Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Résidence Grands Montets 313 in Argentière (Chamonix) (ID: 4476072)

Af  63 € per Object en dag   plus 165,00 € cleaning fee
Geniet van de zon in de Chamonix-vallei vanuit dit budget-balkonappartement met buitenzwembad en de nabijheid van de Les Grands Montets-skilift en hellingen! Gelegen op korte loopafstand van de skipistes en de resortvoorzieningen van Argen...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de zon in de Chamonix-vallei vanuit dit budget-balkonappartement met buitenzwembad en de nabijheid van de Les Grands Montets-skilift en hellingen!

Gelegen op korte loopafstand van de skipistes en de resortvoorzieningen van Argentière, vormt dit budgetvriendelijke toevluchtsoord met een gemeenschappelijk zwembad in de zomer het decor voor het hele jaar door uitjes.

Binnen profiteert het flexibele appartement van gratis WiFi en een aangename open leefruimte met toegang tot het balkon; voor ontspannen momenten samen. Een bijgewerkte woonkeuken met serviceluik vormt een aanvulling op de charmante zithoek met een slaapbank (voor 1-2) en een flatscreen-tv. Het privébalkon profiteert van veel zon en een verreikend uitzicht op de bergen, naast 2 ligstoelen.

De gevarieerde slaapgelegenheid is even uitnodigend voor groepen van 6 personen. Een ruime hoofdslaapkamer is ingericht met 2 stapelbedden, ideaal voor oudere kinderen en volwassenen (vanwege hun lengte niet geschikt voor jonge kinderen). Een van de onderste kooien heeft ook een lager uitschuifbed, dat een tweepersoonsbed kan vormen. In de woonkamer kan een eenpersoonsbed met uitschuifbed ook worden omgevormd tot een tweepersoonsbed (houd er rekening mee dat er 1 tweepersoonsdekbed aanwezig is in het appartement, dus 2 koppels die verblijven, wordt geadviseerd om een ​​extra tweepersoonsdekbed mee te nemen).

Bij de veelzijdige slaapgelegenheid hoort een volledige doucheruimte met wasmachine en een 2e complete badkamer met compact bad.

Het vakantieappartement op de 2e verdieping bevindt zich in een gezinsvriendelijke residentie met skiopslag, parkeergelegenheid voor bewoners en
een verwarmd on-site zwembad voor zomerplezier (open van 1 juli - 31 augustus). Gasten bevinden zich op 100 meter afstand van de Grands Montets-skilift en de kindvriendelijke Panda Club.

Slapen-

Slaapkamer 1: gemeubileerd met 2 stapelbedden (1 onderste stapelbed met uitschuifbare eenpersoonsbed vormt een tweepersoonsbed)
Woonkamer: Beschikt over een eenpersoonsbed met een uittrekbaar eenpersoonsbed om een ​​tweepersoonsbed te vormen (slechts 1 dubbele quilt aanwezig)

Badkamers-

Badkamer 1: een gezinsvriendelijke suite met douchecabine, wastafel, toilet en wasmachine
Badkamer 2: een gezinsvriendelijke suite met compact bad, douchekraan, wastafel en toilet

Extra-

• Gratis WiFi • TV is uitgerust met Orange TV-kanalen • Haardroger • Wasmachine • Wasdroger • Stapelbedden zijn geschikt voor oudere kinderen en volwassenen (ongeschikt voor jonge kinderen vanwege hun lengte) • Let op, voor degenen die gebruik willen maken van de dubbele -formaat uitschuifbed in de woonkamer en dubbele uittrekbaar in de stapelbed kamer, dat slechts 1 tweepersoonsbed quilt is voorzien in het appartement • Bereikt door 33 externe treden • Gemeenschappelijk buitenzwembad open 1 juli - 31 augustus (gedeeld door 99 appartementen) • Grote gemeenschappelijke tuin • Parkeerplaats voor bewoners

Plaats:

De residentie is gelegen in Argentière, langs ‘Chemin des Vergniaux’. De gunstige vakantielocatie plaatst gasten op loopafstand van de Grands Montets skilift, een selectie van restaurants en de treinverbindingen en voorzieningen van Argentière.

De bruisende badplaats Chamonix ligt op 13 minuten rijden. Voor degenen die binnenvliegen is de luchthaven van Genève slechts 80
minuten rijden.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juli 2023 tot 31 augustus 2023


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 [TODO] Outdoor_pool
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Stapelbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Toilet
 Douche
  Föhn
  Badkamer

Keuken

 Broodrooster
 Afwasmachine
  Oven
  Koelkast

Afstanden

10.5 km [TODO] meters to Lake for bathing
107 km Meter naar de luchthaven
100 m Meter naar de skipiste
650 m [TODO] meaters to super market
 550 m Meter naar het treinstation
1.6 km Meter naar de tennisbaan
450 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

45 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode