Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Andreas & Corinna in Riva del Garda (ID: 4476114)

Af  99 € per Object en dag   plus 155,00 € cleaning fee
Neem Riva del Garda in de zonneschijn in u op, vanuit dit moderne balkonverblijf met 2 slaapkamers, geschikt voor 6 personen! Dit moderne verblijf is ideaal voor 2 tot 3 koppels en voor flexibele familieverblijven. Het is tevens perfect ge...
             

1 x
  [TODO] Booking

Neem Riva del Garda in de zonneschijn in u op, vanuit dit moderne balkonverblijf met 2 slaapkamers, geschikt voor 6 personen!

Dit moderne verblijf is ideaal voor 2 tot 3 koppels en voor flexibele familieverblijven. Het is tevens perfect gelegen voor het beleven van een zorgeloze vakanties te.

Binnen beschikt het uitnodigende appartement over een kleurrijke woonkamer met flatscreen-tv en een L-vormige tweepersoonsslaapbank. Een aparte moderne woonkeuken nodigt gasten uit om van een thuisbereide maaltijd te genieten tijdens hun vakantie.

De indeling van de vakantiewoning wordt compleet gemaakt door de 2 ruime tweepersoonsslaapkamers en de modern ingerichte doucheruimte. Het zonnige privé balkon is ingericht met een alfresco eetgedeelte voor 6 personen. Hier kunnen gasten heerlijk relaxen en genieten van een smaakvolle maaltijd in de buitenlucht, en dan ook nog eens met een prachtige pittoreske achtergrond als gezelschap. Dit op de 2e verdieping gelegen appartement geniet tevens van toegang tot een gemeenschappelijke tuin.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime en uitnodigende tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een goed verlichte en rustgevende tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Extra: De woonkamer beschikt over een tweepersoonsslaapbank

Badkamer-

Badkamer 1: Een hedendaags ingerichte doucheruimte met wastafel, wc en bidet

Extra-

• Centrale verwarming • Flatscreen-tv • Op aanvraag kan voorzien worden in een mobiele Wifi-ontvanger (tegen een extra vergoeding) • Wasmachine • Droogrek • Strijkfaciliteiten • Haardroger • 24 traptreden buiten de woning • Alfresco eetgedeelte op het balkon • Gemeenschappelijke tuin • Kelderruimte biedt een ruime opbergruimte voor uw sportuitrusting

Locatie-

De residentie ligt dichtbij het centrum, aan de ‘Via Masetto’. Binnen 8 minuten wandelen vinden gasten een breed scala aan bars, restaurants, supermarkten en groentewinkels om hun zelfvoorzienende verblijf helemaal te complementeren. De plaatselijke musea, toeristische trekpleisters, zeilclub en pittoreske Lido stranden van Spiaggia Sabbioni, het Pini strand en de Lido van Riva del Garda bereikt u allemaal binnen 13 minuten wandelen.

Voor diegenen die erop uit willen trekken en op ontdekkingstocht willen gaan, zijn het Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren met uitzicht op het meer van 'Torre Apponale', en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata', een aantal geweldige mogelijkheden om te bezichtigen. Sportliefhebbers worden eveneens verwend door de vele keuzemogelijkheden, met Riva del Garda, wat dankzij de sterke wind ook een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parco dell’Alto Garda Bresciano bieden ook tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, te fietsen, te gaan paragliden en te klimmen. Voor diegenen die met het vliegtuig komen, het vliegveld van Verona Villafranca ligt op 60 minuten rijden afstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Huisdieren toegestaan
 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Bidet
 Toilet
  Douche
 Badkamer
  Föhn

Keuken

 Keuken
 Oven
 Broodrooster
 Afwasmachine
  IJskast
 Magnetron
  Koelkast
 Haard

Afstanden

1 km [TODO] meters to Lake for bathing
23 km Meter naar het treinstation
650 m Meter naar de tennisbaan
82 km Meter naar de luchthaven
 850 m [TODO] meaters to super market
850 m Meter naar het restaurant
1.2 km Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode