Appartement landhuis genesteld in de spectaculaire heuvels van Umbrië in Perugia (ID: 4476097)

[TODO] Price on request
La Collina degli Ulivi (Perugia) is een gastvrije structuur die typerend is voor landelijke gebieden van de afgelopen eeuw, omringd door groen, op een plek buiten de wereld, maar dichtbij de wilde natuur van de hoofdwegen.
             

La Collina degli ulivi, Perugia

2 x
  Contact

La Collina degli Ulivi (Perugia) is een gastvrije structuur die typerend is voor landelijke gebieden van de afgelopen eeuw. Il Casolare ligt op een kleine heuvel langs de Tiber-vallei in Midden-Italië in de buurt van Perugia en Umbertide. Ondergedompeld in een uitgestrekte agrarische vallei bebouwd met wijnstokken, olijfbomen, tarwe en rijke weiden. In een paar uur met de auto bereikt u Rome, Florence en de Adriatische Zee.
Omgeven door groen, op een plek uit de wereld, maar dicht bij de belangrijkste wegen, in een ruige landschap, La Collina van Olijven is een rustieke boerderij, maar met alle moderne gemakken. Het huis is een ideale plek voor een vakantie, te ontspannen en een bezoek aan de steden van Umbrië: Gubbio, Assisi, Perugia, Spoleto, Orvieto, Spello, Todi.
Bij aankomst wordt u verwelkomd door de eigenaar of de manager van uw charmante vakantie-appartement, een schoon pand en bewaard in uitstekende staat, ideaal voor een rustige vakantie in Umbrië. Ongeacht hoe u uw dagen doorbrengen - imbarcandoti in uitstapjes, winkelen, een bezoek aan de beroemdste musea in de omgeving of gewoon in het binnenland rijden, als je thuis in de avond krijgt u de gelegenheid om uit te rusten met familie en vrienden aan boord te hebben uw zwembad eindigt in schoonheid nog een fantastische dag van vakantie in Umbrië. De boerderij bestaat uit vier kamers, elk appartement heeft een eigen woonruimte met een slaapkamer en een badkamer:
.ORTENSIA is een appartement bestaande uit een eetkamer met kitchenette en een bank, een open haard, een badkamer en een tweepersoons slaapkamer voor een totaal van 2 gasten;
.PASSIFLORA is een appartement bestaande uit een eetkamer met kitchenette, een badkamer, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een woonkamer met een slaapbank voor twee personen voor een totaal van 4 personen.
.GINESTRA is een appartement bestaande uit een eetkamer met kitchenette, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en een woonkamer met een slaapbank voor een totaal van 4 personen;
COTONEASTER is een appartement dat bestaat uit een eetkamer met een kitchenette en een bank, een badkamer, 2 slaapkamers en een open haard.
Verschillende mensen die reizen met vrienden de voorkeur aan een huis met meerdere woningen, waar de tijd samen in openbare ruimtes zoals het zwembad of de tuin te delen, maar tegelijkertijd behouden hun privacy in individuele woningen.
De structuur is over het algemeen open tijdens de zomer (mei / oktober).
Voor beschikbaarheid en prijzen bezoek onze website (trefwoorden: casepervacanzenoagriturismobb perugia ) door te klikken op het symbool in de vorm van een kalender (in realtime bijgewerkt).


Uitrusting

Thema's. Niet meer dan 5 thema's

 [TODO] Romantic
 Rustig en afgelegen
  Natuur
 

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Deckchair
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Barbeque
  Parkeerplaats
  [TODO] Outdoor_pool

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - [TODO] Summer Sports

 [TODO] Biking
 Jagen
  Golf
 Tennis
  Vissen

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Rustic
  

Afstanden

2.5 km [TODO] meters to Bus station
20 km Meter naar de luchthaven
7 km [TODO] meaters to super market
8 km Meter naar de tennisbaan
 2 km Meter naar het restaurant
20 km Meter naar de stad
20 km [TODO] meters to Lake for bathing
3 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

600 Oppervlak tuin m²
 

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  Contact

Aantal: 2   ?
Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode