Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Paola in Massino Visconti (ID: 4476237)

[TODO] Price on request   plus 250,00 € cleaning fee
Geniet van een spectaculair uitzicht over het Lago Maggiore, vanuit deze 3 slaapkamers tellende villa met pittoreske terrassen die uitkijken over het meer! Deze charmante villa met 3 slaapkamers biedt een geweldige schilderachtige achtergr...
             

1 x
7
  [TODO] Booking

Geniet van een spectaculair uitzicht over het Lago Maggiore, vanuit deze 3 slaapkamers tellende villa met pittoreske terrassen die uitkijken over het meer!

Deze charmante villa met 3 slaapkamers biedt een geweldige schilderachtige achtergrond voor een memorabel verblijf aan het Lago Maggiore en sfeervolle vakanties aan het meer. Binnen is de lichte en luchtige, twee verdiepingen tellende, villa ideaal geschikt voor groepen volwassenen tot 7 personen.

Op de ruime begane grond vindt u een grote woonkamer met uitzicht over het meer, een eetgedeelte, een goed uitgeruste keuken met Nespresso-koffiezetapparaat, een flexibele logeerkamer met tweepersoonsslaapbank en een familiebadkamer met douche. Het terras met uitzicht over het meer geeft u daarnaast elk excuus om heerlijk te ontspannen en u optimaal te vermaken. Een trap brengt u vervolgens naar de 1e verdieping welke u leidt naar een tweepersoons king-size masterslaapkamer, met toegang tot een terras en uitzicht over het meer. Op deze verdieping vindt u daarnaast nog een 2e tweepersoons king-size slaapkamer met ensuite badkamer. De slaapverdieping wordt vervolgens gecompleteerd door een ruime familiebadkamer met douche en een terras met uitzicht over het meer.

Deze, 2 verdiepingen tellende, villa geniet daarnaast nog van een privé tuin met alfresco eetgedeelte, een barbecue en een paar ligbedden. Op slechts 20 meter afstand vindt u een privé parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Slapen-

1e Verdieping -

Slaapkamer 1: Een king-size tweepersoonsslaapkamer met uitzicht op het meer, een kledingkast en toegang tot het terras
Slaapkamer 2: Een king-size tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en ensuite badkamer

Begane grond -

Slaapkamer 3: Een slaapkamer met uitzicht over het meer, een tweepersoonsslaapbank, een kledingkast en toegang tot het terras

Badkamers-

1e verdieping-

Badkamer 1: Doucheruimte met wastafel, wc en bidet
Badkamer 2: En-suite doucheruimte met bad, wastafel, wc en bidet

Begane grond-

Badkamer 3: Doucheruimte met wastafel, wc en bidet


Extra-

• Deze locatie is niet ideaal voor ouderen of kleine kinderen onder de 12 jaar (vanwege de niet kindvriendelijke trap, die op sommige plekken geen trapleuning heeft) • Flatscreen-tv en Dvd-speler • Muziekstereo-installatie • Op aanvraag kan een Wifi-ontvanger gehuurd worden (tegen een extra vergoeding) • Nespresso-koffiezetapparaat • Optioneel is in alle slaapkamers airconditioning aanwezig (tegen een extra vergoeding) • Haardroger • Wasmachine • Strijkfaciliteiten • Centrale verwarming • 18 traptreden binnen de woning • 14 traptreden buiten de woning • Privé tuin met uitzicht over het meer • Barbecue en alfresco eetgedeelte • 2 ligbedden • Op 20 meter van de villa vindt u een privé parkeergelegenheid voor 2 auto’s • Het gebruik van een auto is noodzakelijk

Locatie-

Deze charmante villa ligt aan de ‘Via Vignalunga’ in de authentieke idylle van Massino Visconti. Op loopafstand vinden gasten een supermarkt, eetgelegenheid, ‘gelateria’ en een bank. De meest dichtbijgelegen grote stad aan het meer is Lesa, op 8 minuten rijden afstand. Het is een perfecte, ontspannen vakantiebasis wanneer u de bezienswaardigheden in de omgeving wilt bezoeken; gasten zitten op 17 tot 19 minuten rijden van de beroemde badplaatsen Arona en Stresa.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Niet-rokers
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Barbeque
 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Toilet
 Bidet
 Badkuip
  Föhn
 Douche
  Badkamer

Keuken

 Oven
 Haard
 IJskast
 Afwasmachine
  Keuken
 Magnetron
  Koffiemachine
 Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

4.7 km Meter naar het treinstation
40 km Meter naar de skipiste
6.3 km Meter naar het strand
6 km [TODO] meters to Lake for bathing
 3 km Meter naar het restaurant
50 km Meter naar de luchthaven
5 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

400 Oppervlak tuin m²
 280 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 3 Aantal slaapkamers
3 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 7
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode