Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Second Home in Lugano (ID: 4476176)

Af  144 € per Object en dag   plus 175,00 € cleaning fee
Rust en vermaak weg, met dit goed gepresenteerde balkonretraite met parkeergelegenheid en de nabijheid van het centrum van Lugano! Dit vernieuwde 2-kamerappartement is perfect geplaatst voor zorgeloze stedentrips en gezinsvriendelijke verb...
           

1 x
  [TODO] Booking

Rust en vermaak weg, met dit goed gepresenteerde balkonretraite met parkeergelegenheid en de nabijheid van het centrum van Lugano!

Dit vernieuwde 2-kamerappartement is perfect geplaatst voor zorgeloze stedentrips en gezinsvriendelijke verblijven en ligt op slechts 5-9 minuten lopen van het hoofdstation van de treinbus, de stadsvoorzieningen en de hoogtepunten van Lugano aan het meer. Het gezinsvriendelijke retraite op de 2e verdieping is gemakkelijk te bereiken met de lift en beschikt over een ruime en veelzijdige WiFi-indeling.

Een lichte en luchtige open woonkamer is voorzien van een flatscreen-tv, een bank en een eethoek, naast een eigen balkon met 2 stoelen. Een aparte ingerichte keuken met ontbijttafel voor 2 personen en toegang tot het balkon biedt elk excuus om te eten. Als aanvulling op de veelzijdige slaapindeling van de woonkamer is er een ruime tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het balkon en een tweede eenpersoonsslaapkamer met een extra uittrekbaar eenpersoonsbed en opbergruimte.

Het royale appartement bevindt zich in een residentie van 6 verdiepingen met een lift en een privégarage naar het lagere -2-niveau. Gasten bevinden zich op slechts 5-9 minuten lopen van de belangrijkste vervoersverbindingen van de stad, de bezoekersvriendelijke voorzieningen en de bruisende oever van het meer.

Slapen:

Slaapkamer 1: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot het balkon.
Slaapkamer 2: Kindvriendelijke kamer ingericht met een eenpersoonsbed, extra uittrekbare eenpersoonskamer en opbergruimte.

Badkamer:

Badkamer 1: Een eigentijds ingerichte suite met douchecabine, een wastafel, WC en bidet.

Extra:

- Centrale verwarming - Gratis WiFi-toegang - Smart TV - Föhn - Strijkvoorzieningen - 2 stoelen op het balkon - Huisdieren toegestaan (op aanvraag) - Lifttoegang - Privégarage op het terrein naar de benedenverdieping - 2 verdiepingen.

Locatie:

Gelegen langs de 'Via San Gottardo', kunnen de gasten de auto gemakkelijk thuis laten.
De centrale ligging in Lugano biedt gemakkelijke toegang te voet tot de designerwinkels, wereldrestaurants, stijlvolle bars, clubs, moderne casino's en culturele bezoekersattracties. Het levendige Lugano biedt veel te doen voor de actieve gast; met een golfclub en de nabijgelegen beklimmingen van de Monte Bré, de Monte San Salvatore en het oude Olive Trail, allemaal binnen handbereik, met de auto.

De gasten bevinden zich op 5 minuten lopen van het hoofdstation van de treinbus en op 14 minuten rijden van de luchthaven van Lugano.
Het nabijgelegen Como (44 minuten rijden) biedt ook een schat aan winkel- en eetgelegenheden, naast gemakkelijke weg- en treinverbindingen naar Milaan en bus-veerwegverbindingen naar het toeristische centrum van het Comomeer. Vanuit het vakantieappartement ligt Milaan Malpensa op 1 uur rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
  [TODO] Location_central
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Garage
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Douche
  Badkamer
 Bidet
  Toilet

Keuken

 Broodrooster
 Keuken
 Magnetron
 Koffiemachine
  Koelkast
 Oven
  Haard
 IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het treinstation
3 km [TODO] meters to Lake for bathing
72.3 km Meter naar de luchthaven
 4 km Meter naar de tennisbaan
500 m [TODO] meaters to super market
500 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

80 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode