimosa Appartement 1 huren in dezelfde accommodatie, geschikt voor 4 extra personen (ID 3246).

De fraaie accommodatie heeft een gunstige ligging in het stadje Desenzano, zodat gasten makkelijk kunnen genieten van de hoogtepunten van het Gardameer.

Slapen-

Master slaapkamer: Een ruime en rustige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een lichte en luchtige slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een kledingkast en een balkon
Extra: Een slaapbank voor 2 personen in de woonkamer

Badkamer-

Badkamer 1: Een moderne badkamersuite met een douchecabine, een wastafel, een toilet, bidet en een wasmachine

Extra-

• Airconditioning • Centrale verwarming • vaatwasser . vaatwasser . Flatscreen-tv met satellietzenders • Gratis Wifi • Haardroger • Kluisje • Wasmachine • Strijkplank en strijkijzer • 10 traptreden buiten de woning • privé parkeerplaats

Extra kosten
Dagelijkse verwarmingstoeslag van € 8,00 van 01.01.2023 tot 30.04.2023 en van 01.10.2023 tot 06.01.2024 te betalen voor aankomst.
Dagelijkse airconditioningtoeslag van € 8,00 van 01.05.2023 tot 30.09.2023 en van 01.10.2023 tot 06.01.2024 te betalen voor aankomst.

Locatie:

Het appartement is gelegen aan de ‘Via Giovanni Segantini’, op 200 meter van de binnenstad van Desenzano. Hier bevindt zich een bus- en treinstation welke verbindingen biedt met Verona, Vicenza, Padua, Venetië, Brescia, Milaan en Turijn. Op slechts 100 meter afstand vindt u ook diverse fietspaden die leiden naar Sirmione (10 km) en andere schilderachtige bestemmingen. Voor liefhebbers van de golfsport is het appartement ook ideaal gelegen, want de 18-holes golfbaan Chevro Golf S. Vigilio – Pozzolengo (10 km) is goed bereikbaar.
De lokale stranden, het waterpark ‘Parco Cavour’ en Gardaland Sea Life Aquarium (18 km) bevinden zich eveneens allemaal op gemakkelijke rijafstand voor leuke dagtrips. Brescia (30 km), Verona (40 km) and Mantova (50km) zijn ook op korte afstand voor het maken van leuke culturele excursies.
De luchthaven Valerio Catullo bereikt u in slechts 30 minuten rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Eenpersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Föhn
 Douche
  Badkamer
 Bidet
  Toilet

Keuken

 Keuken
 Broodrooster
 Magnetron
 Koelkast
  Koffiemachine
 Oven
 Haard
  IJskast
 Afwasmachine

Afstanden

500 m Meter naar het treinstation
300 m Meter naar het strand
200 m [TODO] meters to Lake for bathing
36.6 km Meter naar de luchthaven
 3.2 km Meter naar de tennisbaan
600 m [TODO] meaters to super market
100 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

80 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode