Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Attico Vista Paradiso in Alassio (ID: 4476216)

[TODO] Price on request   plus 190,00 € cleaning fee
Geniet van de geneugten van Alassio vanuit dit schilderachtige familiepenthouse voor 4 personen! Dit penthouse met 2 slaapkamers biedt een tijdloze, budgetvriendelijke vakantiebasis voor 4 personen en biedt een goed uitgeruste retraite met...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de geneugten van Alassio vanuit dit schilderachtige familiepenthouse voor 4 personen!

Dit penthouse met 2 slaapkamers biedt een tijdloze, budgetvriendelijke vakantiebasis voor 4 personen en biedt een goed uitgeruste retraite met uitzicht op zee om thuis te noemen.

Het appartement met airconditioning is gemakkelijk te bereiken met de lift en binnen profiteert u van een ruime woonkamer met een flatscreen-tv, naast een lichte en luchtige eetkeuken met uitzicht op zee, voor zorgeloos vermaak.
Een heerlijke tweepersoonsslaapkamer met kledingkast nodigt uit tot ontspanning, terwijl een kindvriendelijke 2e slaapkamer met stapelbedden en een terras met uitzicht op zee uitnodigt tot een verblijf voor het hele gezin. De tweepersoonsslaapbank in de woonkamer biedt plaats aan 2 andere gasten, of aan een 2e echtpaar. De veelzijdige slaapaccommodatie gaat gepaard met een achteraf ingerichte badkamersuite en een eetgelegenheid in de open lucht op het privéterras met uitzicht op zee.

Het penthouse heeft een centrale ligging in Alassio, dicht bij de openbare parkeerplaats en op loopafstand van de restaurants, supermarkten en het strand van het resort.

Slapen:

De hoofdslaapkamer: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een slaapkamer met uitzicht op zee met een stapelbed en toegang tot het terras.

Badkamer-

Badkamer 1: Een achteraf ingerichte gezinssuite met bad, douchekraan, wastafel, WC & bidet

Extra-

- Flatscreen-tv - Op verzoek kan een draagbaar WiFi-apparaat worden gehuurd (tegen betaling) - Airconditioning - Centrale verwarming - Wasmachine - Kledingpaard - Lifttoegang - 1 interne trede - 72 externe treden (indien geen gebruik wordt gemaakt van de lift) - Alfresco dinerset - Gratis openbare parkeergelegenheid op 20 meter afstand - Betaalbare parkeergelegenheid op 50 meter afstand

Locatie:

De 5 verdiepingen tellende residentie is gelegen langs 'Vico Conceria', op 2-5 minuten loopafstand van supermarkten, een selectie van authentieke eetgelegenheden, bars en restaurants en de strandloketten. Tennisbanen zijn te voet in 7 minuten te bereiken en gezinnen die op zoek zijn naar klassiek vakantieplezier vinden het La Caravelle Aquapark op 19 minuten rijden.

Verder langs de kust beloven Imperia en Andora (18-31 minuten rijden) meer kustplezier en bezoekershoogtepunten om van te genieten, waaronder 'Castello di Andora', het 'Palazzo Tagliaferro' Kunstmuseum (beide in Andora) en het prachtige Jugendstil-museum van 'Villa Grock' (gelegen in Imperia).

Daarna kunnen de bezoekers genieten van een wandeling (of fietstocht) tijdens de lunch in het 'Parco Comunale del Ciapà'; met zijn pijnbomenwandel- en fietspaden, een weids uitzicht op zee en rustgevende picknickplaatsen (op 23 minuten rijden). Natuurliefhebbers zijn ook goed geplaatst om het prachtige kustnatuurreservaat 'Isola Gallinara' te verkennen, dat perfect is om te zeilen (beide op minder dan 11 minuten rijden).

De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn Riviera Airport (9 minuten rijden), Cristoforo Colombo Airport in Genua (72 minuten rijden) en de Cote D'Azur Airport in Nice (88 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 Uitzicht op zee
  Niet-rokers
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Stapelbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
  Bidet
  Badkamer

Keuken

 IJskast
 Koelkast
 Magnetron
  Haard
 Kleine keuken
  Oven

Afstanden

300 m Meter naar het strand
400 m Meter naar het restaurant
200 m Meter naar de tennisbaan
100 m [TODO] meaters to super market
 290 km [TODO] meters to Lake for bathing
600 m Meter naar het treinstation
140 km Meter naar de skipiste
94 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

60 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
1 Aantal slaapkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode