Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Barbara in Desenzano Del Garda (ID: 4475188)

[TODO] No. of successfull bookings: 1  
Af  465 € per Object en dag   plus 320,00 € cleaning fee
Op zoek naar het verblijf aan het Gardameer met een authentieke “wow factor”? Deze grote onder architectuur gebouwde villa is voor gezinnen en groepen tot 8 personen een exclusieve basis om te genieten van het beste van het Gardameer....
             

1 x
8
  [TODO] Booking

Op zoek naar het verblijf aan het Gardameer met een authentieke “wow factor”?

Deze grote onder architectuur gebouwde villa is voor gezinnen en groepen tot 8 personen een exclusieve basis om te genieten van het beste van het Gardameer. De villa ligt in een parkachtige omgeving en heeft een adembenemend uitzicht op het meer.

De toegang is via een tijdloze en koninklijke ingang met een voetpad omlijnd door palmbomen en een uniek portiek in halve maan vorm. De Italiaanse stijl van de villa zorgt voor een elegant mengsel van exotische romantiek en moderne exclusiviteit.

In de hele villa bevinden zich kostbare kunstvoorwerpen en schitterende antiquiteiten. De gasten zullen zich thuis voelen in de villa met zijn tijdloze pracht en gezinsvriendelijke aantrekkingskracht. Er is airconditioning, centrale verwarming, een open haard en fans aan plafonds, een welkom thuis wat het weer ook moge zijn! Er is ook WiFi tegen betaling in de ruim 220m2 grote villa, een teken dat ze met haar tijd is meegegaan.

Bij de lichte en aantrekkelijke entree zijn een aantal royale kamers ideaal om in te relaxen en om gasten in te ontvangen. De woonkamer is ook ruim en aantrekkelijk, heeft een chesterfield sofa, een tv met Sky zenders en een stereo set.

Er is een aparte eetkamer zeer elegant ingericht met een kristallen kroonluchter en een heel fraai plafond met fresco’s. Een aansprekende omgeving voor betoverende diners!

De afzonderlijke keuken is in country-stijl met een ontbijttafel en stoelen, een zonnige en informele omgeving voor een kop koffie ’s morgens of een relaxte brunch op zondag. Alle noodzakelijke apparatuur is aanwezig zoals een kookplaat, een oven, een magnetron, een broodrooster, een koffiezetapparaat en een afwasmachine. Buiten is er ook nog een zonnige eethoek met barbecue.

De elegante slaapaccommodatie van de villa is bij uitstek geschikt voor uitstapjes van gezinnen en voor groepen van verschillende samenstelling. Er is een ruime ouderslaapkamer met een tweepersoonsbed en met eigen balkon en uitzicht op het meer. Er zijn verder een tweede en een derde slaapkamer elk met uitzicht op het meer en tweepersoonsbed en nog 2 slaapkamers elk met een eenpersoonsbed, ideaal voor kinderen of kindermeisjes. Een compleet ingerichte grote badkamer, twee badkamers met douche en een garderobe met wc en toegang tot eigen wasgelegenheid maken de lay-out van dit authentieke en romantische vakantiehuis compleet.

Het prachtig aangelegde eigen terrein is prachtig volgroeid en heeft een eigen buitenzwembad en ook parkeerplaatsen.

Extra kosten
Van 01.01.2023 tot 30.04.2023 is een verwarmingstoeslag van € 20 per dag verschuldigd
Van 01.05.2023 tot 30.09.2023 is een airconditioningtoeslag van € 15/dag verschuldigd

De exclusieve villa ligt op loopafstand van de drukte van het centrum van Desenzano. Hier vindt men een grote keur aan restaurants, cafés en bars naast de oever van het meer, het populaire strand, de charmante haven, het historische kasteel en de gemakkelijke treinverbindingen met Verona, Venetië, Brescia en Milaan.

De nabijheid van de autosnelweg en halte van de veerdienst verschaft gemakkelijk toegang tot de mooiste plekjes van het Gardameer zoals Manerba del Garda, Salò, Riva del Garda, Garda en Bardolino.

Gezinnen zijn vlakbij Gardaland (21 minuten rijden) en het Caneva Aquapark (23 minuten rijden). Voor actievelingen is er watersport, tennis, wandelen, het huren van een boot of een rondje golf bij de Arzaga Golf Club (15 minuten rijden) mogelijk. Om compleet te relaxen zijn er de wellness centra van Sirmione op slechts 23 minuten rijden. De stadse genoegens van Verona met zijn luchthaven liggen op een afstand van minder dan 30 rijminuten.

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2023 tot 30 september 2023


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Location_central
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Fan
  [TODO] Air condition
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Barbeque
  Tuin

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Badkamer
 Föhn
  Badkuip
 Toilet
  Bidet

Keuken

 Haard
 Magnetron
 IJskast
 Koffiemachine
  Keuken
 Broodrooster
 Koelkast
  Afwasmachine
 Oven

Afstanden

2.4 km Meter naar de tennisbaan
1.3 km [TODO] meaters to super market
450 m [TODO] meters to Lake for bathing
500 m Meter naar het treinstation
 400 m Meter naar het restaurant
1.2 km Meter naar het strand
36.6 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

2000 Oppervlak tuin m²
 220 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
6 Aantal kamers in het algemeen
 5 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode