Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartamento Arco Varignano in Arco (ID: 4476191)

Af  75 € per Object en dag   plus 140,00 € cleaning fee
Geniet van de authentieke nabijgelegen charme van Arco, vanuit dit heerlijke gemoderniseerde familieverblijf voor 4 tot 6 personen! Geniet van een authentieke vakantiebestemming in Arco. Dit recentelijk opgeknapte, op de 1e verdieping gel...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de authentieke nabijgelegen charme van Arco, vanuit dit heerlijke gemoderniseerde familieverblijf voor 4 tot 6 personen!

Geniet van een authentieke vakantiebestemming in Arco. Dit recentelijk opgeknapte, op de 1e verdieping gelegen, appartement met balkon en alfresco eetterras, zet de toon voor een sfeervol familieverblijf.

Binnen nodigt een ruime en stijlvolle open woonruimte groepen tot 6 personen uit om te ontspannen en om zich te vermaken. De volledig uitgeruste moderne keuken met flexibel eetgedeelte wordt vergezeld een comfortabele, moderne tweepersoonsslaapbank en een flatscreen-tv. Gasten kunnen ook genieten van directe toegang tot een zonnig alfresco eetterras, ideaal voor een verblijf tijdens de zomer.

Een ruime master slaapkamer met tweepersoonsbed en een zonnig privé balkon voorzien in een verleidelijke ambiance om tijdens de vakantie heerlijk lang te blijven liggen. Een 2e ruime slaapkamer voorziet daarnaast in die welkome veelzijdigheid voor families; met een eenpersoonshoogslaper en een eenpersoonsbed. De slaapvoorzieningen worden gecomplementeerd door een moderne en volledig ingerichte doucheruimte met wasmachine.

Buiten wordt het zonnige balkon vergezeld door een privé terras, welke ingericht is met een alfresco eetgedeelte.

Dit goed uitgeruste appartement ligt op de 1e verdieping van een 3 verdiepingen tellende residentie. Als extra is er een kelder waar u uw fiets of sportuitrusting kunt stallen. Vanaf het appartement liggen de nabijgelegen hoogtepunten van Arco op 4 tot 7 minuten rijden.

Slapen-

Master Slaapkamer: Een ruime en stijlvolle tweepersoonsslaapkamer met ladekast, kledingkast en balkon
Slaapkamer 2: Een flexibele kindvriendelijke kamer voorzien van een eenpersoonshoogslaper, een eenpersoonsbed, een ladekast en een kledingkast
Extra: De woonkamer beschikt over een moderne tweepersoonsslaapbank

Badkamer-

Badkamer 1: Een chic en moderne badkamer uitgerust met een douchecabine, wastafel, toilet, bidet en wasmachine

Extra-

• Centrale verwarming • Op aanvraag en op basis van beschikbaarheid is er de mogelijkheid om een Wifi-ontvanger te huren (tegen een extra vergoeding) • Flatscreen-tv • Wasmachine • Droogrek • Strijkfaciliteiten • Haardroger
• 10 traptreden • Alfresco eetterras • Balkon • Er is een opbergruimte in de kelder beschikbaar voor de fietsen van gasten, surfplanken en sportuitrusting • Het gebruik van een auto wordt aanbevolen

Locatie-

Gelegen aan de ‘Vicolodella Vigna’, op een enigszins achterafgelegen locatie in Arco, kunnen gasten eenvoudig de plaatselijke supermarkt, restaurants en voorzieningen bereiken (in 4 tot 7 minuten met de auto). Het beroemde plaatselijke kasteel is eveneens vanuit het dorp te voet bereikbaar. Voor enthousiaste wandelaars en natuurliefhebbers zijn de beroemde watervallen en schilderachtige wandelpaden van ‘Parco Grotta Cascatta Varone’ bereikbaar met de auto in 8 minuten rijden.

Op slechts 10 minuten rijden bevindt zich de noordelijk gelegen bruisende badplaats aan het Gardameer, Riva del Garda. Riva del Garda is de thuisbasis van een scala aan voorzieningen, naast prachtige stranden aan het meer, een geweldig selectie aan activiteiten op en rond het meer en trekpleisters die tijdens elke weersomstandigheid leuk zijn.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 Huisdieren toegestaan
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Stapelbed
 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Bidet
 Badkamer
  Douche
 Toilet
  Föhn

Keuken

 Broodrooster
 Magnetron
 Afwasmachine
  Oven
 Koelkast
  IJskast

Afstanden

6 km Meter naar het strand
2 km Meter naar het restaurant
600 m [TODO] meaters to super market
27 km Meter naar het treinstation
 5.5 km [TODO] meters to Lake for bathing
85 km Meter naar de luchthaven
2.4 km Meter naar de tennisbaan

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode