Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement The Red Cat House in Alassio (ID: 4476215)

[TODO] Price on request   plus 150,00 € cleaning fee
Neem een verblijf aan de kust in Alassio, vanuit dit flexibele appartement op de 1e verdieping met eigen balkon! Perfect geplaatst voor zomerse ontsnappingen, dit ruime 2-slaapkamer appartement zet het decor voor een ontspannen self-cateri...
           

1 x
  [TODO] Booking

Neem een verblijf aan de kust in Alassio, vanuit dit flexibele appartement op de 1e verdieping met eigen balkon!

Perfect geplaatst voor zomerse ontsnappingen, dit ruime 2-slaapkamer appartement zet het decor voor een ontspannen self-catering verblijf. Het appartement op de 1e verdieping is gemakkelijk te bereiken met de lift en biedt binnen een gezellige ruimte om te ontspannen en te vermaken.

De accommodatie bestaat uit een ruime woonkamer met een tweepersoonsslaapbank en een flatscreen-tv, die een eethoek en een goed uitgeruste aparte keuken bieden. Er is een zeer ruime tweepersoonskamer met flatscreen-tv en een gezellige gastenslaapkamer met 2 aparte eenpersoonsbedden. Een grote familiebadkamer met bad, douche en wasmachine maken de indeling van dit zorgeloze vakantiehuis compleet.

Het appartement op de 1e verdieping bevindt zich in een residentie van 5 verdiepingen met een lift en in de buurt van een openbare parkeerplaats. De gasten bevinden zich op loopafstand van restaurants, supermarkten en het strand.

Slapen -

De hoofdslaapkamer: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een gastvrije gastenkamer met 2 eenpersoonsbedden en een kledingkast.
Extra: Een tweepersoonsslaapbank voor 2 personen in de woonkamer

Badkamer-

Badkamer 1: Een ruime familiesuite met een bad, douche, wastafel, WC & bidet.

Extra-

- Flatscreen TV - Op verzoek kan een draagbaar WiFi-apparaat worden gehuurd (tegen betaling) - Centrale verwarming - Haardroger - Wasmachine - Strijkvoorzieningen - droogrek - Huisdieren in aanmerking genomen (op verzoek) - 10 interne treden - Lifttoegang - 10 externe treden (indien geen gebruik wordt gemaakt van de lift) - Geen eetgelegenheid in de open lucht - Gratis openbare parkeergelegenheid op 20 meter afstand - Betaalbare parkeergelegenheid op 50 meter afstand - Auto niet nodig

Locatie:

De 5 verdiepingen tellende residentie is gelegen langs de 'Via Neghelli', op 10 minuten lopen van de supermarkten, een selectie van authentieke eetgelegenheden, bars en restaurants en de strandloketten. Tennisbanen zijn te voet in 14 minuten te bereiken en gezinnen die op zoek zijn naar klassiek vakantieplezier vinden het La Caravelle Aquapark op 22 minuten rijden.

Verder langs de kust beloven Imperia en Andora (19-33 minuten rijden) meer kustplezier en bezoekershoogtepunten om van te genieten, waaronder 'Castello di Andora', het 'Palazzo Tagliaferro' Kunstmuseum (beide in Andora) en het prachtige Jugendstil-museum van 'Villa Grock' (gelegen in Imperia).

Daarna kunnen de bezoekers genieten van een wandeling (of een fietstocht) tijdens de lunch in het 'Parco San Rocco'; met zijn pijnboombossen, wandel- en fietspaden, een panoramisch uitzicht op zee en rustgevende picknickplaatsen (op 24 minuten rijden). Natuurliefhebbers zijn ook goed geplaatst om het prachtige kustnatuurreservaat 'Isola Gallinara' te verkennen, dat perfect is om te zeilen (beide op minder dan 14 minuten rijden).

De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Riviera Airport (10 minuten rijden), Cristoforo Colombo Airport in Genua (79 minuten rijden) en de Cote D'Azur Airport in Nice (1,5 uur rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
 Badkamer
  Bidet
 Badkuip
  Toilet

Keuken

 Afwasmachine
 Oven
 Haard
  IJskast
 Keuken
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

400 m [TODO] meaters to super market
1.6 km Meter naar het treinstation
260 km [TODO] meters to Lake for bathing
94 km Meter naar de luchthaven
 1.3 km Meter naar de tennisbaan
900 m Meter naar het strand
100 m Meter naar het restaurant
189 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode