Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Franco e Ilva 2 in Arco (ID: 4476202)

Af  75 € per Object en dag   plus 125,00 € cleaning fee
Ontdek Arco en geniet van de hoogtepunten van Riva del Garda, vanuit authentieke verblijf voor 4 personen! Dit veelzijdige vakantieverblijf met parkeerplaats ligt ideaal om van Arco en het nabijgelegen Riva del Garda te genieten en zet zo ...
           

1 x
  [TODO] Booking

Ontdek Arco en geniet van de hoogtepunten van Riva del Garda, vanuit authentieke verblijf voor 4 personen!

Dit veelzijdige vakantieverblijf met parkeerplaats ligt ideaal om van Arco en het nabijgelegen Riva del Garda te genieten en zet zo de toon voor een zorgeloze vakantie.
Binnen geniet het met Wifi uitgeruste appartement van een lichte en luchtige woonkamer met flatscreen-tv, bankstel en eetgedeelte voor 4 personen. Een aangrenzende aparte kitchenette nodigt gasten uit om van ontspannen maaltijden thuis te genieten.
De ruime master slaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en dakraam wordt vergezeld door een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Dat gegeven maakt dat de indeling voorziet in welkome flexibiliteit voor groepen tot 4 personen. Een ruime en retro ingerichte doucheruimte met privé was-faciliteiten bieden net dat beetje extra comfort. Op basis van beschikbaarheid kan dit tijdloze verblijf gehuurd worden te samen met ‘Casa Franca e Ilva1’ ID 3460’, een appartement met 1 slaapkamer voor 4 personen, welke gelegen is op dezelfde verdieping.

U bereikt het goed gepresenteerde appartement op de 3e verdieping via 51 traptreden buiten de woning. Gasten hebben toegang tot een gedeeld dakterras, een gemeenschappelijke tuin en een eigen parkeerplaats.

Vanuit deze 4 verdiepingen tellende residentie zitten gasten op slechts 4 tot 6 minuten lopen van de voorzieningen en de trekpleister het kasteel van Arco. De badplaats Riva del Garda ligt op slechts 11 minuten rijden verwijderd.

Slapen-

Master slaapkamer: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Extra: In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank tot uw beschikking

Badkamer-

Badkamer 1: Een ruime en retro ingerichte doucheruimte met wastafel, toilet en bidet

Extra-

• Flatscreen-tv • Gratis Wifi toegang • Centrale verwarming • Haardroger • Wasmachine • Droogrek • 51 traptreden buiten de woning (geen lift) • Gedeeld solarium dakterras (bereikbaar via 25 externe stappen) • Gemeenschappelijke tuin • Privé parkeerplaats • Het gebruik van een auto wordt aanbevolen • Op basis van beschikbaarheid kan dit verblijf gehuurd worden te samen met ‘Casa Franca e Ilva1’ ID 3460’ • Huisdieren toegestaan


Locatie-

Gelegen aan de ‘Viale Rovereto’, in een woonwijk van Arco, kunnen gasten binnen 4 minuten wandelen makkelijk de plaatselijke supermarkt, restaurants en voorzieningen bereiken. Het beroemde, plaatselijke kasteel is eveneens makkelijk bereikbaar, in slechts 6 minuten lopen. Voor fanatieke wandelaars en natuurliefhebbes zijn de beroemde watervallen en schilderachtige wandelpaden van ‘Parco Grotta Cascata Varone’ in 12 minuten met de auto te bereiken.

Op slechts 11 minuten rijden vindt u de bruisende badplaats Riva del Garda, gelegen aan de noordzijde van het Gardameer, welke de thuisbasis is van een breed scala aan voorzieningen, naast de prachtige stranden aan het meer. Verder zijn er een hoop vrijetijdsactiviteiten te beleven en trekpleisters te bezoeken tijdens elke weersomstandigheid.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Huisdieren toegestaan
  Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Bidet
 Douche
  Toilet
 Badkamer
  Föhn

Keuken

 Koelkast
 Broodrooster
  Kleine keuken
 Haard
  Magnetron

Afstanden

6.5 km [TODO] meters to Lake for bathing
1 km [TODO] meaters to super market
82 km Meter naar de luchthaven
23 km Meter naar het treinstation
 6.5 km Meter naar het strand
1.2 km Meter naar de tennisbaan
400 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

55 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode